Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam powazny problem

CO z okresem po pierwszym razie??pomozcie

Polecane posty

Jesteś pewna, że nie bawi się tobą, bo tak ci powiedział? A ty go kochasz i jesteś pewna, że nie kłamie? Mało znasz facetów.

Gość mam powazny problem
przejechalam sie raz i teraz jestem z nim 2lata a kocham cie powiedzialam tylko jemu chociaz chodizlam z kilkoma ale tamto bylo dziecinne

skoro ten twój facet taki odpowiedzialny jak mówisz, to czemu go nie ma przy tobie, czemu nie kupił ci testu, albo nie poszedł z toba do lekarza towarzyszyć ci przy pierwszej kontroli? Dlaczego on ci tego nie tłunaczy tylko pytasz obcych na forum?

Facet, który myśli poważnie nie zadaję się z nieletnią:P To ci powinno dać do myślenia. Jeszcze nie wiesz, że jesteś łatwą zdobyczą?

Gość mam powazny problem
bo ja narazie nie chce testu ani isc do gina narazie czekam jest przy mnie ale dzisiaj nie moglam sie z nim zobaczyc

o ooooooooooo, jesteś juz 2 lata z nim, a wcześniej też miałaś kogoś? To w jakim wieku zaczęłaś? W przedszkolu?

Gość chlopak92618
kur... ale wy jesteście po...ani jak dzieci dziewczyna ma problem a wy tylko potraficie sie nabijać ja sam kiedyś przeżywałem cos takiego i to nie raz i wcale niej est mi do śmiechu jak słysze coś takiego a co do twojego problemu to przed wytryskiem moze dojść do wycieku spermy i czlonek wcale nie musi być w środku wystarczy troche spermy na pochwie jeżeli używaliście gumki ze sroidkiem plemnikobójczym to ten srodek chociaż nie działa najlepiej ale w małych ilościach powinien zatrzymać plemniki jeżeli spóżni ci sie okres zrób test i na nic nie czekaj test można zrobic w pierwszych dniach spodziewanego okresu z drugiej strony ból brzucha i objawy które opisujesz to objawy napięcia przedmiesiączkowego i teraz pytane czy masz bolesne miesiączki jeżeli byłą byś w ciaży to raczej byś nic nie czuła nie boło by okresu a ni dolegliwości przed miesiączką a spóżniający sie okres to normalka i z czasem bedzieszs musiał przywyknac takie są uroki sexu moja rada zrób jak najszybciej test i na nic nie czekaj wtedy będziesz wiedziała co i jak a po wszystkim najlepiej napisz nam o tym a do reszty nabijających sie debili jesteście poj......

Gość mam powazny problem
akurat tak sie nie czuje w tym przypadku chociaz gadalam z moim przyjacielam co ma 22l wlasnie o tym ze latwiej z taka mloda panna niz ze starsza i ja o tym doskonale wiem

No to powodzenia - jesteś na dobrej drodze do........bycia mamą w młodym wieku, nie wybawisz się na dyskotekach, tylko z wózkiem :P A kolega wyżej to ginekolog :P

Gość mam powazny problem
chlopak92618 dzieki :* spodziewalam sie takich glupich komenatarzy ale w koncu to forum takze..a narazie poczekam jeszcze z 4dni a jak nie zrobie test

Gość mam powazny problem
teraz mam nauczke i juz nie bede sie kochac a po drugie nie jestem latwa bo kochalam sie tylko z jednym chlopakiem

Gość mam powazny problem
chociaz okazji bylo wiele ale nie chcialam

Gość ZADNA porzadna
dziewczyna nie kocha sie w wieku 15 lat :P

Gość mam powazny problem
przecież ona ma już 16 lat !!!!! buhaha

Gość mam powazny problem
chodze do peirwszej liceum to nie mam 15lat...

Żaden normalny 24 latek nie popatrzy na 16 latke jak na kobietę bo kobietą nie jest... i jeszcze do tego z nią sypia:O i to nie jest kwestia tego na ile lat Ty wyglądasz... po twoich wypowiedziach widać że jesteś jeszcze dzieckiem sory... a w ciąży nie jesteś wyluzuj, skoro tylko cię tam dotknął to nie ma się co nakręcać, mi się cały cykl przesunął odkąd zaczęłam sypiać z chłopakiem, takie coś się zdarza, nerwy po prostu:)

Gość ZADNA porzadna
w 17 tez....... ; matko co za zenada:P lepiej dzieci za ksiazki sie zabierzcie :O

Gość mam powazny problem
hmmm po kilku wypowiedziach nie ocenia sie czlowieka a tak wogole jestem dobra uczennica bo srednia mam 5,2 takze nie olewam sobei szkoly i od razu juz nie jestem pusta naiwna malolata a co do 24lat tez tak mysle ze chlopak w tym wieku powinien juz myslec powaznie o zyciu ale jest wszystko jest na tak tylko wiek przeciw...

Gość chlopak92618
nie zwracaj uwagi na tych debili wiem jak to jest i jaki to stres ze spuźniającym sie okresem jest tak ze tydzien spuźnienia nic nie znaczy zdaża sie dwa tygodnie lepiej zrobić badania bo nie koniecznie ciaza ale może jakieś dolegliwośći czy liczyałaś dni płodne który to był dzien czy wtedy powinny być dni płodne ?? nieprzejmuj sie pare razy miałęm tak że myślałem że to juz koniec a teraz przyjmuje to raczej na luzie za pierwszym razem jak sie coś takiego zdaża zawsze jest ciezko

Gość mam powazny problem
wlasnie nie liczylam jakie to byly dni.. no wlasnie ciezko jest i to bardzo :( nawet spac nie moge :( przez to

Gość chlopak92618
makijaka ja sie nie chwale bo te wszystkie razy stresu były z jedna dziewczyna z którą jestem od paru lat wiec pudło przykro mi ze zabrakło ci inteligencji żeby na to wpaść

teraz przez to ze sie denerwujesz tym bardziej moze Ci sie opoznic okres, poczekaj kilka dni jeszcze i zrob test, bedziesz spokojniejsza, zastanow sie moze bralas niedawno jakies tabletki, np. antybiotyk, przez to tez sie okres spoznia, badz spokojna bedzie ok, i dzidziusia jeszcze nie bedzie.

W takim razie, jakby pierwszy numer ci wyszedł, byłbyś ojcem już w przedszkolu:P:P:P:P

no kurczę, przecież chyba wiesz kiedy ten pierwszy raz się odbył? A skoro wiesz, ze okres spóźnia sie 4 dni, to wiesz też w którym dniu cyklu ten pierwszy raz był

Gość mam powazny problem
eh.. :(

Gość mam powazny problem
pierwszy raz byl w sylwka

Gość masakra to jest
skoro taka wzorowa z Ciebie uczennica to czemu nie zadałaś sobie trudu by pewnych rzeczy dowiedziec się przed faktem ?! oj chyba nie przygotowałaś się do tej lekcji ;-) możesz nas nazwac idiotami, ale w przeciwieństwie do Ciebie ja nie sypiałam z facetami w ieku 16 lat, zrobiłam to 7 lat później, gdy byłam na tyle dojrzała by wiedziec z kim i co robię