Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mada ell

Moja kolezanka sie wszystkim chwali

Polecane posty

Gość Mada ell

Jak do niej pojde to caly czas mi opowiada co sobie kupuja w co zamierzaja inwestowac pieniadze ze swoim mezem Jaki samochod maja zamiar kupic Ze 300zl rocznie za bank krwi dla ich dziecka to nie jest duzo pieniedzy i wogole chwali sie wszystkim i chce sie wywyzszyc Opowiada jakie to jej studia trudne i jakich maja profesorow Ostatnio mi powiedziala ze wszyscy co sobie nie radza u niej na uczelni przechodza do tej w ktorej ja sie ucze Czyli wyraznie daje mi do zrozumienia ze moja szkola to jest nic Jak mam postepowac z taka kolezanka? Dodam ze przed wyjsciem za bogatego i brzydkiego chlopaka byla dobra osoba

Gość Mada ell
nikt mi nie odpowiedzial:(

Gość Mada ell
Ale ja chcialabym jej cos powiedziec kulturalnie i dac do zrozum,iemia ze nie powinna tak postepowac i sie wywyzszac

to ty tez zacznij opowiadac w co zainwestujesz swoje pieniadze i co zamierzasz kupic w najblizszej przyszłości :O może się kapnie ale bo jej powiedz, ze nie intewresują Cie jej pieniądze i jej domowy budzet :O

to jej powiedz ze jej sie w dupie pomieszalo....teraz jak ma pieniadze zauważyłam ze to jest częste zjawisko ..... w sród moich znajomych także jak nie mielim za duzo pieniedzy to byli spoko ale teraz ..to z niektórymi nie pogadasz

ja bym z taka osoba zerwala kontakt.obojetnie co bedzie gadac, na co komu taka pusta panna.

Zamiast żalić się na kafe zrób coś z tym-powiedz co myślisz i jak jest kumata to zrozumie-a jak nie to znaczy, że nie warta jest kolezeństwa

Gość Mada ell
Ja nie wyszlam za maz i nie jestem zbyt bogata takze nie bede jej opowiadac co zamierzam kupic Nie jestem taka jak ona Juz wczesniej zaczelam rozwazac to czy nie zerwac z nia kontaktu Bo taki przyjaciel nie jest prawdziwym przyjacielem Mimo wszystko chcialabym jej dac do zrozumienia ze nie powinna tak postepowac

eee tam..omijaj w takim razie szerokim lukiem takich baranow. ja tam bym sie nie odzywala,ze \"sie wywyzszasz,chwalisz itp\"-po co? moze jej akurat o to chodzi?(pozniej bedzie gadac znajomym,ze zazdroscisz i nie mozesz zniesc jej \"sukcesow\":O) jesli juz to usmiechalabym sie glupawo pod nosem gdy bedzie znowu pieprz..c od rzeczy:).niech wie,ze masz ja za glupsza;) nic nie poradzisz na to,ze inni maja kompleksy i musza sie dowartosciowac...

Gość kaskaaaaaaaa
Oj dziewczyno,przeciez od razu widac ze ta laska jest niedowartościowana i leczy kompleksy tym ,ze nagada Ci głupot a Ty w to wierzysz. Nie przejmuj sie,przytakuj jej,a mysl sobie i tak swoje. Jestes wartościowa,ładna madra i nikt nie moze Ci nigy ublizac,zapamiętaj to sobie.Polecam poczytaj sobie ksiązki OSHO.Sa bardzo fajne.

Zapytaj jej się, po co polazła na te studia skoro są dla niej takie trudne :D Jak znów zacznie opowidać co sobie kupują to zapytaj się: "to znaczy chciałaś powiedzieć, że twój mąż wam kupuje?" :D :D