Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy to dobry związek

Porządny facet + kobieta, co seksiła się juz bez miłości?

Polecane posty

Zakładamy, że jest facet: porządny, miał seks tylko z miłości w związku, albo jest prawiczkiem, a kobieta: miała seks z niejednym facetem, również bez miłości, miała przygodę, seks na pierwszej randce, ogólnie nie jest zbyt cnotliwa. Jak takie coś oceniacie? Czy taki facet nie jest za dobry i za porządny dla takiej kobiety?

ale bzdury sobie wymyślacie Przecież to zależy od charakteru człowieka i jego dostosowania do partnerki a nie od tego czy jest prawiczkiem czy nie.

Ale chodzi tu o różnicę w przeszłości seksualnej

czy mozesz wytłumaczuć o co ci chodzi ????Wg mnie to nie ma znaczenia przeszłość seskualna partnerki ja jej przyszłość Z tego co wiem te z pzreszłoscia są wspaniałymi żonami bo znaja się na facetach i do tego nie myśla o zdradzie bo już wiedzą jak jest z innymi

Ale facet w takim razie też powinien mieć przeszłość, żeby mu było dobrze z taką kobietą, wtedy związek będzie udany

Gość zly zwiazek

Gość beda duze zgrzyty

Gość ja p...
dzizas, ten znów męczy zwiazek bedzie udany jak bedziesz ją kochał, rozumiał sie z nią, pozostawiał jej troche swobody w decyzjach, i bedzie cię fascynowała i pociągała. i wiele innych rzeczy o których doczytasz na forum uczuciowym. i to samo tyczy się jej wzgledem ciebie. DOSTOSOWANIE, jak pisze ---jakis tam facet u gory. a nie ze "jak ona miała 3, to ja tez musze mieć 3" bo nie bedzie udany. Poj...ło cię? bedziesz podchodził i na wejsciu pytał się "ilu pani miała partnerów? 2? ee, to nie, przepraszam" no kur.. obciach na całego :D:D:D na wszystko patrzysz pod katem cyfr? a jak powie 3 ale do kitu, albo 2 fajnych to co zrobisz polecisz na miasto "dobic" na siłę trzy czy dwie zanim do niej wystartujesz? boszzzzz....

Gość zly zwiazek
nie ale jak sie dowiem, ze kobieta, z ktora sie spotykam ma nieodpowiednia przeszlosc seksualna to nie bedej jej chcial znac, trzaszne drzwami i pojde sobie

Gość zly zwiazek
jak mi kobieta nie pasuje, to z nia nie jestem, proste. sam sie szanuje, wiec nie chce takiej, co swoje przeszla

Gość ile ty masz lat

Gość zly zwiazek
23

Gość zly zwiazek
czyli w sumie jeszcze malo

Gość zly zwiazek
porzadny facet zasluguje na porzadna dziewczyne

Gość prawiczek ma prawo do dziewicy

Gość prawiczek ma prawo do dziewicy
albo miec przez zycie jedna partnerke, ale tez byc dla niej pierwszym, albo miec wiecej. miec jedna, dla ktorej sie pierwszym nie jest to frajerstwo

Gość stop puszczalskim
nie pasuje do siebie