Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwia88245

mój facet zarzucił mi ze

Polecane posty

Gość sylwia88245

go nie kocham... Wiecie jaki podał powod....bo nei mówie do neigo misiaczku tylko robert....bo nie pisze w opisach z"zmisiaczkiem"buzi dla pana R" I inne tego typu...ze nei zdrabniam jego imienia i ze dziewczyny zachowuja si einaczeej mam spojrzec na swoje kolezanki(spojrzałam i faktycznie sa bardziej wylewne) ale ja go kocham tylko taka juz jestem....wyrzucał mi ze na naszej klasie nie wkleiłamz nim zdjecia (moje kolezanki faktycznie wklejały podpisujac "to ja z moja miłościa"ze jego byłe były inne i wiedział ze cos czuja a u mnie nie wie.. co ja zrobie jak ja juz taka jestem...

Gość pracowac nad soba
nie ma nic gorszego jak zimna ryba

Gość hehehhahaaa
to kolezanki sa głupie i dziecinne podobnie jak woj facet

Gość tarantulla
sie przywyczail, bo byłe mu tak misiaczkowaly i on mysli, ze tak ma byc ja tez nie misiaczkuje, nie lezy to w mojej naturze,jakos tak infatylnie mi sie kojarzy, wcale nie z dojrzala miloscia a to cale wklejanie zdjec z "moim ukochanym misiaczkiem, czy moja wielka miloscia" jakies takie puste jest, wydaje mi sie czesto na pokaz "prawdziwa milosc nie szuka poklasku" pogadaj z nim i zapewnij, ze go kochasz, moze pomysl o innych sposobach(taki ktore leza w twojej naturze) okazywania mu swej milosci

Zarzuć mu, że CIę nie rozumie, bo nie płacze z Tobą na filmach, nie chce wspólnie robć na drutach, albo nie chce czytać wspólnie z tobą Poradnika DOmowego. Cokolwiek. Niech do niego dotrze, że goopkiem jest.