Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patriota Polski

Kto Nic nie dal WOSP ?

Polecane posty

Gość Patriota Polski

ja , wole inaczej pomoc dzieciom, a nie potem ogladac lewacka agitacje podczas Przystanku Broodstock

Gość ja nie dałam

Gość no to powiedz jaki jest twój
sposób?

Gość jestem raczej pewna
ze nie dales autorze ani tu ani nigdzie i jeszcze sie z tym obnosisz jesli moge pomoc, pomagam... i nie oczekuje oklaskow, a juz najmniej mnie obchodzi czy sie dziecom pomaga z lewa czy z prawa :P

Gość Patriota Polski
Caritas i Monar w poznaniu dużo pomagają więc mi nie żal pieniędzy.... Tam setki ludzi pomaga i nikt nie gwiazduje jak Owsik

ja nic nie dałem , nigdy nie daję na WOŚP , za to regularnie przekazuje niewykorzystaną cześć abonamentu telefonicznego w postaci sms na fundację polsat i tvn ,jakoś bardziej im ufam 🖐️

Gość jestem raczej pewna
Caritas daje 8 w porywach 12% ogolnej sumy zanim sie wypowiesz, sprawdz dokladnie :O

ja nie dalam. zbieralam kase na swoim wydziale w tygodniu a dzisiaj jeszcze nigdzie nie wychodzilam.

Gość zawsze daję na orkiestrę
a ty patrioto nigdy nie będziesz szczęśliwy, za dużo w tobie jadu :P

Gość jest taka hehehe
a ja wole dawac na malutkie dzieci niz narkomanow, orkiestra to niesamowita impreza, w prawie kazdym szpitalu sa urzadzenia sponsorowane przez nia i ratujace zycie dzieciakom! Watpie zeby to sie dalo zrobic jezeli pieniadze bylyby marnowane...

Gość Patriota Polski
Gdyby nie Caritas to w Poznaniu bezdomni by nie mieli co jeść, zwykli ludzie się stołują w tanim barze Caritasu na Placu Wolności...co to za pomoc raz w roku i błyskach fleszy ? Zbiera pod kościołami kase a wakacje na przystanku broodstock pluje na kościół i wartości patriotyczne

Gość jest taka hehehe
kazde wieksze miasto ma bary mleczne sponsorowane przez panstwo gdzie ceny sa takie same jak w "tanich" barach Caritasu....

Gość zawsze daję na orkiestrę
pomieszało ci sie coś patrioto, to niektórzy twoi kościelni przywódcy plują na Owsiaka, nie lubią konkurencji ???

Gość valerian
Przykre jest to, że na sprzęt do szpitali musi się zrzucać cała Polska....do jasnej cholery gdzie jest państwo i gdzie nasze podatki ? A poglądy pana Owsiaka są ogólnie mówiąc szkodliwe dla młodych ludzi...

Gość jestem raczej pewna
Patriota, uraz masz jak widze zeby dyskutowac obszerniej, nalezy porownac kwoty - Owsiak contra Caritas, wspomniec o funduszach miasta wydawanych na ten cel tez nalezy ale to nie miejsce na takie dysputy szanuje Owsiaka, robi cos pozytecznego, w nosie ma "kto co powie" i sie rozlicza, a efekty widac🖐️

Gość dejot
Właśnie państwo powinno apewnić sprzęt a nie jakiś czerwony jąkała który tą akcją dostał furtkę do agitacji lewactwa i ustawienia się do końca życia

Gość lato2006
ja nic nie dałem bo dzisiaj nawet z domu nie wyszedłem:-)

Gość angeeeeeeeeeeeeeeeeeee
pisiory się obudziły...hehhehehe będą teraz psioczyć dziadygi, a my i tak mamy was w dupie 🖐️

Gość valerian
hmmm nie można porównywać ...dajcie Caritasowi taką reklamę i chwytliwy temat ( pomoc dzieciom) .......... Caritas pomaga CAŁY ROK i wszystkim ! Kiedyś w to nie wierzyłem ale zawiść Polaków sięga nawet Caritasu ? Bycie anty wszystko co kościelne widzę staje się bardzo modne....

Gość jestem raczej pewna
nie jestem "anty" jestem realistka i nie lubie goloslownych przepychanek wiec, zostan z Bogiem :)

Nie wychodzilam z domu, ale wysłałam smsa. Caritasowi nie wierzę, bo ogromną część zżera sam. Owsiak nie pomaga raz w roku, tylko raz w roku zbiera, na szczęście na tyle dużo, żeby potem kombinować co, jak i gdzie kupić i komu przekazać. Dopóki nie macie lepszego pomysłu, nie krytykujcie lekką ręką...Na woodstoku nikt nie pluje na wartości i wolę, żeby tam się wyszaleli niż gdzie indziej. Czy caritas sponsoruje młodym ludziom pielgrzymki ? ;)

co poniektórzy powinni zasięgnąć informacji, bo prawda jest taka, że fundacja Owsiaka działa również przez cały rok i cały rok pomaga. ale nieeeeeeee, lepiej czerpać wiedzę z telewizji, bo akurat WOŚP wyświetlą raz na rok 🖐️ :O

Gość tak sobie a muzom...
"dajcie Caritasowi..." no wlasnie! a Owsiakowi ktos cos dal? :D:D

Gość valerian
czas antenowy w dwóch już telewizjach.... ogólnie jest jakaś paranoją spróbuj nie dać na orkiestrę to ludzie by cię wzrokiem zabili......

Ja nic nie dałam, bo wkurzają mnie niesamowicie ci upierdliwi wolontariusze. Poza tym wiem, że moi rodzice na pewno coś tam dadzą, a ponieważ ja sama nie zarabiam, więc i tak jakbym coś dała to byłoby to z kasy rodziców, więc na jedno wychodzi.

Gość pozdrawiam
dałam!moje dziecko po urodzeniu leżało w inkubatorze prawie na każdym sprzęciektórymiał podpięty było serduszko orkiestry!!!!!!!!!!!!!!