Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam powazny problem

CO z okresem po pierwszym razie??pomozcie

Polecane posty

jeżeli się zabezpieczyl gumką i nie pękła czy się zsunęla to nie może być ciąża bo ciąża jest wówczas gdy plemnik ze spermy zapłodni komórkę jajową w jajowodzie.Natomiast zaburzenia w miesiączkowaniu jak chyba wiesz moga byc spowodowane stresami,zmianami klimatu,emocjami rownież seksualnymi u kobiet w początkach wchodzących w życie seksualne.Jak czujesz sie jak bys miała dostać okres to dostaniesz tylko opózniony

Gość mam powazny problem
ze nie wszedl tylko dotykal o to mi chodzi

Gość mam powazny problem
a czy pleminiki ze sluzu z penisa ktorym tylko mnie tam dotykal (bez gumki) moze tak dojsc do zaplodnienia?

Jeśli nie jesteś w ciąży to okres powinnaś dostać normalnie.Zrób więc test ciążowy-przecież można taki kupić bez problemu w każdej aptece.Jeśli wyjdzie ciążą to współczuję wpadki po pierwszym razie i to w tak młodym wieku.Jeśli nie wyjdzie to na drugi raz pomyślcie z chłopakiem o zabezpieczeniu.Tak czy inaczej czeka Cię wizyta u ginekologa niezależnie od wyniku testu...

Gość mam powazny problem
dziekuje za wszystkie pomoce i za teksty typu wybieraj imie dla bobaska nie macie serca tylko stresujeciebie mnei bardziej

Gość mam powazny problem
czemu czeka mnie wizyta u ginekologa niezalenie od wyniku tetsu?

Oj dziecko dziecko...Trzeba znać zasadę bawienia się w te klocki zanim się zacznie...

Gość mam powazny problem
narazie nie bedzie nastepnego razu do 18lat bo juz mam dosc stresu

Gość no masz problem
Nie wiem czy zdajesz sobię sprawę ale Twój chłopak uprawiając z Tobą seks popełnia przestępstwo....Swoja drogą niezły z niego palant by uprawiac seks z 16stolatką

wizyta konieczna, żeby dowiedzieć sie od lekarza wszystkiego czego właśnie nie wiesz i przy okazji porozmawiać o możliwych zabezpieczeniach na przyszłość. Rozumiem, że nie wstydziłaś się chłopaka, ale lekarza się wstydzisz?

Gość mam powazny problem
to mi powiedz po co mam isc do gina niezalenie od wyniku

Bo jeśli jesteś w ciąży to normalne że musisz iść do ginekologa a jeśli nie jesteś a okresu nie dostaniesz to też będziesz musiała iść bo coś widocznie jest nie tak.

Gość mam powazny problem
nie popelnia przestepstwa bo mam 16lat skonczone to po pierwsze a po drugie od 15 skonczonych mozna

Gość no masz problem
chocby po to by się przekonac czy bóle które nie odczuwasz nie są jakąś infekcją, po to by zapisał ci ewentualnie tabletki jeśli nie umiecie prawidłowo używac prezerwatywy i po to by Cię zbadał rany, zabierasz się za seks nie mając o niczym pojęcia ? gdybyś miała choc trochę zdrowego rozsądku zanim zdecydowałabyś sie na współżycie poszłabys do ginekologa, aż dziw że facet starszy od ciebie nie zasugerował tego żadne z Was nie jest ani odpowiedzialne ani dojrzałe

Gość mam powazny problem
ale jak bede miec 18lat to ciaza w tym wieku jest bardziej normlananiz w 16 i formlanie jest sie doroslym choc psychicznie nawet 20czasami jest glupsza od 16 :)

Gość no masz problem
Tobie się nie dziwię bo smarkata jeszcze jesteś ale Twój facet powinien byc mądrzejszy i pomyślec o ewentualnych konsekwencjach

Gość no masz problem
;-) faktycznie jest wielka różnica między panna z dzieckiem w wieku 17 i 19 lat

Kocham takie tematy:):):):) mój facet tez ma 24 lata ale jakoś wątpię żeby chciał mieć kiedykolwiek coś wspólnego z 16 latka:D niech się Tobą bawi dalej , miłego

Gość mam powazny problem
powiem tak nie kazdy facet w wieku 24lat jest taki sam nie bawi sie mna a nie kazda 16 jest glupia naiwna wygladam na 19l a pozatym nie przeszkadza mu moj wiek

Facet kosi co popadnie, zapnie spodnie i problem nie jego, a małolata panikuje, bo nie chce być mamusią...Zabawa w seks to bardzo poważna zabawa, dzieci same się na świat nie proszą, a w domach dziecka ich pełno :O:O:O

oj dziewczyno dziewczyno. Zaczęłaś zycie płciowe, to jeśli nie poszłaś wcześniej do gina, to czas najwyższy teraz. Taka juz kolej rzeczy. Nieważne czy ciąża czy nie. Stałaś się kobietą, więc zachowuj się jak kobieta a nie jak dziewczynka