Poxnora 0 Napisano Styczeń 12, 2008 a jeszcze dodam,ze ja mam tak dziwnie,ze jestem dosyc wrazliwa na brak snu czy w tygodniu chodze spac zawsze przed 22....czyli od powrotu do domu do pojscia spac mam az 3 godziny do wlasnej dyspozycji...a zjesc cos trzeba,pogadac troche i wykapac sie ....czyli podsumowujac moze mam w ciagu tygodnia zeby na tej kanapie posiedziec okolo godzinke dziennie...a uwierz,ze wlasnie w ciagu tej godzinki to na co mam najmniejsza ochote to jest jeszcze meczyc sie i cwiczyc...nie wiem jak sobie to zorganizuje,ale mniejsza z tym...jakos soebi poradze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pika123 0 Napisano Styczeń 12, 2008 hej! mam ten sam problem... odkad mieszkam z narzeczonym przybylo mi 4 kg a juz wtedy bylo o tak 2, 3 za duzo... zaczynam sie odchudzac, po chwili mi sie nudzi i koniec z odchudzania... ta wyzerka ze znajomymi... straszne... lubie wszystkie chipsy wiec hmm odpada kupowanie tych ktorych nie lubie... wino polslodkie rusze ale nie lubie, wytrawnego nie tkne nawet... i tu jest problem, wszystko co jest niezdrowe uwielbiam, a to co powinnam nienawidze, jedzenie na diecie jest takie niesmaczne i nudne.... nie wiem jak sobie urozmaicac posilki itp... nie lubie warzyw za bardzo, wiec jadlam owoce, moze one witaminy maja, ale w odchudzaniu nie pomagaja... jesli chodzi o ta wyzerke to ja pije sok pomidorowy, on mi tak hmm jakby to powiedziec rozdyma brzuch ze nie za duzo potem zjem, ale picie go ktorys raz z rzedu przed takim spotkaniem jest nudne i on wychodzi mi juz bokami po czasie...probowalam cwiczyc, gl brzuszki, ale jak po 2 tyg nie widzialam efektow to rezygnowalam.... aha ja mam tez taki problem ze jak nie jem tak kilka godzin to robi mi sie slabo( objawy podobne do cukrzycy ale mialam badania i to nie to) musze wtedy szybko cos zjesc, slodkiego albo zwykly posilek, wiec wychodzi na to ze ciagle cos musze jesc, niejedzenie kolacji tez odpada, bo padlabym z glodu przed snem i nie zasnelabym... macie jakies pomysly na ciekawe smaczne salatki, posilki i obiady bo z nimi to najgorzej ?? tak zeby bylo smacznie i jakies urozmaicone... macie moze jakies gotowe menu na caly dzien zeby bylo te 1200kcal? a skad macie takie tabelki z tym co ile ma kcal?? bo ja nie moge fajnej znalezc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nicktaki 0 Napisano Styczeń 12, 2008 Ja też przed rozpoczęciem ćwiczeń miałam jakieś 68 w pasie :] I właśnie z talii najszybciej zeszło ale niestety mięśni mi nadal nie widać, może taka moja uroda. Staraj się wkomponować ćwiczenia w inne czynności żeby zyskać na czasie, ja kręcę hula hop do filmu lub książki, siedząc na kafeterii ściskam udami \'motylka\' (rysunek poglądowy - http://www.allegro.pl/item291128399_zestaw_do_cwiczen_dla_kobiet_fitness_areobik_.html ;) ), po domu noszę obciążniki na nogach żeby je umięśnić i wysmuklić. Wiadomo, lepszy byłby konkrety trening na siłowni ale najważniejsze żeby nie siedzieć na kanapie licząc na cud... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pika123 0 Napisano Styczeń 12, 2008 hmm duzo tu jest tematow, ale nie mam czasu zeby tak czytac wszystko... poczytalam sobie troche, ale nadal wiem niewiele, dziewczyny pisza swoje jadlospisy itp, no ale ja musze narzeczonemu zrobic jakis normalny obiad a watpie zeby on sie najadl tym co tu proponuja... moze ma ktos przepisy na takie dania na obiad zeby mu smakowaly a jednoczesnie nie byly tuczace?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pika123 0 Napisano Styczeń 12, 2008 hmm duzo tu jest tematow, ale nie mam czasu zeby tak czytac wszystko... poczytalam sobie troche, ale nadal wiem niewiele, dziewczyny pisza swoje jadlospisy itp, no ale ja musze narzeczonemu zrobic jakis normalny obiad a watpie zeby on sie najadl tym co tu proponuja... moze ma ktos przepisy na takie dania na obiad zeby mu smakowaly a jednoczesnie nie byly tuczace?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poxnora 0 Napisano Styczeń 12, 2008 Dobry wieczor :-) Jak tam u Was kobietki???U mnie za momencik zaczynamy tzw.seans filmowy we dwoje :-) Pol biedy,ze bez chipsow i calych tych bajerow.... Kupilam sobie dzisiaj winko to wypije lampke gora dwie zamiast tych piw... Poza tym pocwiczylam dzisiaj solidnie dosyc kiedy moje Kochanie mialo zabawe nowa gra komputerowa.Cwiczylam na stepperku kolo 50 minut,a zeby mi sie nie nudzilo tak bardzo sluchalam sobie odtwarzacza,potem jeszcze takie cwiczona na dvd-pilates i na tym sprzeciku do brzuszkow zrobilam jakies 300 brzuszkow. Pika123-Czesc :-) Co do gotowania obiadkow to ja akurat nie mam problemu,owszem gotue,ale tu akurat nic mnie nie kusi,bo ja wlasnie lubie bardziej warzywa niz jakies miesa czy inne kotlety i temu akurat jestem w stanie sie oprzec. CNatomiast jesli chodzi o przepisy na salatki to znam kilka fajnych ...chociaz to zalezy od upodoban smakowych...podam przy okazji kilka przepisow,moze sie przydadza...:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poxnora 0 Napisano Styczeń 12, 2008 No tak na szybko ja np lubie taka salatke,mnie smakuje,jest niedroga i dosyc zapychajaca... Salatka porowa: Skladniki: por,puszka kukurydzy,cebulka,kilka ogorkow konserwowych. I tak pora kroje tak zeby mi wychodzily koleczka,kukurydza to wiadomo odsaczam i wrzucam do naczyna,cebylke w drobe piorka albo jak mam czas w kosteczke,ogorki w srednia kostke.] Nie sole i nie uzywam majonezu.Nie lubie slatek ez smaku ani nie lubie z jogurtem chociaz to malo kaloryczne,ale nie lubie...wiec zeby byla smaczna dodaje ulubione sosy takie knorra z toreki-wiecie takie do salatek-tylko bez oleju z sama woda albo ewentualnie lyzeczke oleju badz oliwy,no gora łyżke. I naprawde wychodzi pychotka. Od siebie polecam :-) Kolejna to prosta salatka ziemniaczana: Skladniki:na jedna porcje: 30 dag ugotowanych ziemniakow,3 ogorki konserwowe,kilka cebulek marynowanych ze sloiczka,polowa puszki groszku. I tak ziemniaki kroje w plasterki,ogorki w kostke,groszek wiadomo,cebulki tez odcedzam i wrzucam i do tego tez jakis sos do salatek taki knorowy. Tez smaczne i proste. Sprobuj jesli nie znasz takich,bo ja osoiscie lubie i polecam :-) okolo pol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach