Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nathhhhhha

on ma dziewczyne... nowa dziewczyne..

Polecane posty

Gość Nathhhhhha
nirpawda, nie moge tego wiedziec, niebede oklamywac sama siebie

Gość Matti_1982
Nathaa a ile masz latek i ile czasu jestes sama?

matti. masz 25 lat. całe życie przed tobą. może nie była warta. wierzę, że spotkasz jeszcze tą, właśnie tą jedyną. tą, która doceni i uszanuje.. ta cała miłość to taki banał a żyć nie można bez niej..

Nathhhha teraz zaprzeczasz ale to minie. i pewniego dnia stanie się cud i dalej będzie dobrze. wierzę w to i życzę ci tego ;)

Gość Nathhhhhha
no kilka miesiecy temu sie rozstalismy...

Gość Nathhhhhha
dzieki :( a lat mam 23

Gość Matti_1982
Damy jakoś rade... ale coś czuje ze mnie to zabije dopiero jak dowiem się że kogos ma :( :( :(

Gość Matti_1982
Dobranoc ;)

Gość
Cóż, na kłopoty z kobietą czasem lekarstwem jest inna kobieta... Jeśli stać Cię na obiektywną ocenę, mam pytanie: kto przegiął? Ty czy on?

Gość bez lukru
lepiej, że zrozumiał, że nie chce być z Tobą teraz niż np. 5 lat po ślubie -skoro Ci tak zależy na nim, to pozwól mu na jego szczęście. jeszcze nie jednego pewnie spotkasz, nie jeden kopnie Cię w tyłek, ale w końcu trafisz na tego właściwego nie mogę zrozumieć kobiet, które widzą, że jest źle w ich związkach, jakieś kłótnie, nieporozumienia... i zamiast walczyć, czekają, aż naprawi się samo. a potem takie bolesne przebudzenie...

Gość Nathhhhhha
Ale ja walczylam, i obiektywnie przegial on. Wina oczywiscie byla po mojej stronie rowniez, ale obiketywnie on przegial i to bardzo, nie wiem czy sam siebie chcial oklamac czy zdawal sobie z tego sprawe, ale o wszystko obwinial mnie... a prawda byla taka, ze ja staralam sie wszystko naprawic i jakos te nasze problemy rozwiazac. moze dlatego, ze widzial, ze mi zalezy, to .. to jemu przestalo?

Moj tez mam nowa dziewczyne, w sumie to ma ja juz od pol roku, ale ja caly czas myslalam, ze to taka dziewczyna na pare tygodni, i niedlugo mu przejdzie, wiec w sumie dopiero teraz zaczelam sie tym bardziej przejmowac, bo uswiadomilam sobie, ze czas leci a oni dalej ze soba sa :o nie jestesmy ze soba juz prawie rok (po 4-letnim zwiazku) a ja codziennie o nim mysle i nie potrafie o nim zapomniec :( chcialam zerwac kontakt pare razy, ale on nie chce, i czasem sie odzywa, chce sie umowic czy cos. Ja juz chyba wolalabym nie miec z nim nic wspolnego, moze wtedy latwiej by mi bylo zapomniec.