Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczka1117

pilnie prosze o pomoc!!!!

Polecane posty

szczerze Ci powiem,ze ja nie bardzo jestem kumata jezeli chodzi o te wszystkie opcje wiec jezseli mi piszesz,ze moge sie wyedytowac to musisz mi powiedziec wiecej:)ale jezeli w glownym temacie nie widac mejla z wp to chyba nie ma problemu...

Gość nie ma to jak dzieciarnia
przemawia przeze mnie życie i doświadczenie :-0 przebaczaj sama sobie kretynko :-0 nera

nie ma to - zycie i dsoswiadczenie kretyna, ktory pozjadal wszytskie rozumy i jedyne, co teraz potrafi, to swoja bezmyslnosc wyladowywac obrazajac innych? splywa to po mnie jak po kaczce. az mi sie wesolo zrobilo :D:D:D za glupote sie placi

wiesz, czytam cie już od jakiegoś czasu i miałem cie za jedną z rozsądniejszych osób na kafe :-0 jak zwykle sie pomyliłem :-0 nera hell jesteś debilką :-0 młodą 20 letnią kretynką :-0 i życze ci by życie ci porządne wpierdol spuściło :-0

hehe juz to zrobilam ale widze,ze nadal sie nie rozumiemy:)ale trudno przeboleje to...chodzilo mi o to,ze piszac tego posta z problemem nie bylam zalogowana i wypelnilam wszystkie pola lacznie z tymi mejlami i wyslalam a dopiero potem zarezerwowalam sobie nika i moge robic wszystko:)tylko nie usunac tego mejla ktorego podalam na poczatku...ale nie to jest w sumie teraz moim glownym zmartwieniem...;/

nie ma to - mam wybuchnąć śmiechem czy sobie darować? nie znasz mnie, więc mnie nie obrażaj. napisałeś to, co napisałeś, i sam się przeczytaj jeszcze raz. nawet szacunku nie masz do tej kobiety - w sumie słusznie. ale może należałoby pomyśleć chwilę, zanim się poobrzuca błotem kogoś w necie i zastanowić się nad rozwiazaniem problemu? :O ale nieeeeee, lepiej naubliżać, bo Pan i Władca ma rację. przykre

nie ma to-mozesz mi wytlumaczyc dlaczego jestes w taki negatywny sposob nastawiony tutaj do innych a wlasniwie do mnie?mam problem wiec tutaj napisalam a to,ze TObie zycie sie nie ulozylo nie oznacza,ze teraz musisz wyladowac sie na mnie,lepiej by bylo gdybys w ogole nie odpisywal skoro masz zamiar po kims teraz jechac...

Gość ta dzieciarnia to myrevin
nie ma co to napewno on!

Gość moniczka przeciez on juz
po tobie nie jedzie nie przesadzaj dziecko:o

otóż to kretynko :-0 po tych latach ma racje :-0 zycze ci tylko by facet zrobił ci dzieciaka i z nim zostawił -0

Gość a skad wiesz kto prawde pisze
tylko krzywi sie jak on. ej zrobiles bachora to teraz ponos konsekwencje nie tylko baba jest winna

nie ma to - kretynkko? chyba o sobie mówisz, ale co ja bede gadac z kolesiem, ktory nie da sobie nic powiedziec, zakrzykujac mnie epitetami, choc mnie nie zna kompletnie. pewnie cie to nie pocieszy, ale moj facet reprezentuje wyzszy poziom, o ktorym ci sie nie snilo, a ja nie mam zamiaru go wrabiac w dziecko, bo nie jestem durną pinda :) niech ci sie dobrze zyje, moze wyleczysz keidys frustracje i wynikajaca z nich agresje :)

fakt,moze zle napisalam,ale sytuacyjnie to o czym pisze pasuje do mojej osoby a ja jestem lekko poddenerwowana czym innym,a najgorsze jest to,ze napisalam tutaj bo mam problem i chcialam rady od innych a moj post zamienil sie w jakas wymiane zdan miedzy innymi,heh...

moniczka - racja, sorry za mnie, ale nie lubie jak mi ktos glupio wyjezdza :O co do pytania - zabezpiecz sie, bo przerywany to zadne zabezpieczenie. a i owszem, w takim przypadku jak opisalas moze dojsc - minimalna szansa - do zaplodnienia

nie no ja rozumiem,ze sie unioslas,nie dziwie sie zreszta wcale:),mam nadzieje,ze jednak mimo wszystko jesli o mnie chodzi bedzie dobrze...

Gość helli.. w pewnym stopniu
zgadzam sie z toba ale.. nawet szacunku nie masz do tej kobiety - w sumie słusznie. dlaczego slusznie. do tanga trzeba dwojga oboje wiedzieli jakie konsekwencje przynosi seks bez zabezpieczenia. dlaczego tylko winna ma byc kobieta

helli.. w pewnym stopniu - ok, oboje, ale tu zakładam wersję, że kobitka go wrobiła w dzeicko - bo takie kobiety to dla mnie dno podwójne. w reszcie przypadkow masz calkowita racje:)

przykro mi to stwierdzić ale twój facet też tryska ejakulatem :-0 tyle że ty siw zabezpieczasz :-)

aha chyba ze tak:)

znam przypadek,gdzie dziewczyna faktycznie wrobila faceta w dziecko,niezabezpieczyli sie,ale w momencie gdy on chcial "wyjsc" ona go przytrzymala i skonczyl w srodku no i dziecko przyszlo na swiat.

to juz jakis since fiction ;)

moniczka1117 - nie rozumiem takich kobiet. a w zasadzie ich glupoty czy tez egoizmu. raz, ze nie mysla o facecie (to tez czlowiek, nie maszyna), dwa, ze o dziecku (mają parcie na władzę czy jak? :O )

ta dziewczyna chciala koniecznie zatrzymac przy sobie faceta no i niestety jej sie to udalo,pewnie ze nie popieram czegos takiego bo to jest szczyt egoizmu,facet ma spieprzone zycie,ona rowniez bo przeciez taki facet raczej nie bedzie dla niej zbt dobry i wyrozumialy a o dizecku juz nie wspomne,ono ucierpli najbardziej...

moniczka1117 _ i dlatego bledem jest zostawanie z taka kobieta, a juz na pewno chajtanie sie, jak to zrobil "nie ma to jak dzieciarnia". szkoda, ze nie wyjasnil wiecej