Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona100

czy warto walczyć?

Polecane posty

Gość zagubiona100

czy warto walczyć o faceta? powiedział, że nie jest pewien uczucia... a jednoczesnie sie boi ,ze coś ważnego straci ... nie wiem co o tym myśleć... a przy tym jednoczesnie okazywał tyle czułości... Może powinnam sie odezwać za kilka dni? nie wiem... czy któraś miała taki przypadek, że pierwsza wyciągneła reke i sie udało? czy warto? boje sie , że nie warto być biernym...

Gość Chyba warto...
nie mówię tego ze swojego doświaczenia ale ostatnio mojej przyjaciółce facet powiedział "goodbye" , też mówł że czuje coś do niej ale jednak to nie to samo co na początku znajomości i takie tam. Ona była załąmana, Ona mówił że to przemyślana decyzja, lecz Ona się nie poddawałą. Aranżowała z nim niby przypadkowe spotkania np.: gdzieś w klubie gdzie On często przebywał. Starałą się mieć z nim kontakt i nie dawać o sobie zapomnieć. W pewnym momencie to ja myślałam że przesdza i aż komicznie się zachowuje ..ale On w ogóle nie miał świadomości że te "przypadkowe" spotkania to czyste aktorstwo...no i teraz po 3,5 miesiąca nie bycia razem znów do siebie wrócili...także czasem warto nie rezygnować.Powodzenia!!

Gość Mixik
hmm, trudno powiedzieć... mysle, ze gdyby kochal naprawde bałby się i nie mial watpliwosci.. ja na Twoim miejscu nie odzywalabym się pierwsza... ja sama nie jestemw najlepszej sytuacji, bo ja i moje uczucia byy poniewierane wiec chyba nie nadaje sie do radzenia komus co i jak ma robić... Jestem tak zle nastawiona na facetów, ze powiedzialabym po porstu spadaj skoro nie wiesz czego chcesz... Niezdecydowany facet to najwieksze gowno jakie moze sie przytrafić.. wybacz, słownictwo

Gość nie warto
oboje musicie czegoś chcieć. jeśli jedno chce, a drugie jest niepewne to nie zmusisz go do bycia ze sobą choćbyś stawała na głowie.narzucanie się z uczuciem jest nic nie wartą grą. i tak się rozstaniecie bo ten co jest niepewny, niepewnym pozostanie. a tak naprawdę chce spróbować z inną. i nawet jak się tobą pobawi i wróci, znowu cię zostawi. taka prawda.

Ja juz nie walcze. Powiedział ze mnie kocha ale ze nie mozna zyc tylko miloscia. Spotyka sie z inna laska juz zeby sie upewnic czy to ze mna chce byc tak naprawde. Niewie tylko ze ja go juz nie przyjme z powrotem gdyby mu sie jednak odmienilo.. Niestety. Juz wystarczajaco sie ponizylam, teraz go P.I.E.R.D.O.L.E

Gość fdsae
eraz go P.I.E.R.D.O.L.E znaczy posuwasz go na jezdzca?