Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grrrrrrrrrrr

dziewczyna kolegi /

Polecane posty

Gość grrrrrrrrrrr

grrr jak mnie to wkurza mam dobrego kolegę, trochę młodszego, dobrze się dogadujemy itd, ale żadnych miłostek nie ma no i ten kolega nazwijmy go zdzisiu ma dziewczyne halinke;] no i problem w tym, ze halinka jest cholernie zazdrosna;/ pomijam juz fakt, że kiedys wzieła z jego telefonu (pod moja nieobecność) mój nr komorki i potem pisała ona i jej koledzy jakies chore smsy typu: jesteś "zaj**ana" "odpie**ol sie od niego" itp, to do tego, co cholernie mnie wkurza, czyta m.in. nasze rozmowy na gadu, smsy itp (fakt, że zdzisiu ciota, że sie nie postawi), a potem ma jeszcze pretensje, że coś nie tak napisałam;/ no i bierze mnie cholera, bo po pierwsze nie życzę sobie, żeby ktoś czytał moją korespondencje, po drugie wkurza mnie, że utrudnia nam kontakty. grrrr tez tak macie?

Gość a c to ma
do rzeczy ile ma lat? ma prawo sie wkurzać że ktoś czyta jej korespondencję fakt bycia z kims w związku nie znaczy jeszcze, że trzeba wszystkie prywatne wiadomosci czytać, a juz na pewno nie komentować bez sensu pominę juz wspomniane chamskie smsy

Gość Ju...
Że laska jest dziwna to jedno. Ale drugie - że Twój kolega na to jej pozwala. To do niego miej pretensje.

Gość a co to ma
zgadza się, niestety niektórzy faceci to straszni pantoflarze, którzy nie umieją się postawić i dziewczyny owijają sobie ich wokół palca, dzisiaj zabroni kontaktów z tobą, bo sobie coś uroi, a jej biedny facet do konca zycia bedzie sie tlumaczyl z kazdej znajomej, z kazdego wyjscia, smsa...;/;/