Castor Fiber 16 Napisano 1 godzinę temu 21 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ja też, w tym Ginę, Brum, Koralgora i Ciebie Kocham Cię tak forumowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 232 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: Tak abstra...ąc to zdradzanie tajemnicy korespondencji przez faceta czyli wspominanie o wbitkach na priwa, żeby udowodnić jakim to się jest ogariem na forume jest żenujące. Dlaczego? Też bym powiedziala gdyby ktoś nachalnie odwalał na priv i nie rozumial słowa nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 80 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Żenujące jest tworzenie scenariuszy o cudzym życiu, kompletne go nie znając i wyśmiewanie osoby jeżdżącej na wózku. To łażenie za ludźmi, wyzwiska od upośledzonych (Doktor i NieTakiKróliczekZły notorycznie używają tego słowa, jakby to była jedna osoba) są tak chore i żałosne, że aż nie do uwierzenia Alez oczywiscie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 646 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, JăjaWywalone napisał: Ja mam wywalone jaja nad pìzdom i zawsze robi wrazenie Największe na ginekologu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 194 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Koralgor napisał: Patrząc po postawie raczej wszystkie przejawy autonomii go obrzydzają. Tym bardziej dominująca kobieta. Hm Człowiek jest zmienny jak nie jest w teatrze co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: Największe na ginekologu. Nie sadze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 80 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał: Dlaczego? Też bym powiedziala gdyby ktoś nachalnie odwalał na priv i nie rozumial słowa nie. Ale jak lex pisal o wbitkach na priv to panie Ewa i Salix mialy beke zycia i pisaly o tym jak to zenujace jest przechwalanie sie wbitkami na priva. Tak tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 80 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Hm Człowiek jest zmienny jak nie jest w teatrze co To swiat wedlug kiepskich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1213 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał: Mnie nikt nie pogonil, w sumie to nikomu nie wbijam, ale to też nie jest sedno bo sam priv to nic złego. Malo kto jest tu tak nachalny i malo sprytny żeby się pchać nieproszona do każdego jak zwykły walikoń z fotami pena i jeszcze nie rozpoznać faceta, który przez ciebie aż zmienił nicka Nie wiem o czym mówisz i szczerze lata mi koło jeszcze opalonego tyłka co tam siedzi w twojej głowie Ja nie jestem twoim psychiatrą ani tym bardziej przyjaciółką, żeby słuchać twoich fantazji. Księdzem tym bardziej nie jestem. Udaj się z tym na komisariat i powiedz, że jakiś nick uwiódł ci znajomego. Twoje koleżanki z którymi notorycznie obrabiasz ludziom tyłki twierdziły, że mam w domu policjanta, więc będzie szybciej i mogę dać do niego kontakt. Żegnam, bo jesteś namolna i niemoralna oraz zawistna. Napij się i jakoś to będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 646 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, JăjaWywalone napisał: Nie sadze Potrzebny jest dowód. Na forum samo słowo nie wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arrows 0 Napisano 1 godzinę temu ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 2 Napisano 1 godzinę temu Bardzo dobrze. Niech każdy wie jakiej baby należy się wystrzegać bo jest natrętna mucha z guwna i nie rozumie słowa na s. Co teraz wstyd że wbijacie desperatki z podpeezdzjem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 156 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: Ale jak lex pisal o wbitkach na priv to panie Ewa i Salix mialy beke zycia i pisaly o tym jak to zenujace jest przechwalanie sie wbitkami na priva. Tak tak Napisałem o Madzi tylko dlatego, że od lat nie przestaje wymyslac bzdur na moj temat. Nie widzę powodu, żeby nie napisać prawdy. Takze nudzisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 80 Napisano 1 godzinę temu Moze powinnas go Elcie zaprosic bo zostanie tutaj bohaterem drugim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, murb napisał: Potrzebny jest dowód. Na forum samo słowo nie wystarczy. Mogę podać kontakt do mojego to pójdziesz i sprawdzisz ze ma wyebane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1213 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Castor Fiber napisał: Kocham Cię tak forumowo. Wiem 🩵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 232 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Ale jak lex pisal o wbitkach na priv to panie Ewa i Salix mialy beke zycia i pisaly o tym jak to zenujace jest przechwalanie sie wbitkami na priva. Tak tak Nie wiem lex pisal o wbitkach, ale jak baba jest tak nachalna, że aż typ zmienia nick i dział a ona mu się dalej wbija to ja nie widzę tu nic żenującego w ujawnieniu prawdy. Magda tak ogólnie to słynie z desperackich wbitek gdzieś