Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teksańskiLovel

Lodówka lepsza na 2 czy 3 szuflady w zamrażarce, co praktyczniejsze??

Polecane posty

Gość teksańskiLovel

2 dorosłe osoby i niemowlę - jest duża roznica cenowa dlatego pytam.

Ja mam dwie i się mieści. Ale nie mamy niemowlaka, tylko dwa stare konie na stanie ;)

Gość teksańskiLovel
aha jeszcze jest pies i 2 koty

Gość teksańskiLovel
dwie szuflady - czyli 1,5 dokładnie bo agregat dochodzi i z tej jednej jest pół, ale różnica 400zł!!!!!!!!!!

zdecydowanie praktyczniejsza jest lodówka z trzema szufladami w zamrażarce. Więcej można schować, a mrozi się przecież wiele rzeczy- począwszy od mięsa przez owoce, warzywa, grzyby, ryby, ciasta... gdzie by to człowiek miał wszystko trzymać jakby miał tylko 1,5 szuflady do dyspozycji ? no chyba że zamierzasz kupić dodatkowo samą zamrażarkę... ja niestety w domu nie dysponuje tak dużą ilością miejsca żeby pozwolić sobie na dużą ilość sprzętu w kuchni więc wolę lodówko - zamrażarkę z 3 szufladami. Mam whirpoola z dużą przestrzenią właśnie w zamrażarce, dokładniej taką http://www.1komp.pl/produkt-13-182-640-33454,lodowki_chlodziarko_zamrazarka_whirlpool_wbe_3112_a+x.htm ale fajne lodówko-zamrażarki ma tez beko czy electrolux. Są dobrze rozplanowane wewnątrz a to bardzo ważne :)

Gość jasne ze 3
ja mam 4 i ciagle upycham cos ,

z 3, jak bedziesz miala zaladowane to nie bedzies zmusiala sie przekopywac przez tyle rzecyz