Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cherryblossom111

Ile w sumie kosztowała was studniówka?

Polecane posty

Gość jakiponiedzialektakicałytydzie
mnie wyniosła 1000zł

Gość arabelciazmiastaxD
rany to teraz ja kiecka 270 buty 120 (z przeceeeny ;d) szal 50 torebka 30 bizuteria około 70zł fryzura ok 70zł makijaz ok 50zl paznokcie około 100zł (akryle robię albo zelki) płaszczyk 140zł studniowka 240 zł (tylko za mnie) 1140zł za jeden zasrany wieczór yoł

-studniówka jakieś 375 (300-bal, 60-kamerzysta, 15-zaproszenia, plakietki itp) -sukienka 210 -buty 169 -biustonosz, pończochy, rajstopy (zapas), gatki, podwiązka około 90 -szal ok. 20 -biżuteria (okaże sie jutro) -fryzjer ok 40 ścięcie + modelowanie (miejscowy, supertani ale sprawdzony:D) -kosmetyki ok 40 zł -torebka - swojego czasu około 100 (jeden z moich najlepszych zakupów w życiu) - urasta do miana \"bezcenna\"

Gość Magduuuuuuuuuuul
Ja nie mialam jeszcze studniowki i koszty nie sa jeszcze ostateczne ale podlicze to co na razie. Koszt dla 2 osob 425zl:/ Masakra nikt nie placi tak duzo:/ Sukienka: 550zl buty: 79zl plaszcz i drugie buty mialam juz wczesniej torebka: 42zl fryzjer (podciecie)20zl regulacja brwi 12zl solarium jak na razie 52zl bizuteria (sama kolia i kolczyki)42 zl prawie zapomnialam bielizna (majtki i stanik)77 zl Jak na razie: 1299zl;/ Do tego jeszcze podwiazka, ponczochy chociaz ze 2 pary, fryzura, makijaz, moze jeszcze cos z bizuteri, kosmetyki jakies, solarium jeszcze z 20 mint (20 zl), alhokol raczej nie ja, dojazdy na proby i na studniowke... heh troche sie uzbiera;/

Gość joannislawa
sukienka: 149pln buty: 20pln (wyprzedaz w topshopie byla;) ) torebka: 120pln bielizna: 79pln wlosy i makijaz: 0pln wejscie: 130pln lacznie: 498pln zabawa warta kazdych pieniedzy:)

Gość malusia_o_O
ja mam w przyszlym roku i w mojej szkole studniowka kosztuje 430zl to jest chyba lekkie przegiecie;/

240- oplaty za studniowke 260-sukienka 100-buty 15-rajstopy 100-bielizna i podwiazka 60-fryzjerka 100-bizuteria 60-nowe kosmetyki

Gość Magduuuuuuuuuuuuuuuuuuuul
Teraz podlicze juz calosc:) Koszt dla 2 osob 425zl:/ Masakra nikt nie placi tak duzo:/ Sukienka: 550zl buty: 79zl plaszcz i drugie buty mialam juz wczesniej torebka: 42zl fryzjer (podciecie)20zl regulacja brwi 12zl solarium jak na razie 52zl bizuteria (sama kolia i kolczyki)42 zl prawie zapomnialam bielizna (majtki i stanik)77 zl Jak na razie: 1299zl;/ Pozniej jeszcze doplacilam: ozdoba do wlosow 78zl pierscionki srebrne 2 szt 100zl fryzura 50 zl makijaz 30 zl podwiazka gratis;p kolejny biustonosz 71zl:/ drugie stringi 25zl ponczochy 18 zl solarium jeszcze 16zl blyszczyk i balsam z drobinkami 22zl zdjecia ok.40 zl wkladki do butow 12zl To chyba tyle jak sobie cos przypomne to dopisze Razem:1761zl:/

Gość Upkowaaa
UpUp

Gość lenku.
mnie za dużo studniówka nie kosztowała: impreza 300zł sukienka 79zł bolerko 50zł podwiązka 3zł uszyta własnoręcznie, koszt samej koronki:) buty 99zł biżuteria 55zł krawat dla chłopa 20zł całość: 606zł włosy, paznokcie i makijaż wykonam sama, gdyż mam do tego zacięcie.

Gość xcaar
no ale to tez zalezy czy idziesz do jakies slabej fryzjerki czy do dobrego Denique

Sukienka- godzina pracy taty :) Dostałam od jego znajomej- miałam jeszcze wybór. Bielizna- chyba ok. 12 zł. za pończochy (podwiązkę sobie odpuściłam, maturę z pięciu przedmiotów zdałam :D ). Buty- chyba 30 zł, na wyprzedaży, na jeden raz. Makijaż, paznokcie- pomogła mi siostra. Fryzura- bodajże 30 zł. (niewielki zakład, mycie i kręcenie włosów). I uważam że nic więcej nie trzeba. Bilet bez osoby towarzyszącej- o ile pamiętam, jakieś 80 zł. Fakt, pewnie jakbym miała "osobę towarzyszącą" bawiłabym się lepiej, ale z fajna "osobą towarzyszącą" nie potrzebowałabym do tego studniówki. Szkoda że poszłam, i że wydałam jeszcze pieniądze rodziców (którzy tą imprezę mi fundowali, mimo że pracowałam już).

nie pamietam oplat za studniowke.. chyba cos 150zl, bo bylam bez osoby towarzyszacej sukienka-200 buty-100 bizuteria - 50 chyba tyle.. w sumie 500zl.. fryzura, bielizna,makijaz we wlasnym zakresie

Gość k1990
w tym roku mnie czeka studniówka :) wiec tak impreza-250 sukienka-ok.200(szyję wiec licze ze krawcowa 100 materiał 80 i podatki) buty- jeszcze nie ma ale wiecej niz 100 zł nie dam torebka mam makijaż 35 fzyzura 20 paznokcie 50 dobry stanik 50 podwiazka 15 majtki-oczywiscie czerwone 11 pończoch 2 pary 30 2 buty na przebranie 50 biżuteria 30 o czyms i tak na pewno zapomniałam:)