Spaghetti... 577 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, Koralgor napisał: Już zupełnie poważnie. Doktor rozpisuje się szeroko i wysoko o tym jakim on nie jest dominatorem. Opowiada o tym, że lubi partnerki uległe. Naprawdę myślisz, że chcąc zdobyć jego serce ktoś zastosowałby zupełnie przeciwskuteczną taktykę? Ja też zupełnie poważnie i nie wciągaj mnie w wasze gierki nie mój cyrk nie moje małpy to po pierwsze, a po drugie... Jeśli gość lubi faktycznie partnerki o jakich piszesz, to są też kobiety dominatorki ktore stosują wtedy taką taktykę by uwieść faceta Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1213 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: Hmmm... Ale wszyscy się będziemy lizać? Tak wygląda na grubszą sprawę. Trzeba uważać na siebie i co się pisze, bo zgaszą światło lub zablokują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 646 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Spaghetti... napisał: I dobrze, bo to miejsce jest specyficzne i nawet mnie tutaj kiedyś wiele miesięcy nie było Jednak sentyment pozostał dlatego lubię kafe. Ja uwielbiam to miejsce. Zadziwia mnie raz za razem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 646 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Fifofa napisał: Do Nieba się idzie jak są orgazmy. No to klops. 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 577 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ja też, w tym Ginę, Brum, Koralgora i Ciebie Dzięki, wzajemnie Magda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1213 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Koralgor napisał: Już zupełnie poważnie. Doktor rozpisuje się szeroko i wysoko o tym jakim on nie jest dominatorem. Opowiada o tym, że lubi partnerki uległe. Naprawdę myślisz, że chcąc zdobyć jego serce ktoś zastosowałby zupełnie przeciwskuteczną taktykę? Pisał o zmuszaniu, po czym oddalił się i temat został zablokowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 646 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 14 minut temu, JăjaWywalone napisał: To mu umyj. Dobra nara bo nudzisz Chyba to sobie zapiszę na ścianie na łóżkiem. Edytowano 1 godzinę temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 232 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Pisał o zmuszaniu, po czym oddalił się i temat został zablokowany. Te dwa pogonienia z priva ewidentnie muszą nadal boleć. Może nie warto narzucać się facetom ktorzy tego nie chcą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 577 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, murb napisał: Ja uwielbiam to miejsce. Zadziwia mnie raz za razem. Szczerze mówiąc ja też. Mnie nawet momentami jara ta rozrywka Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 144 Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, JăjaWywalone napisał: Stare niedorùchane ero baby latają za cudzym mezem Dla mnie to one zachowują się jak baby, które pierwszy raz w życiu chłopa na oczy zobaczyły i zrobią absolutnie wszystko, żeby wejsc z nim w jakakolwiek interakcję nawet kompletnie tracąc przy tym godność. Z jednej strony komiczne z drugiej żałosne i męczące w odbiorze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 2 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, murb napisał: Chyba to sobie zapiszę na ścianie na łóżkiem. Wydziaraj se nad lonem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 80 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Ja też zupełnie poważnie i nie wciągaj mnie w wasze gierki nie mój cyrk nie moje małpy to po pierwsze, a po drugie... Jeśli gość lubi faktycznie partnerki o jakich piszesz, to są też kobiety dominatorki ktore stosują wtedy taką taktykę by uwieść faceta Patrząc po postawie raczej wszystkie przejawy autonomii go obrzydzają. Tym bardziej dominująca kobieta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 646 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał: Te dwa pogonienia z priva ewidentnie muszą nadal boleć. Może nie warto narzucać się facetom ktorzy tego nie chcą? Do trzech razy sztuka. Tak mówi przysłowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 2 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, orkiestra księżniczek napisał: Dla mnie to one zachowują się jak baby, które pierwszy raz w życiu chłopa na oczy zobaczyły i zrobią absolutnie wszystko, żeby wejsc z nim w jakakolwiek interakcję nawet kompletnie tracąc przy tym godność. Z jednej strony komiczne z drugiej żałosne i męczące w odbiorze. Na żywo też takie są. Widziałam słyszałam i tu tylko się potwierdza że to sępy na pento i popisowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 646 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, orkiestra księżniczek napisał: Dla mnie to one zachowują się jak baby, które pierwszy raz w życiu chłopa na oczy zobaczyły i zrobią absolutnie wszystko, żeby wejsc z nim w jakakolwiek interakcję nawet kompletnie tracąc przy tym godność. Z jednej strony komiczne z drugiej żałosne i męczące w odbiorze. Na forum się z chłopem pisze a nie chłopa ogląda. No chyba, że Ci fotkę podeśle. Ale teraz jest moda na blokowanie skrzynek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 577 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, Koralgor napisał: Patrząc po postawie raczej wszystkie przejawy autonomii go obrzydzają. Tym bardziej dominująca kobieta. To, że facet lubi uległe, nie oznacza, że lubi nudę w łóżku Uległa się znudzi, bo kobieta też lubi wrażenia i potrafi się odegrać na mężczyżnie jak zechce. Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1213 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Te dwa pogonienia z priva ewidentnie muszą nadal boleć. Może nie warto narzucać się facetom ktorzy tego nie chcą? Kto ciebie pogonił? Widmo? Ja nie muszę się narzucać, bo jestem zajęta, ja tylko prostuje obsurdy, a ty się drzesz jak stare gacie. Miej że honor i skończ mi się narzucać babka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 646 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, JăjaWywalone napisał: Wydziaraj se nad lonem Pomysł wart rozważenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 80 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: To, że facet lubi uległe, nie oznacza, że lubi nudę w łóżku Uległa się znudzi, bo kobieta też lubi wrażenia i potrafi się odegraćna mężczyżnie jak zechce. W jaki sposób może się odegrać ktoś kto siedzi w domu i nie ma kontaktu z mężczyznami? Nie wierzę w to. To partia idealna. Zaklepane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 2 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Pomysł wart rozważenia. Ja mam wywalone jaja nad pìzdom i zawsze robi wrazenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 232 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, murb napisał: Do trzech razy sztuka. Tak mówi przysłowie. Bardzo pomaga w wygraniu kumulacji w totka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 80 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Kto ciebie pogonił? Widmo? Ja nie muszę się narzucać, bo jestem zajęta, ja tylko prostuje obsurdy, a ty się drzesz jak stare gacie. Miej że honor i skończ mi się narzucać babka Tak abstra...ąc to zdradzanie tajemnicy korespondencji przez faceta czyli wspominanie o wbitkach na priwa, żeby udowodnić jakim to się jest ogariem na forume jest żenujące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 646 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, JăjaWywalone napisał: Na żywo też takie są. Widziałam słyszałam i tu tylko się potwierdza że to sępy na pento i popisowa Dobra kiełba nie jest zła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 232 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Kto ciebie pogonił? Widmo? Ja nie muszę się narzucać, bo jestem zajęta, ja tylko prostuje obsurdy, a ty się drzesz jak stare gacie. Miej że honor i skończ mi się narzucać babka Mnie nikt nie pogonil, w sumie to nikomu nie wbijam, ale to też nie jest sedno bo sam priv to nic złego. Malo kto jest tu tak nachalny i malo sprytny żeby się pchać nieproszona do każdego jak zwykły walikoń z fotami pena i jeszcze nie rozpoznać faceta, który przez ciebie aż zmienił nicka Edytowano 1 godzinę temu przez Śliwka z Grójca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 646 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał: Bardzo pomaga w wygraniu kumulacji w totka. Lotto to ustawka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 80 Napisano 1 godzinę temu Takich facet traci momentalnie w oczach, jak nie potrafi utrzymac jezyka za zebami. Zarty leca o pe/dalach, ale kto sie jara jak nastolatek tym, ze ktos cos do niego pisal? Z lexa to byla polewa i to te same, ktore teraz sa po drugiej strony barykady chodzily za leksem i plakaly mu, ze smieszny jest chwalac sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1213 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Tak abstra...ąc to zdradzanie tajemnicy korespondencji przez faceta czyli wspominanie o wbitkach na priwa, żeby udowodnić jakim to się jest ogariem na forume jest żenujące. Żenujące jest tworzenie scenariuszy o cudzym życiu, kompletne go nie znając i wyśmiewanie osoby jeżdżącej na wózku. To łażenie za ludźmi, wyzwiska od upośledzonych (Doktor i NieTakiKróliczekZły notorycznie używają tego słowa, jakby to była jedna osoba) są tak chore i żałosne, że aż nie do uwierzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arrows 0 Napisano 1 godzinę temu ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 577 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Koralgor napisał: W jaki sposób może się odegrać ktoś kto siedzi w domu i nie ma kontaktu z mężczyznami? Nie wierzę w to. To partia idealna. Zaklepane. Jeśli nie ma, to nie ma o czym mówić. Jeśli ma faceta lub męża, który pracuje i zarabia na dom i partnerkę, to kobieta potrafi zrobić cuda jesli chce nawet siedząc w domu cały czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach