Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu oszukana.

Dla tych co kochaja za bardzo

Polecane posty

Gość znowu oszukana.

Ktorzy wiedza,ze odejsc powinni nie odchodza,dla tych ,ktorzy wierza w to,ze miłosc jeszcze zwyciezy chociaz tak wszystko sie posypalo,temat dla tych co nie wiedza co robic ze swoim zwiazkiem,nie wiedza czy moga ufac partnerowi,temat dla tych co czekaja az wroci,albo az stanie sie cud i sie wszystkie problemy rozwiaza,w skrocie temat dla takich naiwnych jak ja

Gość znowu oszukana.
czasem chcialabym by skonczyło sie slubem,moze to jakis spsob na rozwiazanie pewnych sparw no i miala bym Ciebie na zawsze

Gość znowu oszukana.
ino przed slubem pytanie czy zawierzyc milosci czy rzeczywistosci

Gość hjksjfdhfjdgfh
widze tylko 2 posty :o

Gość znowu oszukana.
wlasnie wiec pytanie czy ufac milosci,poddac sie jej?czy odpuscic przecierpiec swoje?i moze juz nigdy nie przezyc takiego uczucia

Gość to i ja się wpiszę
:(

U mnie wynika to z panicznego lęku przed opuszczeniem :o Naprawdę strasznie to komplikuje moje zycie, tak ze czasami nie mam juz siły. Tak to jest jak ktos zyje złudzeniami, na siłę próbuje reanimowac trupa jakim jest mój obecny "związek" :o:o:o

Gość dla mnie też
niewiem czy ufać choć nigdy nie zawiódł, może sie znudził, myśle ze ma kogoś na boku a najgorsze jest to że boje sie go stracić...tak Bardzo go Kocham!

Gość Rhyme
witam wszystkich:)

Gość dla mnie też
ja również witam

Gość znowu oszukana.
ja tez witam was wszystkich na moim topiku i przytulam przyznac musze,z epodzielam obawy was wszystkich a gdzies tam daleko jeszcze licze na cud

Gość mój mnie kocha
moj mnie kocha co 2 dni odeszłam i ...czuje sie strasznie

Gość masz za duze wymagania

zaczelo sie pieknie, motylkami w brzuchu, brakie apetytu, pozno zrzucilam rozowe okulary ale naprawilismy to co bylo zle i na dzien dzisiejszy jestem bardziej swiadoma tego jaki jest. ale on jest moim przeciwienstwem, nie gadamy tak od serca i o wszytskim, ja sama to tlamsze, siedze na kafe...on jest z tym szczesliwy:(

Gość znowu oszukana.
a ja wam powiem,ze chcialbym znim pogadac wyjasnic,choc nie wiem co i nie wiem ile razy mozna,w sumie nie powinnam niczego chciec nie byl przy mnie gdy go potrzebowalm,wolal porobic cos innego i odeszlam wtedy,a czasem mysle,ze oddala bym wiele by zrobil cos by nas uratowac,ale prawda taka,ze zawsze wynajdzie cos wazniejszego niz ja

Gość dołączam do grona naiwnych
:) Ja nie potrafie odejsc, nosze sie z tym zamiarem i nosze, i jakos mi nie wychodzi. NIestety nadal sie ludze, ze mu jakas cegla na glowe spadnie i mu sie odmieni :P

dobra, mam za duze wymagania. ale dlaczego? jeden konkretny argument. przeciez sa tacy co potrafili by uszczesliwic mnie...ja trafilam na introwertyka, mam prawo tego zalowac, choc bardzo go cenie, bo jest wspanialy...a kiedy odbijam sobie te potrzebne mi rozmowy z kumplem na gg, takie gadki o niczym, to nagle wpada, tuli mnie i jest zazdrosny, bo tylko on on on...zenada

Gość znowu oszukana.
mysle,ze moj to moze szczesliwy nie jest,tak sie staralam by bylo dobrze,na uszach stawalam,ale to nic nie dalo zwykle bywam zołza,ale tym razem nie chciałam starcic tego co zaczelismy budowac na nowo...