Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona..

brak orgazmu

Polecane posty

Gość zmartwiona..

martwi mnie to ze podczas stosunku z moim partnerem nie mam orgazmu lechtaczkowy tak ale pochwowego nie kochamy sie od około roku to jest moj pierwszy partner czy ktoras z was tez tak miala? a jesli tak to po jakim czasie udalo wasm sie osiagnac satysfakcje ze stosunku??

Gość paco rabanne
zmien partnera albo przespij sie ze mna to bedziesz miała oba nawet równoczesnie jestemmistrzem :) lata praktyki

Gość zmartwiona..
skoro lata praktyki to podejrzewam z ejestes dla mnie za stary;p a powaznie to chcialabym dowiedziec sie od dziewczyn czy sa jakies sposoby jakies specjalne pozycje w ktorym udalo im sie dojsc wiem ze to kwiestia rowniez psychiki

Gość paco rabanne
a to męcz sie z niedoswiadczonym mlodziencem i trac piekne chwile

Gość zmartwiona..
dziewczyny prosze wypowiedzcie sie

Gość ulalalalalaaa
mnie się udało osiągnąć orgazm gdzieś właśnie po roku uprawiania sexu z moim chłopakiem, tylko nie podczas normalnego sexu a analnego :D

Gość zmartwiona..
przeszkadza i to bardzo teraz tego nie okazuje jest wspaniale ale boje sie ze z czasem przestane czerpac radosc z seksu

Gość zmartwiona..
nie zaden kompleks jest wspaniale tylko brakuje mi tych wspolnych uniesien bo to musi byc naprawde wspaniale przezywac orgazm razem z partnerem oczywiscie nie koniecznie rownoczesnie troche zamotalam ale mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi