Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa346

puscic faceta na silownie?

Polecane posty

moj facet ostatnio wpadl na pomysl zeby isc na silownie zeby \"sie lepiej poczuc\" mieszkamy razem mamy juz dziecko ,jestemy mlodzi ja mam 21 lat a on 28 (rocznikowo) no i niestety na moje nieszczescie silownie otworzyli na przeciwko naszego bloku ,dzis do mnie dzwonil podjarany ze musi tam chodzic !!! ze nie moze sie doczekac i mowi ze nie mam sie obawiac bo tam jest tylko sprzet dla facetow i nie bedzie mial kontaktu z zadnymi laskami ,mam w to uwierzyc?z drugiej strony nie chce mi sie wierzyc ze na silowni nie ma sprzetu dla kobiet..jestem zazdrosna o swojego faceta i nie chcialabym zeby poznal tam jakas zdzire...boje sie to ,i nie piszcie mi o zaufaniu ble ble ble ile jest kobiet ktore ufaja i co?zostaja zdradzone...:( co robić pozwolic mu na ta silownie??

Gość opuugtydyf
wpusc go lepiej do kibla i nie zapomnij spuscic wody w kiblu

moze nie odrazu zdradzicale nie chce zeby flirtowal..:( z drugiej strony nie chce odmawiac mu czegos co sprawia mu radosc ,bo chce zeby byl szczesliwy ale jak widze na necie filimiki jak laska jakas ladna przychodzi na silownie a faceci sie slinia na jej widok to mnie odpycha..

ja myslę, że to Ty powinnaś chodzić do pracy a mąż niech siedzi w domu z dzieckiem. W końcu w drodze do pracy też może poznać jakąś \"pindę\":o

Ja bym go w życiu nie puściła. Ja i moje koleżanki zdziry, polujemy właśnie na takich. Uwielbiamy jak facet bierze nas na sztangę. Nie będę Ci mówiła, co wyprawiamy na basenie.

chodzi do pracy kiedy mu sie podba bo prcuje w swoich firmach ,nie boje sie go puszczac na zakupy do pracy ale silownia to tak jak dyskoteka...

Gość a jaki to jest sprzęt dla kobi
et, bo chodzę już od 15 lat i nie wiem czym się różni. ps. jestem kobietą. popieram odpowiedż wyżej...śmieci wynieść nawet go nie puszczaj-jak tak go będziesz trzymać to się udusi i ucieknie-we wszystkim trzeba zachować umiar, wypośrodkować.

Gość Żmyja
Ale masz problem... :O Na siłowni ćwiczą także dziewczyny, po prostu na malutkich obciążeniach - są w końcu maszyny np. na mięśnie nóg czy brzucha. Więc faktycznie będzie tam widywał dziewczyny, tylko co z tego? :D Ja z moim chodzimy razem na siłkę, beze mnie mu się nie chce :) Może to jest rozwiązanie dla ciebie?

:/ ty poważnie? :/ umarłabym jakby ktoś w jakikolwiek sposób mnie ograniczał;/

czemu sie ze mnie nabijacie?nie potraficie mi poradzic to lepiej nic nie piszcie

Gość nie wierze
mój chodzi na pake i jest ok.dziewczyno wyluzuj.najgorsze co mozesz zrobić to trzymac go na uwiezi,czasami trzeba odpuscic.

Gość jakastam dwudziestkasiodemka
To, ze pyta Ciebie o zdanie dobrze o nim świadczy. Więc "puszczaj".

Gość kolejna niedorobiona
żałosne...

do praaacyy nie mogę puścić cię nie nie, tam tyle kobieeeeet!!! każda w myślach gwałci cię....

musze w przypywie samokrytyki przyznać, że faktycznie nie jestem w stanie Ci nic doradzić :D chyba tylko kupno mlotka w celu puknięcia się w czółko :O

Gość ijuz
ale co wy chcecie dziewczyna ma 21 lat siedzi na kafe i czyta te wszystkie topiki i w glowie jej sie pomaciło ,moja rada nie puszczaj ,nigdzie nie puszczaj i jeszcze niech nosi ze soba taki przyzadzik co km miezy ,zebys wiedziala czy gdzie nie wstepuje po pracy ;)

proponuje zapisać się na tę siłownię 1. obadasz jakie zdziry przychodzą 2. poćwiczysz, zmniejszy Ci sie poziom zestresowania

Gość a jaki to jest sprzęt dla kobi
chyba chodzi o to żeby facet NIE CHCIAŁ innej laski a nie CHCIAŁ A NIE MÓGŁ. Tak jest właśnie u ciebie. Fajnie jest żyć ze świadomością że mój facet nie ogląda się za innymi bo poprostu nie chce, ty tego nie poczujesz , bo twój poprostu nie może-a im bardziej nie może to tym bardziej chce.