Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam powazny problem

CO z okresem po pierwszym razie??pomozcie

Polecane posty

Gość chlopak92618
ania-84 ma racje przez stres okres też sie moze spuźniać i przez zmianę pody spadki ciśnienia powodów moze byc wiele ale ja wciaż jestem za tym zebyś zrobiłą test po co czekać i sie denerwować robisz test iu z gowy wiesz juz co i jak za pierwszym razem też czekaliśmy i dopiero zrobiliśmy test a teraz nie wiem po co czekaliśmy nastepnym jak było niejasne zrobiliśmy test od razu i było jasne po co sie męczyć a makijaja co ty pierdzielisz bo ja niewiem o ci chodzi czemu kilka lat to w przedszkolu o co ci chodzi z tym przedszkolem ty wiesz co lepiej połuż sie na podłodze i poszukaj swojego ilorazu inteligencji bo widać nisko ci spadł a skąd ty wiesz ile miałbym wtedy lat przecież ja nie podałem swojego wieku

Gość chlopak92618
masakra to jest - ty nie masz sie co chwalić bo ty juz stara byłaś jak to zrobiłaś kurcze 23 letnia dziewica nie było ci wstyd

Gość mam powazny problem
bo do niektorych lekcji nie da sie przygotowac i niektore rzeczy wychodza same

Gość mam powazny problem
wiem ze lepiej zrobic test i z glowy ale boje sie wyniku i wole poczekac :(

Gość chlopak92618
ale to że zrobisz test nic nie zmienia nie zmieni wyniku nie ma zadnego wpływu cokolwiek bedzie lepiej wiedzieć jeśli tak a jeżeli nie to i tak lepiej wiedzieć wyobraź sobie ze zzrobisz test i wyjdzie ze jest wszystko ok i cały problem sie skończy

Gość gość
Jestem trzecim znanym mi przypadkiem, kiedy okres się spóźniał... Mi - niecały tydzień, więc ujdzie; jednak osobom, od których podobną historię słyszałam - 10 dni, 17 dni. Dostaniesz na pewno - po prostu nie myśl o ryzyku ciąży!