Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sami33

Szukam leku INDONAL lub INDIONAL

Polecane posty

Witam. Czy może ktoś wie gdzie dostanę te leki? Szukałam w necie ale nic nie znalazła,. Moze ktoś tego uzywał? Co o nim sądzicie? Z gory bardzo dziękuję.

Podobno indinolu nie można już kupić w Polsce bo przestał być sprowadzany. Dzwoniłam nawet do firmy, która zajmuje sie sprowadzaniem tego leku do Polski i potwierdzili że juz go nie sprowadzają. Powiedziano mi jednak że pracujnad wprowadzeniem na polski rynek jakiegoś preparatu zawierającewgo i3c z Bratysławy, i gdybym chciała to mogą mi go zamówić. Ja znalazłam czeską aptekę internetową w której był indonal zawierający 150 mg i3c adres: www.medcentrum.com. I zamówiłam indonal w tej aptece. Troche to trwało no i do ceny leku- 17,70 EURO dochodzą koszty przesyłki 10,40 EURO przy transporcie pocztą czeską i koszty przelewu zagranicznego(ja zapłaciłam 85 zł w PKO BP). Zdecydowałam sie na transport pocztą bo taniej( ale trwa 8 dni + transport w kraju), można jednak wybrać transport kurierem(szybszy, ale dochodzi około 14 EURO). Na przesyłkę czekałam prawie miesiąc od zamówienia, bo transfer bankowy też trwał dość długo. Zamówiłam od razu 6 opakowań i cana za opakownaiw wyniosła mnie około 88 złotych.

co do skuteczności leku to nie wiem dzisiaj łyknęłam pierwsza tabletkę :).

Gość bluelabel
mozecie dostac INDONAL jest on wystawiony na stronie allego . zarowno dobrze mozecie zamowic go telefonicznie kontaktujac sie z firma . pozdrawiam :)

Gość gość
stary temat, sprzed prawie 10 lat ale zainteresowal mnie ten lek.probowala ktoras?cierpi na nadmiar estrogenow, zadne leki hormonalne nie pomagaja