Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleksa.rp

jak zachowuje sie mezczyzna ktory przestaje kochac swoja kobiete?

Polecane posty

Gość aleksa.rp

prosze podajcie przyklady jak moze zachowywac sie facet w stosunku do swojej kobiety, zony, ktory nie czuje juz, ktoremu minelo uczucie?? jak myslicie?? a moze wy mezczyzni przeszliscie juz cos takiego, jak zachowywaliscie sie w stosunku do niej?

Gość aleksa.rp
ale kiedy nie chce jej o tym jeszcze powiedziec, kiedy niby jest jeszcze wszystko ok, jak sie zachowuje?

Gość aleksa.rp
unijny liberał przezyles juz cos takiego??

Gość aleksa.rp
a dlaczego?dlaczego przestales ja kochac???

Gość aleksa.rp
a moze jestes kobieta ktora przestala byc kochana??

Tego nie da się tak opisać, bo każdy człowiek ma inaczej. Ja np. nie chcę się wiązać z kimś, na kim mi zależy, bo uważam, że nie warto się ze mną męczyć. Co nie oznacza, ze mam gdzieś tę osobę. Właśnie nie:) Jak sie kogoś zna, to się wie, czy zachowanie jest normalne, czy nienormalne. A takie internetowe recepty sa bez sensu:O Twój facet naprawdę będzie miał dużo pracy, Ty stwierdzisz, że "ucieka" od Ciebie, zaczniesz go kontrolować, on zdenerwowany pracą i Twoimi zagrywkami się wkurwi i będzie koniec związku, mimo że może tak wcale nie musiałoby być. No zastanów się- sama nie wiesz, co czuje Twój chłop, to skąd inni mają wiedzieć?

Gość unijny Iiberał.
ponieważ okazała się mężczyzną :classic_cool:

Gość
z mojego doświadczenia: staje się nerwowy, nie patrzy w oczy, nagle ma dużo pracy, unika poważnych rozmów, irytują go drobiazgi.

przestaje byc kontaktowy, nie chce mu sie sluchac kobiety, rozmawiac z nia, irytuje go ona itd.

Gość aleksa.rp
szkoda :(

deska, nie podniecaj sie niezdrowo. przyczyny zawsze sa, trzeba sie tylko wysilic zeby je znalezc :)

do hmmmmmmm i to co ja napisalem - tak tez zachowuje sie facet ktory ma problem i szuka rozwiazania no ale zakladamy tu chyba ze autorka o takim przypadku wie...

Gość aleksa.rp
dla mnie on poprostu sie zmienil niby opowiada mi zawsze o pracy o swoich uczuciach o tym ze kocha ze jest szczesliwy a jednak ja czuje ze to wszystko jest jakies inne ciagle spi nie wymysla juz wiecej "co bedziemy robic" nie interesuje sie tak jak kiedys jak sie czuje, co sie dzialo w danym dniu jest powierzchowny i zachowuje sie bardzo czesto automatycznie

nuda sie pewnie wkradła. spytaj sie go czy nie jest mu troche nudno i monotonnie z toba. generalnie temat-rzeka :P

Gość hmmmmmmmmmm...
na pewno powie ,ze wszytko jest OK :(

Aleksa to jeszcze nie oznacza , ze Cie nie miłuje . może miec taki czas , nastrój, cos go gnebic a Ty nie umiesz gom odblokowac. trza gadac bez ogródek , szczerze i konkretnie. albo milczec.....

zapytaj go o to i zobacz co zrobi. albo pokaz mu ten watek jak powie ze OK, to moze mu da do myslenia. co tu mozna doradzic nie znajac was...

Gość aleksa.rp
rozmawiamy,zawsze. Uciekamy do lazienki i gadamy, czasami w nocy jak nam cos nie daje spokoju. Moze macie racje, nuda, zly czas, jakis problem, ale czy trwaloby to tak dlugo???bo juz okolo 3 miesiecy jest tak"inaczej". unijny liberał opowiedz jak to u ciebie bylo, czego oczekiwales o niej, co cie denerwowalo, czego potrzebowales czego bylo z duzo , czym wtedy myslales?opowiedz prosze :)

nie! tego sie na takie argumenty nie da przełozyc. chyba dopoki Cie - Jego cos denerwuje o cos mu chodzi to znaczy , że jest uczucie. jego brak objawia się obojętnoscia. po mesku tkzw. \" brakiem ciągu na bramke\'

Gość aleksa.rp
a czy facet ktory czuje sie malo wartosciowy,ma komleksy ktore wytyka sie mu codziennie i slabe poczucie wartosci moze zmienic swoj sosunek do zony? bo o tym tez myslalam, zmienil prace, na "lepsza", otaczaja go ludzie na stanowiskach, czesto zali mi sie jak go tam traktuja, bo nowy, bo to tamto, czasto zamyka sie w sobie i tak czuje ze ucieka.Czy to mogloby byc przyczyna?

a to moze byc przyczyna. dla mezczyzny wazne jest zeby gdzies odnosic sukcesy - najlepiej w pracy, a jak sie nie da to w jakims hobby... inaczej facet sie do dupy czuje i w zyciu prywatnym moze byc do niczego.

tak! jezeli podważysz jego poczucie meskie. a gdyby podważal Twoja Kobiecosc? to co? Facio i Laska to dwa piękne odmienne ale przenikające sie światy. i trza sie chyba musi generalnie aczkolwiek rzecz biorąc siebie uczyc. ale ja tam sie na tem nie wyznawam nagiej piersi jeszcze nie widziałem...