JăjaWywalone 7 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Bo jesteś z Kowbojek starsza ode mnie To jest powod dla którego szukasz guza ba łbie aby płakać ze ktos cie stalkuje? Aha no rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 649 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, JăjaWywalone napisał: No żałosne bardziej. Swojego za pento chwyc To niehigieniczne jest bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 790 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Elę intetrsował bdsm bez orgazmu. On daje plaskacza a potem ona coś ten deseń. Akurat rozmawialiśmy o kontrolowanym gwåłcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 7 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Fajnie się gadało ale się zesrało Weszlam sprawdzić czy stary wariat dalej jedzie na stałym manewrze zgrywania ofiary. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 649 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Elę intetrsował bdsm bez orgazmu. On daje plaskacza a potem ona coś ten deseń. Ja tego nie czytam. Za takie rzeczy to się do piekła idzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 7 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: To niehigieniczne jest bardzo. To mu umyj. Dobra nara bo nudzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1217 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, JăjaWywalone napisał: To jest powod dla którego szukasz guza ba łbie aby płakać ze ktos cie stalkuje? Aha no rozumiem Niczego nie szukam. Dostałaś bana za rynsztok, a ja nie nadążam dawać cie do ingora. Cyk cyk lecisz w siatę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 297 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Ja tego nie czytam. Za takie rzeczy to się do piekła idzie. Do Nieba się idzie jak są orgazmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 195 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Akurat rozmawialiśmy o kontrolowanym gwåłcie. a ty gwaucilas czy tobie to robiono? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 577 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, murb napisał: Miałam przerwę w pisaniu na forum. Taki detoksik. I dobrze, bo to miejsce jest specyficzne i nawet mnie tutaj kiedyś wiele miesięcy nie było Jednak sentyment pozostał dlatego lubię kafe. Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 790 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: a ty gwaucilas czy tobie to robiono? Nie próbowałam jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1217 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: I dobrze, bo to miejsce jest specyficzne i nawet mnie tutaj kiedyś wiele miesięcy nie było Ile ludzi tyle charakterów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 7 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Niczego nie szukam. Dostałaś bana za rynsztok, a ja nie nadążam dawać cie do ingora. Cyk cyk lecisz w siatę No na pewno. Zaraz się okaże jaka jesteś słowna. Jak zawsze...No koment Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1217 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, JăjaWywalone napisał: No na pewno. Zaraz się okaże jaka jesteś słowna. Jak zawsze...No koment Chcesz się założyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 195 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie próbowałam jeszcze. ja chyba nie lubie niespodzianek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 509 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Akurat rozmawialiśmy o kontrolowanym gwåłcie. Ela, nie tłumacz Ogórowi, to bezcelowe A tak do wszystkich - o co są teraz te inby, bo widzę że prym wiedzie łowczyni z ambony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 7 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Chcesz się założyć? Już przegrałaś. Zbyt trudne byś ogarnęła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 577 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Ile ludzi tyle charakterów Właśnie, dlatego wybieram nielicznych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 790 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: ja chyba nie lubie niespodzianek Zależy, zresztą co innego o tym gadać a co innego to robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 7 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: Ela, nie tłumacz Ogórowi, to bezcelowe A tak do wszystkich - o co są teraz te inby, bo widzę że prym wiedzie łowczyni z ambony? Nie czytałam ale o to samo. Zaczepia ucieka z uśmiechem dzokera i płacze ze stalkujo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapevu 4 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, JăjaWywalone napisał: Stare niedorùchane ero baby latają za cudzym mezem raczej stary spragniony damskiej atencji cap tu wchodzi i liczy na lizanie penta, a potem bół doopska i obraza majestatu, bo tego nie dostaje narcyzek śmieszny xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 790 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: Ela, nie tłumacz Ogórowi, to bezcelowe A tak do wszystkich - o co są teraz te inby, bo widzę że prym wiedzie łowczyni z ambony? To było sprostowanie do ogółu a nie tylko do niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 195 Napisano 2 godziny temu ciekawsze inby bo nie sa to wojny religijne ale troche nie wiem o czym sa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 80 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Spoko, nie będę wnikał kto pierwszy zaczepia itd. ale widzę, że często o nim piszesz, więc może Ci wpadł w oko Już zupełnie poważnie. Doktor rozpisuje się szeroko i wysoko o tym jakim on nie jest dominatorem. Opowiada o tym, że lubi partnerki uległe. Naprawdę myślisz, że chcąc zdobyć jego serce ktoś zastosowałby zupełnie przeciwskuteczną taktykę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 509 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: ciekawsze inby bo nie sa to wojny religijne ale troche nie wiem o czym sa No ja też mam problem z ogarnięciem bo dawno mnie nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 649 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Unlike napisał: Jeszcze raz wrzucam odp. na Twój post: Że mało kto przebije je we wzajemnym lizaniu sobie du psk? Przecież to fakt i chyba każdy to zauważył. Zabawne też z jaką zapalczywością owe TWA próbuje zawsze strofować każdego, kto nie zamierza tego robić. Ja lubię pisać bzdury na tym forumie. 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1217 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Właśnie, dlatego wybieram nielicznych Ja też, w tym Ginę, Brum, Koralgora i Ciebie 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 649 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Siurentajski napisał: Ela, nie tłumacz Ogórowi, to bezcelowe A tak do wszystkich - o co są teraz te inby, bo widzę że prym wiedzie łowczyni z ambony? Ja se pisze bez planu i celu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 232 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Chcesz się założyć? Parę minut temu oświadczyłas przy swiadkach, że się poddajesz bo nie "wygrasz z hejtem". Tak tylko przypominam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 649 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ja też, w tym Ginę, Brum, Koralgora i Ciebie Hmmm... Ale wszyscy się będziemy lizać? Tak wygląda na grubszą sprawę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach