Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prawiep

Mój prawie 50letni facet ciągle chce..............

Polecane posty

Mam partnera. Oboje jesteśmy w okolicy 50-tki. On ciągle ma potrzebę by się kochać. Ja czasem nie daje rady. Boję się, czy nie pójdzie gdzieś \"na bok\". Powiedzcie, czy wy też w tym wieku macie nieco zmniejszone potrzeby, a wasi faceci też są tak rozbuchani?? Jak go utrzymać?

Gość hmmm5698
mam 30 i mam kolege 45 i powiedzial mi kiedys tak wiesz - faceci w moim wieku w glowach sie przewraca..... i jest takie powiedzenie glowa siwieje - dupa szaleje uwazaj to najgorszy okres - faceci zaczynaja sie za mlodymi cialami rozgladac

każdego dnia. nie do wiary. nawet 2 -3 razy jest w stanie. Z jednej strony to super, ale......... boje się, że nie sprostam. Kocham Go

tak, rozglądają się. My się poznaliśmy całkiem niedawno. To nie jest związek wieloletni. Nie sądziłam, że w tym wieku faceci mogą być tacy jurni!!

Gość hmmm5698
jest - zalezy od temperamentu ;) wiem to niektorzy nie dosc ze moga i czesto i dlugo i sa swietnymi kochankami w lozku bo wiecej zwracaja uawgi na danie przyjemnosci partnerce dluga gra wstepna pieszczenie calowanie seks a pozniej chwilka odpoczynku i znowu mozna od nowa powolne pieszczenie i znowu orgazm ;) :P

Gość hmmm5698
oj sa ja tez nie sadzilam ;) czasami sama ledwo dawalam rade ale tak mnie potrafil rozpalic ze to niesamowite :))

Gość zachowuje się jakby chiciał
to robić "na zapas" ma świadomość , zę ta sfera życia już się kończy ...

Gość hmmm5698
nie wiem czy konczy czy nie ja tam nie zauwazylam zeby cos na sile bylo hhaha:) wrecz przeciwnie ma wielki "apetyt" na mnie i na seks i to mnie tez podnieca :) delikatnosc i dbanie nie tylko o swoje potrzeby ale i o potrzeby kobiety dlugie pieszczenie calego ciala przytulanie i calowanie :))

nie macie problemow z utrzymaniem przy sobie takiego jurnego kończącego się staruszka :-)

Gość hmmm5698
hmm pewnie bym miala ale jest miedzy nami roznica wieku duza a ja jeszcze mlodo wygladam moj sposob - dbam o siebie - staram sie byc seksy chociaz uwielbiam chodzic w jeansach ;) i nie bardzo przepadam za obcasami ale zawsze cos wykombinuje no i zawsze mu mowie ze moze patrzec na inne ale skoki w bok nie wchodza w gre - bo jestem jedna na milion hhahah musisz mu pokazac ze tez masz na niego apetyt kiedys przyznam nie dalam juz rady wiecej sie kochac - poprostu mnie przytulil i pocalowal i tak lezelismy i tez bylo fajnie :)

dzięki za dobre słowo. Też się staram, Ona mówi, że bardzo się jemu podobam. Ale wiem, że ponad 45 lat to............ Ale staram się. Staram.

Gość makro85698742
nie przesadzajcie Kobietki. Faceci w tym wieku mogą se w nosie dłubać, a nie w naszych cipkach. a jeśli to z ewnością nie swoimi aparacikami. hihihihi

Gość hmmm5698
jak mu sie podobasz sukces gwarantowany:) dbaj o siebie staraj sie czasem sama go rozpalic :) pamietaj ze u kobiety wazny jest caloksztalt nie tylko uroda i seks ale jeszcze charakterek baw sie z nim swietnie :) i jak czasem nie dasz rady to mu to powiedz - moze wymysli inna mniej meczaca dla Ciebie pozycje albo sam sie wiecej pomeczy ;) czasem nawet nie mysle o seksie i nie mam szczegolnego na to nastroju ale on zawsze sie jakos postara zeby i mi ta ochota przyszla jak widze jak robi romantyczne podchody i zaczyna od tulenia to po pewnym czasie i ja mam ochote sie na niego rzucic :) Powodzenia:)

Gość hmmm5698
makro.... nie mowie ze każdy facet w tym wieku tak ma ale sa i tacy i tacy i z mojego przykladu moge Ci zagwarantowac ze niektorzy maja taki temperament ze trudno im dorownac ja 30 on 45 jak go poznalam chodzilam na fitness - nabijalam sie sama z niego jak sie chwalil ze moze zawsze powtarzalam ze padnie i przy lozku bedzie musial miec tabletki na serce - on sie tylko smial z tego :) Teraz wiem dlaczego :))

Gość hmmm5698
ciesze sie :) :)

Gość to normalne moj maz jest
starszy i tez zawsze chce i moze, ciesze sie z tego