Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczka1117

pilnie prosze o pomoc!!!!

Polecane posty

Gość moniczka1117

blagam was pomozcie mi i odpowiedzcie na moje pytanie...a wiec obecnie mam dni nieplodne poniewaz ostatnia meisiaczka zaczela mi sie 20 grudnia a cykl trwa przewaznie 26 dni,dzisiaj wspolzylam z moim chlopakiem(mam 20 lat) i byl to stosunek przerywany,chlopak nie skonczyl we mnie tylko na zewnatrz,wytarlismy go ladnie i bawilismy sie dalej(seks oralny) i pozniej znowu stosunek przerywany bez finiszu w srodku,czy jezeli wczesniej sie kochalismy i on nie umyl swojego penisa czy jest mozliwosc,ze jego plemniczki dostaly sie do mojej pochwy i moge zajsc w ciaze przy dniach nieplodnych?czy jezeli ewentalnie zajde w ciaze miesiaczka zatrzyma mi sie odrazu skoro mam ja za pare dni dostac?

Gość VxVx
nie sądzę żebyś zaszła w ciążę, ale następnym razem dla swojego ,,dobrego snu" zabezpieczajcie się

Gość nie ma to jak dzieciarnia
bierze sie za seks :-0 moja pierdolnięta małżonka tak mnie właśnie załatwiła :-0 niby kurwa niepłodne dni, a chajtać sie było trzeba :-0 wszystkie takie jesteście pizdy :-0

hellcośtam - weź mnie nie wkurwiaj :-0 pierdolnięte babsko przestało brać tabsy, bo niby jej szkodziły :-0 a gówno prawda bo teraz jej nie szkodzą :-0 ewidentnie mnie wjebała w dzieciaka :-0

a ty byś chciała adieu? czy troche kasy na utrzymanie? :-0 nie pierdol idiotko że starzy by ci wychowali :-0

a jak w/g ciebie postępuje dorosły człówiek?:> jak już zrobi dzieciaka pewny że ona zabezpieczona, wystawia ją do wiatru? chciała byś tak? :-0

nie ma to - ta twoja baba to niezłe ziółko, skoro swojego faceta wrabia w dziecko. więc: w takiej sytuacji bez skrupółów mówisz "nara, bejbe", a na pewno sie z nia nie chajtasz, to raz, a jak juz sie chajtnales, to jest cos takiego jak rozwod. i pieniadze nie maja tu nic do rzeczy - jak uznasz ojcostwo, to alimenty beda, a dzieckiem sie bedziesz widzial, ale z suka do czynienia niet :)

moniczka nic a nic sie nie mylisz :-0 tyle że konsekwencje są nieodwracalne :-0 i po 12 latach moge to z całą odpowiedzialnością stwierdzić :-0 wjebała mnie jak nic :-0

z tym ze ja nie chce usunac tego mejla z o2 tylko z wp...najpierw jak pisalam ten post to nie bylam zalogowana dopiero potem zalozylam konto i to chyba juz za pozno zeby tego mejla usunac prawda?

nie ma to-ja rozumiem,ze Tobie moze to nie na reke,ze zycie sie tak TObie ulozylo,ale to nie powod zeby mnie atakowac prawda?

hellcośtam ........ty sie weź zastanów :-0 troche kredytów było wzięte przez te lata i kasa ma znaczenie :-0 jednego czego ci życze złego to małżeństwo :-0