Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meio

Poranek - jak wygląda u was?

Polecane posty

Gość nieznajomaetno
Na dobry nastrój dobre śniadanie i dobra muzyka

ja mogę tylko opisać łikendowy poranek ;) wstaję włączam kompa :-o idę do łazienki umyć się ubieram się net :( do tego zielona herbata ... jak już się obudzę to pora na śniadanie i jakiś spacerek. na wiosnę zacznę biegać a nie włączać z rana komputer ;)

Gość kafeoszolomka
Ja też na wiosnę zacznę biegać bo teraz to można jedynie tyfusa jakiegos załapac rano cwicze, prysznic, sniadanie weglowodanowe dziś grzanki z dzemem , roooooobooota

Gość kafeoszolomka
:)

Gość lilouuuu
Wstaje myje sie robie kawe i grzanki z dzemem siadam przed kompem jak juz wszystko zrobie co konieczne, ubieram sie :-)

Gość helaq
kawusia, w głosnikach dobra muzyka, makijaż i do pracy

poranek- jak musze pobudka o7 z mysla czy wogole wstac na zajecia :P potem facet robi mi kawe i zabiera mi kolderke 😭 pije kawe, sslucham muzyki,siedze w necie,myje sie,ubieram i na wydzial:D "poranek" w innych przypadkach: spanie do oporu :D wstaje, kawa,komp,prysznic i na zakupy :D

Gość oookocim
a ja mam urlop oł jeeeeeeee własnie wstalam i bede sie szlajała cały dzien w szlafroku

Gość trtr
O godzinie 5 mój facet ucałował mnie przed wyjściem do pracy. Wpuściłam do łóżka psy, przytuliły się, spałyśmy tak jeszcze do 9:20 gdy on zadzwonił żeby mnie obudzić. Potem mycie się, spacer z psami (króciutki) i od 10 praca, tyle że zamiast porannej kawy, herbata na kafeterii.

Gość oookocim
piękny poranek trtr

Gość jestemsobie
upieklam chleb

Gość katimalutka
moj poranek wlasnie sie zaczyna hehehe napije sie herbaty, wykapię, zjem sniadanie i ide na zakupy

Obudziłem się dzisiaj w podłym nastroju.. myślę sobie.. włączę radio może jakaś fajna muzyka mnie dobrze nastroi do nadchodzącego dnia..... reklamy... :o

a mnie noc zlała się niemalże z dniem, gdyby nie zegarek nie wiedziałabym jak się przywitać. DZIEŃ DOBRY!!! a to z radiem to przykre, nowy dzień a tu taki zawód.

Dzień Dobry Tradycyjnie kawka z mlekiem twarożek na słodko muzyka na dobry nastroj

Gość yetiyeti
joga prysznic sniadanie

Gość falsettt
teraz piję małą czarną. i jeszcze nie wiem co będę robiła. może małe sprzątanko mam natchnienie.

5.30 wstaję, mycie twarzy i głowy i odświeżenie się, jakiś krem i korektor na twarz, kawa, suszenie włosów, mycie zębów, ubranie się, buziak dla śpiącego męża i na autobus...

Ja dzisiaj wstałam i nie wiedziałam gdzie jestem, a przecież już się przyzwyczaiłam do nowego mieszkania.

Do dupy. Ok 5 godzin snu, wstaję z bólem głowy. Idę coś zjeść jak mam czas. Dziś nie mam i do nauki, albo na uczelnie i tak do porzygania... :o Ja chcę spać do 9, spokojnie jeść śniadanie, do pracy chodzić jeden dzień w tygodniu, a na uczelni pojawiać się jeszcze rzadziej... Marzenia.

o ill-nowe mieszkanko?? Na swoim?? U mnie ranek to jakis kosmos: 1 dzwoni budzik- który zaraz zostaje przeze mnie wyzwany od najgorszych 2 po zbluzganiu budzika podnosze sie i ide do łazienki 3.Kiedy zapalam świato zostaje oślepiona na 10 minut, myje się z zamknietymi oczami, przez co zawsze mam wszędzie paste do zębów 4.ubieram sie- zazwyszaj są to dwie różne skarpetki i majtki na lewą strone( dopiero w pracy kiedy ide sie załatwić zauważam że coś z nimi nie tak i poprawiam sobie) 5. robie makijaż i wychodze do pracy Nie jem śniadań bi nigdy o 6.30 rano nie jestem głodna kupije za to reklamóe jedzenia

Gość ulaoty
wlasnie wstalam zaraz zrobie sobie omleta popije herbatka poczytam gazetke i ide na zakupy

Gość kiciakicia
nakarmilam kotka nakarmilam pieski nakarmilam siebie ide na zakupy

Gość szczesliwa dziewczynaD
ej jak rano wstajecie to zaws e bierzecie prysznic czy tylko gebusie myjecie i twarz???;)