sophisticated 0 Napisano Styczeń 11, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sophisticated 0 Napisano Styczeń 12, 2008 czy nie ma tutaj kobiety, która świadomie z własnej woli wybiera bezdzietność? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Styczeń 12, 2008 jest :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sophisticated 0 Napisano Styczeń 12, 2008 tak, chcę tak "trabić" na kafe i gdzie mi sie bedzie podobało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Styczeń 12, 2008 sophisticated - jakieś konkretne powody? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prrrroostee Napisano Styczeń 12, 2008 a po co taki temat?? bez sensu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Styczeń 12, 2008 prrrroostee - :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prrrroostee Napisano Styczeń 12, 2008 no co ?? pytam. po co komu wpisy kobiet które nie chcą dziecka/ mają na sobie stringi/ mają katar czy coś?? żadnego konkretnego pytania... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Styczeń 12, 2008 prrrroostee - w sumie jakby to zostawić w takeij postaci, to masz całkowitą racje. chyba na to się zanosi :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prrrroostee Napisano Styczeń 12, 2008 no właśnie. autorka chyba miała nadzieję że zaczną się tu bluzgać zwolenniczki i przeciwniczki posiadania dzieci. bez sensuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sophisticated 0 Napisano Styczeń 12, 2008 szukam podobnie myslacych kobiet, bo naprawdę mam dosyc tego baby boomu w PL i żyjacych tym rówieśniczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prrrroostee Napisano Styczeń 12, 2008 a czy fakt posiadania/nieposiadania dziecka przesądza o człowieku żeby dzielić w ten sposób ludzi?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prrrroostee Napisano Styczeń 12, 2008 jestem pojebany - gonie kormorany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prrrroostee Napisano Styczeń 12, 2008 jestem pojebany - prostuje banany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prrrroostee Napisano Styczeń 12, 2008 rozumiem że to jest odpowiedź na moje pytanie :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Styczeń 12, 2008 sophisticated - a czy owy BB ma na ciebie jakiś wpływ? czytaj np. twoje znajome to same ciężarne? przecież to dział dla ciężarnych na forum, to się nie dziw :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ggowanot Napisano Styczeń 12, 2008 a ile masz lat ? bo wiesz to duże ma znaczenie .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aluminasiren 0 Napisano Styczeń 12, 2008 Ja nie planuje dzieciaków. Zbyt samolubna jestem, by poświęcać swoją prace i czas wolny dla dzieci, bo zwyczajnie nie czuje instynktu. Poza tym z moim lubym nawet kwiatków nie potrafimy upilnowac, żeby nie zdechły...strach pomyśleć co by było z maluchami w domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie bardziej Napisano Styczeń 12, 2008 bezsensowny taki temat niz wiekszosc tych co tu powstaja,np.kapalam sie w basenie,czy jestem w ciazy,itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sophisticated 0 Napisano Styczeń 12, 2008 nie to dział antykoncepcji, dlatego napisałąm tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Styczeń 12, 2008 sophisticated - i płodności ;) oczywiscie, ze są kobiety niechcące posiadać dzieci nigdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sophisticated 0 Napisano Styczeń 12, 2008 mam 30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lublinkaa Napisano Styczeń 12, 2008 szukam podobnie myslacych kobiet, bo naprawdę mam dosyc tego baby boomu w PL i żyjacych tym rówieśniczek wiesz skoro chca miec dzieci to niech se maja, ty nie masz na to wplywu a tobie przeciez nikt nie kaze miec dziecka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ggowanot Napisano Styczeń 12, 2008 jak masz dwadzieścia pare i nie chcesz tzn. że nie kochasz albo nie masz ukochanego u boku. jak masz trzydzieści tzn. że wiedziesz wygodne życie i myślisz o sobie ale lepiej niech osoby które nie chcą nie mają dzieci bo dziecko to nie tylko obowiązek ale i umiejętność do uczuć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prrrroostee Napisano Styczeń 12, 2008 nawet jeśli wszystkie znajome są w ciąży to chyba nie znaczy, że nie ma już o czym Z nimi pogadać, co?? pytam, bo dla mnie dziwne jest takie podkreślanie tego czy ktoś ma /chce mieć dziecko czy nie. dla mnie w kontaktach towarzyskich nie miało to nigdy znaczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie bardziej Napisano Styczeń 12, 2008 ale skoro jest mnostwo topikow kobiet ,ktore chca miec dzieci to autorka tego tez ma chyba prawo zalozyc taki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Styczeń 12, 2008 ggowanot - co ma piernik do wiatraka? jak ma dziecko to umie kochać, jak nie ma, to nie? ciekawe, czu to samo powiesz o matkach-sadystkach :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lublinkaa Napisano Styczeń 12, 2008 po co zaczyna temat skoro w nim nie uczestniczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prrrroostee Napisano Styczeń 12, 2008 moim zdaniem można mieć ukochanego mężczyzne, szczęśliwy związek i nie chcieć dzieci i jedno z drugim nie ma nic wspólnego. dobrze by było, gdyby Ci którzy nie chcą dzieci ich nie mieli, a Ci którzy o tym marzą mogli być rodzicami- o jakby pięknie było!! :-) niestety w życiu często bywa odwrotnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amarillis 0 Napisano Styczeń 12, 2008 sama mam 4 dzieci,ale w pelni popieram osoby ktore nie decyduja sie na ich posiadanie-to tylko ich wylaczny wybor i ich sprawa,a twierdzenie,ze to tylko przez wygodnictwo jest chyba znacznym upraszczaniem sprawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach