Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wczoraj z nim dzis sama

Jestem z nim 5 lat-Wczoraj mnie uderzyl!!!

Polecane posty

Gość jolkafiolka
nie zmieni sie ja kiedys zostalam w takim ukladzie i pozniej bylam bita dalej odejdz tego nie da sie wytlumaczyc i nic tego nie usprawiedliwia

Gość stokrotka29
A gdzie mieszkasz za granica, moze wiem do jakich instancji mozesz sie udac. Napisz koniecznie.

Gość Sama mama
podpisuje sie pod wypowiedziami poprzedników uciekaj nawet z podkulonym ogonem wiem co mówie, przechodzilam przez to. Im predzej tym lepiej. Nie patrz na to ze przeprasza. Zrób obdukcję, którą mozesz w razie gdybys została i gdyby sytuacjha sie powtórzyla wykorzystac do swojej obrony. I jeszcze jedno: im dluzej to bedzie trwało tym mniej bedziesz zdecydowana odejsc. To uzależnienie. Tak! istnieje cos takiego jak uzależnienie ofiary od kata wybacz mocne słowa pamietaj, ze najważniejszą osobą w Twoim życiu jestes TY

Gość dziewczyno
Z tego co piszesz to ty nie jestes po slubie!UCIEKAJ! pamietaj jak RAZ CIE UDERZYL ZROBI TO PONOWNIE!wiem z wlasnego doswiadczenia!

Gość czy to Polak

Gość o żesz kurna
Ja bym z takim nie została ani dnia dłużej Dla mnie wulgarne nazwanie swojej kobiety, już nie mówiąc o biciu jest nie do przejścia, a może raczej przeszłoby mi natychmiast wszelkie uczucie :-O

jestesmy malzenstwem od 3,5 roku mieszkam w niemczech Co ze mna bedziee..................

Co ta ta obdukcja?NA czym polega? dostaje sie jakies zaswiadczenie czy lekarz cos na policje wysyla????

Gość o żesz kurna
kasa rzecz nabyta zdrowie psychiczne i fizczne - bezcenne a co będze jeżeli w szale uszkodzi Cie jakoś nieodwracalnie, skad weźmiesz pieniądze na szpital rekonwalescencje itp?

Gość Crusader
Czy ty już bronisz jakiegoś turasa? Napisz czy to polaczyna czy nie to dużo zmienia.

Gość o żesz kurna
ja nie wiem, nigdy nie byłam na obdukcji ale wisz w google na pewno bedzie info albo w wikipedii

dlaczego czlowiek popada w taki szal a potem tego zaluje??? Czy on jest chory???

Boze, jeszcze nikt mnie tak nie uderzyl-tak mocno jak on wczoraj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość o żesz kurna
mój ojciec nie raz ponizal mame slowami sobie obiecalam, ze mnie zaden facet tak nie potraktuje,,,, ale zeby bic? w ogole sobie tego nie wyobrazam :-O

Gość stokrotka29
Idz na policje, maja mozliwosci zeby ci pomoc. Skieruja cie prawdopodobnie do kolejnej instancji ale znajdziesz pomoc. Nie jestes sama. Przede wszystkim idz na policje!

bardzo mnie bil po twarzy, kopal

Gość o żesz kurna
oto dlaczgo m.in w dzisiejszych czasach kobieta powinna byc niezalezna i w razie czego zawsze dac rade stanac na nogi sama

Gość stokrotka29
Tak jest chory, ale ty go nie wyleczysz!!! To dopiero poczatek.

Gość o żesz kurna
takjak mowi Stokrotka, koniecznie idz na policje oni Cie jakos pokieruja

bojesieze jak pojde na policje to oni potem przyjda do domu a on 100 razy silnie potem zareaguje i wiecie, boje sie go ja nie wiem co jak mam robic kompletnie niewiem

Gość stokrotka29
Nie wazne jak dlugo jestescie razem, ani to ze plakal. Jest chory a ty w niebezpieczenstwie! Mysl o sobie, a nie szukaj usprawiedliwienia dla niego.

Gość a cczy nie jest tak ze
zwiazalas sie z nim wbrew woli rodziny i teraz ci glupio wracac do domu? Moze nie jest Polakiem i wychodza roznice kulturowe? mimo wszystko na pewno jestes mloda, wstyd mniej wazny niz twopje zycie i przyszlosc. Musisz pomyslec o zyciu bez niego i to powaznie

Gość stokrotka29
Pracuje z kobietami ofiarami przemocy, niestety nie w Niemczech tylko w Holandii. Ale duzej roznicy nie ma. Nikt nie przyjdzie do ciebie do domu, najwyzej razem z toba pomoc ci zabrac rzeczy. A wszystko za twoja zgoda. Musisz siebie ratowac. Idz na policje, jak najszybciej i powiedz, ze boisz sie o swoje zycie.

ale ja go kocham , jak bede zyla bez niego???? sama niewiem mam 22 lata i pusto w glowie!!!!!! Wszystko mi zobojetnialo, czyuje sie tak dziwnie tak jakby ktos urwal kawalek mnie, i do tego jak o tym pomysle co mi robil, jakmnie bil piensciami po twarzy nazywajac dziwka to przeszywa mnie taki dziwny bol kolo serca i on idzie wgore do gardla....

Gość stokrotka29
Dasz sobie rade! W Niemczech nie jestes sama, naprawde jest pomoc ale ty musisz zrobis pierwszy krok.

Gość Crusader
No napisz poleczko czy to jest turecki śmieć czy kto w końcu- Nowofunlandczyk?

Gość a czy nie jest tak ze
na pewno zrob obdukcje, przyda cio sie rdo rozwdu i odzyskania przynajmniej polowy majatku. Poradz sie jakiejs instytucji ( na pewno sa) jak to przeprowadzic i ew gdzie do czasu rozwodu zamieszkac, A potem zwijaj sie do Polski, z ktorej zreszta mozesz pojechac i do innego kraju.

Gość stokrotka29
Uwierz mi, pracuje z dziewczynami i kobietami ktore to przeszly!!!! Bedziesz zyla bez niego i bedziesz szczesliwa. Nie kochasz jego tylko jego wizerunek w twojej glowie. Jaki jest naprawde pokazal gdy cie bil!!!

to polak

Gość a czy nie jest tak ze
no ale jesli kochasz bandyte i chcesz byc bita i ponizana do konca zycia , takze patrzec jak katuje twoje dzieci to twoj wybór niestety - jestes dorosła.