Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylwia 27

bycie prostytutka zostawia slady na zawsze

Polecane posty

Byłam kiedys prostytutka, pracowalam w jednej z agencji w moim miescie, trafilam tam zupelnie przypadkowo, z ciekawosci i zostalam tam 1,5 roku, teraz jestem matka i zona, ale tamta praca zostawila slady w moim zyciu. Traktuje facetow jednakowo bo tyle uwierzcie sie naogladalam ze juz niewierze w prawde.Nawet sex z moim ukochanym przypomina mi czasami tamte chwile, ale taki byl moj wybor i wlasciwie to nie zaluje tego tyle ze wiem jaki to ciezki wbrew pozorom kawalek chleba i jakiezmiany w psychice pozostawia taka praca.

Gość alicja vel natalia
Nie zawsze zostawia, pewnie zależy to od osoby. Jestem w Twoim wieku i miałam podobny okres w moim życiu. Skończyłam z tym trzy lata temu i jestem teraz na prawdę szczęśliwa, a z tamtego czasu mogę się jedynie śmiać jaka głupkowata byłam. Mam super faceta, uwielbiam sex z nim i nie czuję sią jakaś gorsza przez swoją przeszłość :)

ja w sumie tez moge tak powiedziec aczkolwiek innaczej podchodze do wszystkiego po tych doswiadczeniach. Niestety sex nie jest taki jak kieds ale widocznine nie kazda dziewczyna tak do tego podchodzi

Gość ło
matko w akademiku co druga dupy dawała za kasę, a dziś są na stronach Naszej Klasy.

Gość alicja vel natalia
A zerwałaś zupełnie z tym środowiskiem? Twój mąż wie, czy musisz to ukrywać?

Gość alicja vel natalia
hahaha no ja też na naszej klasie jestem i się nie przejmuję, nawet odnalzałam kilku "byłych przyjaciół " ;)

Alicja moj maz wie bylismy razem kiedy tam pracowalam i jakos tak wyszlo sie dowiedzial, teraz nie utrzymuje kontaktu z tymi dziewczynami, pracowalam tam 5 lat temu

moj maz wie o tym bo jakos tak wyszlo ze sie dowiedzial, a bylismy wtedy razem ja juz nie utrzymuje kontaktu z tymi laskami, a pracowalam tam 5 lat temu, jednak jak ogladam jakies filmy o prosty to jakos mi tak dziwnie.

Gość alicja vel natalia
To dobrze, że nie musisz bać, że się dowie. Mój facet też wie i ogólnie ma to gdzieś :) Nie martw się, przecież już tego nie robisz i nie będziesz robić :) I nie wszyscy facei to oszuści, tylko ci z którymi miałyśmy okazję się spotkać.

Niestety zupelnie co innego jest dawac dupy za kase a zupelnie co innego pracowac w agencji, dajac sama mozesz zrezygnowac wybrac kogo chcesz a w agencji to oni cie wybieraja i nie zawsze sa pachnacy mili i wogole the best

Gość alicja vel natalia
sylwia no ja też tu od razu zajrzałam jak zobaczyłam nagłówek i jak oglądam z moim facetem filmy w stylu "zostawić las vegas" to też nie powiem, że czuję się super komfortowo, ale oprócz tego to da się żyć :)

Gość alffff
dziwka zawsze bedzie dziwka i tyle. pewnie wasi mezowie o ty mnie wiedza, a wyobrazcie sobie ze tez cos o tkaiej wadze przed wami ukrywaja, fajnie ??. z dógiej strony jak mozna tak słabo znac sweg opartneta zeby nie wiedizec ze jebala sie z połowa miasta, współczuje typowi bedizeszedł po miesice z zona kurrewka i ludzie beda sie smiali albo zajdziesz kiedys na wywiadówke i spotkasz tam sweg obylego klijeta ehh przypadki mozna mnozyc. powodzienia w zyciu dziwko.

niby tak ale wiesz tyle sie naogladala i naslychalam jak oklamywali swoje kobiety ze normalnie szok i jakos niemam juz takiego dobrego zdaia na ich temat

Gość alffff
ostro facet wie, a przebadałass sie przedc slubem na nowoczesne choroby.??

alfff uwazam ze to wy powinniscie sie wstydzic i jak ide ze swoim facetem i spotkm bylego to uwiez ale tamten idac ze swoja jakze kochajaca zonka jest bardziej skrepowany niz ja. To zwas jest kawal chama ze zdradzacie swoje kobiety bo moj facet o tym wiedzial

Gość alicja vel natalia
Sylwia dawanie dupy za kasę od agencji różni się tym, że nie biorą Ci połowy kasy oprócz tego to to samo. Na początku myślisz, że będziesz wybierać tylko przystojniaków koło 30tki, no a potem to już wszytsko jedno byle kilka stówek wpadło. Taka prawda.

Gość jacys
sylwka ty z wrocka ?

Sory,ale dla mnie to co piszecie to koszmar... Nie przeszkadza Wam ta przeszlosc... :O Ja bym sie czula jak...jak nie wiem co,bo dziwkami bylyscie... A Wy jeszcze uwazacie,ze mozna sie z tego posmiac... :O:O:O masakra

musze cie uswiadomic ze w agencji sa czesto badania i pracuja tam dziewczyny zdrowe no chyba ze korzystasz z dziewczyn pracujacych np na trasie albo z tych w akademikach

Gość ło
pewnie, wszyscy to mają gdzies że ich kobiety dawały albo dają innym dupy. oni to mają gdzies. bo kasa jest lepsza niz jakies tam myslenie o swojej kobiecie. "ha , to moja kobieta" też mi daje dupy, a jak innym to nie widze.

uwazam ze bycie dziwka a dziewczyna pracujaca dla kasy to niedokladnie to samo, dziwka pojdze z kazdym nawet za darmo a my nie..

Gość alicja vel natalia
Weridiana wiesz ja uważam, że nie ma się czym chwaić i z czego być dumnym, ale też nie ma co sobie rwać włosów z głowy i lamentować do końca życia. Było mineło. Więcej tego nie będę robić, ale jakoś nie spędza mi to snu z powiek :)

najgorsze w tym jest powrot do normalnego zycia i pracujac za tysiac zl jak tam mialas tyle w dzien...

Gość ariel24
może prześpij sie z murzynem niech Cie pożadnie wygrzmoci

Gość alicja vel natalia
Sylwia a czym się teraz zajmujesz? Pracujesz zawodowo?

Weridiana ja tez uwazam ze nie rozpowiadam wszem i wobec ze tak pracowalam i zyjac codziennie nie mysle o tym, bylo minelo, zamknelam jakis etap w swoim zyciu tak do tego podchodze ale sa momenty ze kiepsko mi, jednak nie dalo sie dluzej pracowac psych zrypana zygac sie chcialo patrzac na tych facetow ktorzy tak bardzo kochaja swoje drogie polowy, koszmar

Alicja no ja teraz pracuje jako kelnerk bo tak kiedys pracowalam i dobrze mi z tym.. jednak to nie ta kasa hehe jednak uwazam ze za takie zycie calkoksztaltem jakie ssie mialo to wcaleduzo sie nie zarabialo. To za wysoka cena a ty jak teraz pracujesz??

Gość bywalec światowiec wielbiciel
Sylwia czy to nie Twój numer telefonu 501230716?

bystry julek jak widac ten temat nie jest dla ciebie bo nie masz o tm zielonego pojecia. sluchaj piosenek bedziesz madrzejszy ;(