Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najglupszy problem

Wstydze sie przy nim chodzic do toalety

Polecane posty

Gość najglupszy problem

tzn. przy moim facecie ,mieszkamy razem od kolku tygodni, ale ja zawsze staram sie ta "wieksza potrzebe" zalatwiac kiedy on jeszcze spi, ja chodze do pracy na 8 on na 7, wiec ja wstaje o 5 zeby zdazyc przed nim sie ekhm wukupac :D:D nie wiem boje sie ze on wejdzie do kibelka (mam zamkniecie ale mozna z zawnatrz pzekrecic), chociaz niby po co mialby to robic? :D wiem ze to glupie, ale jakos nie umiem inaczej, nie zechcialoby mi sie isc do kibelka przy nim po prostu, tak samo kiedy jestem w obcym miejscu, w pracy- nigdy mi sie nie zechce - czy tylko ja mam taki hmm problem ???

Gość najglupszy problem
*przekrecic oczywiscie mialo byc

no rzeczywiscie glupi problem:) bedziesz tak cale zycie sie z tym ukrywac? przeciez jestes czlowiekiem i to normalne ze music to zrobic:) ja jak nie chce zeby moj facet slyszal ze akurat sie zalatwiam, to wlaczam radio w lazience i problem z glowy:)

Gość najglupszy problem
wiem ze to durne, ale tak juz mam, po prostu kiedy on jest w domu nie moze mi sie "zechciec", a nawet jesli to jakos podswiadomie mi sie odechciewa :D:D poza tym zanim mi sie zechce ten tego to musze sie wypierdziec :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D a tego przy nim nie chce robic heheheh jezu ale temat chyba mi odbilo ze sie tak wywnetrzam :D mam nadzieje ze ktos ma podobnie

Gość wloz pampersa

Gość
i myśli że poszłaś sobie do łazienki posłuchać radia? :D

nie tyle ze mysli ze poszlam sobie radia posluchac tylko jak przypadkiem mi sie pierdnie to on nie uslyszy:P wlasnie ja mam ta blokade ze sie boje ze on cos moze uslyszec i dlatego wlaczam radio:)

Gość najglupszy problem
nie widze wpisow o co chodzi z tym forum?

Gość rzeczywiscie blahy problem luz

Gość żałosne jesteście...
nawalicie kupsko - takie śmierdzące że nawet po godzinie czuć, po 3 tygodniach mieszkania razem facet ma juz o was wyrobiona opinie , szara rzeczywistość wita ...do tego widzi was bez makijażu, takie szre i brzydkie, seks tez się szybko znudzi z jedna i tą samą ...i zwiazek się rozpada a na pewno powszednieje machden - wypad stąd spamerko 😠

ze co?:P przeciez kazdy jest tylko czlowiekiem i to normalne i wypraszam sobie, bo nie kazda kobieta bez makijazu jest brzydka.. znam wiele dziewczyn ktore o wiele ladniej wygladaja po przebudzeniu sie niz po godzinie spedzonej w lazience

Gość tiaa
jak laska ma 18 i ładna cere to może jej nie potrzeby extra makijaz ale oczy i tak musi podkreslać :P a kupa smierdzi :o

Gość jak się wstydzisz chodzić
do toalety to choć za stodołę, tylko nie sikaj pod wiatr bo zajdziesz w ciąże albo złapiesz trypla

Gość wcale nie glupi problem
;) Ja tez nie lubie... W ogole jak ktos (ktokolwiek) jest w poblizu to tez nie lubie korzystac z toalety. Tak samo jak bym byla po drugiej stronie drzwi od toalty - jak ktos tam jest - wole odejsc ;)

Gość normalka
na poczatku tak jest ale sie przyzwyczaisz i nie bedzie Cie obchodzic czy on jest w poblizu czy nie! tez tak mialam ale po roku znajomosci guzik mnie to obchodzi bo sr"£$e to ludzka rzecz!

Gość ale ja w domu rodzinnym
tez nie lubie jak mi sie ktos paleta pod drzwiami toalety. Wyganiam :P

Gość problem nie głupi ale normalny
Myślę, że każdy (może prawie) się z tym boryka, jak zaczyna mieszkać z partnerem :) Tak jesteśmy zsocjalizowani, że wstydzimy się naszej fizjologii. Pamiętam, jak jeszcze nie mieszkałam z moim - już za 2 tygodnie - mężem i byliśmy na wspólnym wyjeździe :) To zażenowanie... Nawet siusiać się wstydziłam, a o tej drugiej rzeczy to w ogóle nie było mowy :D Sczególnie, że to było nasze 1 spotkanie, bo to znajomość z internetu przekształciła się w miłość. Powiem Ci jedno: przejdzie Ci :) Na bank, innej możliwości nie ma. To tylko kwestia czasu. Obiecuję solennie, że na 100% Ci przejdzie, w miarę wzrostu Wasze bliskości. :) Kup dobry odświeżacz do ubikacji, jak macie okno, to już w ogóle i jazda ;) do żałosne jesteście... - a ty po co tutaj? Przecież to nie jest twój problem. Panienki z jpg. i twoja dmuchana lala nie korzystają przecież z ubikacji :classic_cool:

to normalne że na poczatku jest wstyd ale po jakims czasie wszytko sie zaciera ja przed moim meżem nie mam żadnych tajemnic

Ja kiedys mialam problemy jakis i miesiac codziennie mialam biegunki... glupia bylam, zamiast powiedziec chlopakowi po prostu ze mam biegunke, to latalam co 5 minut do kibla udajac, ze mi sie sikac chce :O on pewnie sie domyslal o co chodzi. to bylo u niego - podkreslam. kiedys nawet jak wyszlam to byl taki nieprzyjemny zapach, ze jak on po mnie poszedl sie wysikac, to zaraz potem poszedl do lazienki na gore po odswiezacz powietrza :D:D:D to dopiero obciach :D:D:D mi nie powiedzial oczywiscie slowa ;) wielka konspiracja

Gość jakas taka555
a ja bez zazenowania mowie swojemu facetowi ze ide sie wysrac,,czasem tez wlaczam jakas muze i radio jak wiem ze bedzie gruba akcja. a tak nie mam zadnych problemow z tym, pierdzimy przy sobie i jest git :P

Gość problem nie głupi ale normalny
Za przesadą typu pierdzenie przy sobie bez zażenowania też nie jestem :O Albo uwodzicielskim: "kochanie, idę srać" :O Najlepszy jest złoty środek, przesada w żadną stronę nie jest dobra. Robimy, co trzeba bez wielkich szopek, ale też bez afiszowania się.

Ja tam się nie krępuję, ale to może dla tego, że ja podczas \"tego procederu\" nie wydaję z siebie żadnych dźwięków... Tzn choćby ktoś stał pod samymi drzwiami, to nie jest w stanie się zorientować, że akurat robię kupę :P

Gość a nie zorientuje sie
po plusku wody? :D

Gość popierdka
Mieszkam juz z chlopakiem 4 lata i nie mam zadnego problemu ze sraniem.To przeciez ludzka rzecz, nie zamykam sie w kiblu i nie puszczam muzyki.Czasami mi wlezie do kibelka jak sie zalatwiam, czasami ja mu wleze.Ani jemu ani mi nie przeszkadza to ze sramy i popierdujemy.To ludzka rzecz i tyle "gdyby nie ta dziura to by pekla skora, gdyby nie ten dech to by czlowiek zdechl!

Gość lindsey__
wcale nie jesteś sama z tym problemem, ja również mam trudności w załatwianiu się, kiedy spędzamy razem czas. ale mam dobry sposób: po prostu jak siedzę na kibelku to puszczam wodę w kranie, która zagłusza różne dźwięki :D

Gość
Jedynie w bajkach przewód pokarmowy ma tylko początek....

Gość luskaaaa
ja tak tez mam, mimo ze ejstesmy razem 2 latka, chcemy sie pobrac ale nie potrafie sie zalatwiac w innym miejscu, no chyba ze nikogo nie ma