od 2014 więc nie róbmy tu z Hju jakiegoś strasznego zdrajcy swiętych tajemnic priv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 80 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Napisałem o Madzi tylko dlatego, że od lat nie przestaje wymyslac bzdur na moj temat. Nie widzę powodu, żeby nie napisać prawdy. Takze nudzisz. To niemeskie. Mnie wyzywasz od pe/dalow a zachowujesz sie jak szesnastolatek, ktory dostal zdjecie cyckow od kolezanki z klasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 232 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie wiem o czym mówisz i szczerze lata mi koło jeszcze opalonego tyłka co tam siedzi w twojej głowie Ja nie jestem twoim psychiatrą ani tym bardziej przyjaciółką, żeby słuchać twoich fantazji. Księdzem tym bardziej nie jestem. Udaj się z tym na komisariat i powiedz, że jakiś nick uwiódł ci znajomego. Twoje koleżanki z którymi notorycznie obrabiasz ludziom tyłki twierdziły, że mam w domu policjanta, więc będzie szybciej i mogę dać do niego kontakt. Żegnam, bo jesteś namolna i niemoralna oraz zawistna. Napij się i jakoś to będzie Tak nie wiesz o czym mówisz, że od lat masz famę desperatki wbijającej się wszystkim typom. Pewnie to się z powietrza wzięło a Hju zmyśla jak inni wcześniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 194 Napisano 1 godzinę temu Uojezu nie ma nic straszniejszego niż podbić do faceta a on cię zlewa no największa sraka w życiu szlory porównywalna z rakiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1213 Napisano 1 godzinę temu Kto wrzuca ten spam? Filip czy ten z tira? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 80 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał: Nie wiem lex pisal o wbitkach, ale jak baba jest tak nachalna, że aż typ zmienia nick i dział a ona mu się dalej wbija to ja nie widzę tu nic żenującego w ujawnieniu prawdy. Magda tak ogólnie to słynie z desperackich wbitek gdzieś od 2014 więc nie róbmy tu z Hju jakiegoś strasznego zdrajcy swiętych tajemnic priv Zdaradzal tajemnice priv zarowno Magdy jak i Brum. Mnie szkoda ich jako kobiety, bo co jak co, ale od faceta mozna sie spodziewac buzi na klodke. Nawet lezak potrafil nie wywalac zdjec intymnych. A nick sam sie chwalil ze chcial upolowac ewke temu zmienil podstepnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1213 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał: Tak nie wiesz o czym mówisz, że od lat masz famę desperatki wbijającej się wszystkim typom. Pewnie to się z powietrza wzięło a Hju zmyśla jak inni wcześniej Idziesz na policję? Czy twojego męża też uwiodlam, jak jesteś po rozwodzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 194 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Idziesz na policję? Czy twojego męża też uwiodlam, jak jesteś po rozwodzie? Jak to po rozwodzie jest szlora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1213 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał: Tak nie wiesz o czym mówisz, że od lat masz famę desperatki wbijającej się wszystkim typom. Pewnie to się z powietrza wzięło a Hju zmyśla jak inni wcześniej A ty jesteś wykłócająca się nudziara, która gnębi Widmo i pisze o łóżkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1213 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał: Tak nie wiesz o czym mówisz, że od lat masz famę desperatki wbijającej się wszystkim typom. Pewnie to się z powietrza wzięło a Hju zmyśla jak inni wcześniej Ładnie musisz być stara jak tyle lat tu siedzisz.. 🥱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 84 Napisano 1 godzinę temu Zaraz, zaraz. Facet to nie jest worek do bicia w zemście za kosza. A on ma pokornie znosić plucie desperatki. Doktor napisał o tym po latach hejtu i ignorowania magdobota. A o Brum napisałam ja. Tak długo wsadzała palec w dziurę, pomimo próśb o odpłynięcie, aż się doczekała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 156 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Koralgor napisał: To niemeskie. Mnie wyzywasz od pe/dalow a zachowujesz sie jak szesnastolatek, ktory dostal zdjecie cyckow od kolezanki z klasy. Nie wyzywam cie od pedałów. Pokraka, sugeruje, ze jestes mężczyzną. Wybacz, ale takie podejście nie jest hetero i mi się to nie podoba jezeli teza jest trafna. Natomiast męskie jak najbardziej jest pokazanie Madzi, ze sie poniża. Jej hejt trwa tu juz cale lata. Juz wam kiedys pisalem, dżentelmenem to nie jest frajer. Mylicie pojęcia. Dobranoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 84 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Ładnie musisz być stara jak tyle lat tu siedzisz.. 🥱 A tym z tym samym siedzeniem - młoda Upośledzenie umysłowe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 646 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, JăjaWywalone napisał: Mogę podać kontakt do mojego to pójdziesz i sprawdzisz ze ma wyebane Ja nie mam jaj nad piz/dą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach