Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepokoj

jestem zalamana i za mloda na dzidzi

Polecane posty

Gość a muzg mam
ja ci nic nie doradzam smarkulo, bo tobą gardzę :D zabezpieczona byłaś? to po cholerę dupę zawracasz?

Gość hej koleda koleda
niepokoj a czgeo sie najbardziej boisz? reakcji bliskich, ojca, o utrzymanie czego?

Gość a muzg mam
a jak ty myślisz, że zniechęcisz mnie do pisania, to też się mylisz :D

Gość a muzg mam
zniesmaczona ilona - :D

Gość a muzg mam
zepsułyśmy temat :D

skoro wiek Twoj nie ma nic do rzeczy (jak sama napisalas) to dlaczego tytul topku brzmi \" jestem zalamana I ZA MLODA NA DZIDZI\"? nie pisze tego absolutnie zlosliwie, ot takie tam spostrzezenie jesli bylas zabezpieczona dlaczego sie boisz?

Gość za mloda...
idz do gina i po sprawie bedzie widomo. z poczatku zawsze sa obawy i niepokoj. ale jesli sie okaze ze jestes to mam nadzieje ze nie pomyslisz ani razu o usunieciu. to bedzie wkoncu twoje wlasne dzidzi:) a rodza 14,15stolatki, nie wiem ile ty masz ale skoro uprawiasz swiadomie seks to chyba zdajesz sobie sprawe jakie moga byc konsekwencje. Zycze powodzenia, cokolwiek to slowo teraz znaczy

Gość a muzg mam
albo robi czwarty test :D wtf DZIDZI ??????????? :O

Gość za mloda...
nie czaje dlaczego niektorzy obrzucaja dziewczyne kamieniami to zajebane polskie spoleczenstwo zasciankowe rzygac ma sie chce na was co wy pewnie idealni jestescie i nawet nie wiecie jak to sie robi w zyciu byscie nie poszly do lozka nie wziąwszy pieciu tabletek anty i z facetem ktory nie ma na sobie trzech prezerwatyw masakra:o:o i nie nazywajcie jej smarkula bo to jest śmieszne. Ja zaszlam w ciaze majac 18 lat urodzilam majac 19 jestem szczesliwa mamą, nadal studiuje fakt rodzice moi i chlopaka nam pomagaja ale juz niebawem im to wynagrodze bede niezalezna finansowo i utrzymam corke. jej tez pomoga jesli okaze sie ze spodziewa sie dziecka, bo to sie nazywa milosc rodzicielska, i zesraja sie z radosci gdy ujrzą wnuka

Gość a muzg mam
rzygnij sobie, to ci ulży :D