Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podbudówka

mam fikcyjne konto na naszej-klasie, by podglądac starych znajomych

Polecane posty

Gość podbudówka

nie ujawniam się. Nie podałabym swojego imienia i nazwiska🖐️

Gość ja też hihihi

Gość kjkjbnkm
ja tez:D

Gość nie znam sie
ja tez

Gość prawda w oczy koleeee
ja tak samo, hehe, patrze na tych moich znajomych, szczerze mowiac-nie za dobrze jest pisac za duzo o sobie, wbrew pozorom moze to zaszkodzic:/

Gość hahahahhaha
a dziala wam nasza-klasa wogule???? mi nie :/

Gość powodzenia podgladacze
:-o nie ma sie czym chwalic

Gość co za glupkiiiiiii
a po co? nie mozecie 'podgladac' bez tego ? nie musicie byc znajomymi tej osoby zey zobaczyc jej profil, galerie zdjec.. wiec po co to wam? a co 'podgladneliscie"? to co kazdym moze majac sowj normalny profil ? boszeeeeeeeeeeee......

Gość pudelkaa
ja tez wymyslilam sobie fikcyjne imie i nazwisko. NIe chce byc na tym portalu, bo zaraz odezwaloby sie do mnie milion osob:O

Gość nuznop
a ja nie umieszczam zdjec swojej rodziny, bo co kogo to obchodzi ??!!

Gość aaa....
czego się boicie, bądź wstydzicie, że uciekacie się fikcyjnych kont?

Gość podbudówka
mnie na tę chwilę działa:) przeraża mnie tylko to, że niektóre osoby podają swój numer telefonu (i nie mówię tu o opcji, w której widzą go tylko ich znajomi z listy) jakby imię, nazwisko, miejscowośc i masa prywatnych zdjęc nie wystarczyła... ja bym się bała.

Gość podbudówka
Bejbe Lilly - " w ogóle" :D

Gość allelujja
ja zawsze bylam spokojna i na serio-przeraza mnie ze wpisuja sie znajomi znajomych, ja wole stac z boku, nie zalezy mi na wpisach, na zaproszeniach, dlatego jestem pod innym nickiem. nie dlatego np ze nikt mnie nie lubial-wrecz przeciwnie-mam kilkoro przyjaciol, duzo kolegow, kolezanek a jeszcze wiecej znajomych. no i balabym sie podawac dane, pokazywac zdjecia z rodzinnego albumu.to jest NASZA KLASA a nie nasza rodzina, moj kot i pies, jak to sie niektorym wydaje:/

Gość podbudówka
"co za glupkiiiiiii a po co? nie mozecie 'podgladac' bez tego ? nie musicie byc znajomymi tej osoby zey zobaczyc jej profil, galerie zdjec.. wiec po co to wam? a co 'podgladneliscie"? to co kazdym moze majac sowj normalny profil ? boszeeeeeeeeeeee...... " przepraszam bardzo, ale z tego co ja wiem, to żeby móc korzystac z wyszukiwarki osób, trzeba miec tam własne konto. ja nie jestem zapisana do żadnej klasy.

Gość allelujja
ja nie jestem zapisana do zadnej klasy,a w sumie i nie podgladam ,ale jestem po prostu ciekawa, jak sie moim kolegom i kolezankom zycie ulozylo, czasem i poznac ciezko:)

Gość wlasnie podgladam i mam radoch

uhahahaha

radocha po pachy, a wy cwoki wpisujecie swoje dane, zycze powodzenia!

to już lekkie przegięcie co w tym złego że sa normalni ludzie ktorzy chętnie spotkają sie ze znajomymi po latach?? ja dzięki tej stronie odnowiłam znajomości z ludzmi z podstawowki nie chwalę się na naszej-klasie swoim chłopakiem, narzeczonym czy dzieckiem ale wcale nie czuję się zniesmaczona gdy widzę zdjęcia z druga połówką czy dzidziusiem w ten sposob można sie dowiedziec trochę o swoich znajomych nie rozumiem dlaczego wolicie stać na uboczu i podglądac swoich znajomych zamiast zwyczajnie się przyłączyć i nawiązac jakiś kontakt

Gość podbudówka
"wlasnie podgladam i mam radoch" - z czego ta radocha? ja nie zaglądam tam w celu naśmiewania się z tych ludzi. Patrzę jak się zmienili, gdzie potem studiowali, co robią w życiu, może mają dzieci lub przeprowadzili się do innego miasta itd. Czysta ciekawośc. Nie mam prawdziwego konta, bo nie chcę podawac swojego nazwiska i tak na prawdę nie mam potrzeby by się do kogoś z nich odezwac. Minęło tyle lat, każdy ułożył sobie życie. Teraz przeież się już nie znamy