Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uzalezniona.........

jestem uzalezniona od.....a wy??

Polecane posty

jestem uzalezniona od: od czekolady i ogolnie slodyczy czasami w nocy sni mi sie cos slodkiego co posiadam w domu i musze sie obudzic i to zjesc po czym ide spac znowu:P od coca coli:)szczegolnie tej w puszce:P jest taka pyyyyyszna...dziennie musze wypic chociaz jedna puszke od goracego prysznica dla mnie to poprostu bardzo ciepla woda a inni mowia ze tak ciepla woda ich parzy:o nie wem czy to normalne no i papierosy ale to uzaleznienie jest raczej czesto spotykane:P a wy??macie jakies dziwne ''uzaleznienia''??

Gość od kafeterii
:o

ja od pepsi:) i goracych prysznicy też, które innych parzą :)

dodam jeszcze jedna wstydliwą rzecz, mianowicie czasami wsadzam sobie różne przedmioty do odbytu ale nie chce tu o tym za duzo mówic bo wiem że nie robie dobrze :(

od papieroskow niestety od kupowania ciuchow, butow, torebek itp...straszne uzaleznienie :/ i od dziwnych polaczen smakowych, conajmniej raz dziennie musze zjesc np. sledzika i zagryzc go gorzka czekolada albo ser zolty z sosem slodko-kwasnym...:D jak nie zjem, to czuje jakis deficyt smakowy:D

Gość hsdjhsdhfyiuyiyuiiyuu
od słodyczy - głownie czekolady :) i od komputera - straszne uzaleznienie, ale pracuje nad tym :)

Gość jak mnie ...
ja od..kebaba ,lasagne i kielbasek w sosie grivi z ziemniakami :) a pozatym teraz bym zjadla kiszonej kapusty:O oj jak bym zjadla!!

Gość Coca cola to napój życia
ja też conajmiej jedna butelke dziennie najlepiej smakuje ze szklanej :) i kosmetyki :)))

od słodyczy, owocków- kazde i wkazdej ilości, od komputera, od muzyki, kiedys tez byłam od ksiazek, teraz mi przeszo- niestety- z braku czasu :o

Ja byłam od ściągania różnych rzeczy na kompie, zawsze jak miałam włączonego kompa i coś czytałam, to musiało się coś ściągać. Teraz też zapodaje ściąganie ale raczej jak wychodzę zrobić sobie coś do jedzenia albo po coś innego niedługiego, co nie opłaca się kompa wyłączyć, bo inaczej mi zamula przeglądarka. A tak to chyba jestem tylko od herbaty uzależniona :)

Ja lubię coca-colę tylko do pizzy czasami, tak na codzień to nie cierpię :P W sumie to ja jestem uzależniona od Marwitów, zawsze jak jestem w sklepie to ich nakupuje, nawet wody mi się nie chce pić.

Oczywiście jak coś się ściąga, to ciągle kontroluję ile się już ściągnęło itd. A jak ktoś ma bardzo szybko prędkość, to ściągam od niego na siłę byle co, żeby tylko nie marnować takiej szybkiej prędkości :D