Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no coz....

pytanie do meszczyzn od kobiety z rozstepami

Polecane posty

Gość moj droga
a ja mam też rozstępy. mnóstwo, bo bardzo szybko rosłam. mój rekord to 15 cm na rok! ( w rezultacie bralam hormony aby juz nie rosnąć). mozecie sobie wyobrazić, wiec, jakie mam rozstępy przy takim tempie rośnięcia. ale nigdy mi nie wypadlo do glowy aby się na nie wiściekać. faktem tez jest, ze mam bladą skórę, rozstępy też są bledziutkie i pewnie gdybym się opalała to mogloby to gorzej wyglądać. ale akceptuję je, są częścią mnie. nie dajcie sobie wmówić, że kobiety mają idealne ciala jak na okładkach. i mysle, ze, jak juz ktos tu wspomnial, ukrywanie sie pod kołdrą, gadnie o rozstępach, doły robią więcej szkody niż one same. kazdy z nas powinien dla wlasnego dobra nauczyć się w pełni cieszyć życiem, mimo iż pewnych spraw nie jesteśmy w stanie zmienić.

Gość ohhh scheisse
A ja mam 19 lat i tez mam rozstepy na pupie i posladkach...zaczely mi wychodzic na piersiach jestem zalamana

Gość wysoka wysokiego
Ja mam rozstepy na pośladkach i udach gdyż w okresie dojrzewania za szybko rosłam ;) Mnie one troche krępują ale mój facet wcale sie nimi nie przejmuje :D On z resztą tez ma rozstępy ;) bo też za szybko rósł jak w okresie dojrzewania ;)

Gość dziewczyna_z_rozstepami
Pozostaje znalezc sobie faceta ktoremu to nie bedzie przeszkadzalo, zeby nie musial sie pezyzwyczajac i znosic, tylko zeby mu to wisialo. A gdyby sie taki znalazl to mi by tez pewnie mniej przeszkadzaly.