Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZałamkaNaMaxa

RYCZE JAK BÓBR! CZY KTÓRAŚ Z WAS BYŁA W TAKIEJ SYTUACJI?

Polecane posty

Gość ZałamkaNaMaxa

albo mam jakieś złe dni albo dni przed okresem... po głowie mi chodzą jakieś dziwne rzeczy.zawsze podobali mi się faceci,nieraz byłam zakochana,zawsze myślałam że jestem hetero.Ale od jakiegoś czasu nie moge patrzeć na facetów,wydaje mi się że są beznadziejni.Jestem atrakcyjna,nie zaprzeczam i nie jeden mnie podrywa ale ja ich odrazu spławiam bo albo facet to jakiś wieśniak,albo nie mam ochoty w tym czasie na flirtowanie.Od paru dni naprawde się zastanawiam nad moją orientacją... aha,no i byłam w związku z kobietą.. nie byłam zbytnio szczęśliwa,ale może ma to jakiś związek?wcześniej nigdy laski mi się nie podobały ani tym bardziej pociągały.Czy Wy też tak macie albo miałyście?ze macie dość facetów i zaczynają was bardziej in teresować laski?prosze bierzcie ten temat na poważnie.

nie martw się..mi podobaja się laski nawet wtedy gdy nie mam "przedmiesiączkowej niechęci do facetów" lub jakiejkolwiek innej niechęci do wyżej wymienionych :-)

Gość ZałamkaNaMaxa
ale w jaki sposób podobają?w taki że mogłabyś nawet z jedną tworzyć długoletni związek?w sumie to bycie bi może być fajne.. :P

Gość ZałamkaNaMaxa
no są,bo faceci to kretyni,myślą f*** tylko. Nie potrafie im ufać jakoś... ale ja osttanio się poważnie zastanawiam czy z kobietą nie byłoby lepszego związku.Moje myśli mnie przerażają:(

--> ZałamkaNaMaxa Zwiąż się z kobietą.. tak będzie lepiej dla mężczyzn. Gdzie byłaś jak lekcje biologii się odbywały.? Penisem nie myśli żadne zwierze na ziemi.. tylko mózgiem. :P

Gość ZałamkaNaMaxa
a ty pewnie facetem jesteś:) bo 98% dziewczyn jest takiego samego zdania co do "drugiego mózgu" facetów,hihi.jedynie te puszczalskie wiejskie dziewczyny myślą inaczej.

Gość
ja nie byłam i brrrr kobiety mnie odrzucają

Gość ZałamkaNaMaxa
asiulka13 czemu płaczesz?może dziś panuje jakaś dziwna aura że wszyscy mają doła?:(nie martw sie! neurosa1 co nie byłaś?co znaczy ze kobiety Cię odrzucają?:)

Gość ZałamkaNaMaxa
rozpoczać nad wszystkim.. :P