Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motokrz

on twierdzi ze sie zakochał...

Polecane posty

Gość motokrz

..a mi sie wydaje ze nie zapomnial jeszcze o swojej ex, skoro od czasu do czasu postyka sie z nia. podobno sa pzyjaciolmi. tylko czy taka przyjazn naprawde istenieje?

Gość motokrz
spotyka

Gość motokrz
nikt nic nie napisze na tema przyjazni z ex ?:( Jak to jest naprawde? czy to tylko pretkest by sie spotkac czy moze jakas droga do powrotu?

Gość ika..
moze. sama mam taka sytuacje przyjaznili sie za nim sie poznalismy gdyby mu na niej zalezalo nie zabiegalby o mnie bo po co

Gość motokrz
i jak to znosisz? przeszkadza Ci to?

Gość ika..
tzn u mnie sytuacja jest taka ze my jakby zaczynamy byc ze soba wczesniej czyli jakies pol roku zabiegal o mnie teraz juz jestesmy razem ale znowu nie widujemy (narazie) bo odleglosc i nie ma kiedy mam nadzieje ze to sie zmieni wkrotce. Wspomnial mi tylko raz ze chce byc z nia w przyjaznych stosunkach ale wogole nie mowi o niej wiec ja nawet o tym nie mysle bo widze i czuje jak ze mna rozmawia , jak sie zwraca dlatego jestem spokojna

Gość elantonio
Powiem tak, spotykam się z moją ex jesteśmy przyjaciółmi ona ma już faceta, nie powiem, czystymi przyjaciółmi to nie jesteśmy.. tzn łapie mnie za serducho bo ciągle coś tam do niej czuje, ale nauczyłem się z tym żyć. I traktuje ją na stopie przyjaźni. Ale gdybym poznał w końcu jakąś kobietę, to na pewno bym wiązał plany z nią a nie z ex, i nie mówił jej że ją kocham gdyby tak nie było. Oczywiście nie wiem jaki jest ten facet, ale dla mnie słowo Kocham ma ogromne znaczenie i na wiatr go nie rzucam. A czy bym się spotykał czasem z ex... obstawiam, że tak, ale jako przyjaciel i nic poza tym.

Gość motokrz
ika... no to gratuluje. ja jestem w nieco odmiennej sytuacji...nie tylko sie z nia spotyka ale i o niej mowi :O chyba pora ulotnic się zeby pozniej nie cierpiec jeszcze bardziej

Gość motokrz
twierdzi, ze to tylko przyjaźń, ze milosc dawno sie wypaliła, ze to z racji tego ze dlugo ze soba byli i sporo przezyli ( 5 lat). Twierdzi, ze we mnie sie zakochal ale jakos w to nie wierzę...

Gość motokrz
lady venera mozesz napisac co nieco wiecej jakie sa Twoje doswiadczenia?

Gość ZZZZZZZZZZZZZZiiippp
moj tez sie przyjaznił z ex , mowil ze nie moglby juz z nia byc itp. a po 2 miesciacach do niej wrocil i nadal z nia jest;/

ja jestem z drugiej strony. jestem z kimś kto jest takim plasterm na rany. też mu o ex czasem opowiadam, że ex to a tamto, że się z nim widziałam i te pe. twierdze, że to zamknięty rozdział ale go oszukuję. nie jestem w stanie go pokochac bo nie przestałam kochać ex - dlatego chcę o nim opowiadać... niestety. tak wygląda to z mojej strony. bylismy razem 6,5 roku...

Gość motokrz
w moim przypadku oni nie sa ze soba rok ale spotykaja się .... na poczatku opowiadal mi o niej, poniej powiedzialam ze nie chce o niej sluchać ale wiem ze czasem ukradkiem się spotykaja...nie mowi mi o tym co robia ? nie wiem... tez twierdzi ze nigdy z nia nie bedzie, ze za bardzo go skrzywdzila itp

Gość elantonio
prawda taka, ze przyjaźń z ex to balansowanie na granicy, i na prawdę trzeba mieć poukładane w głowie i sumieniu by można to znosić i żyć tylko jako przyjaciele, jest to możliwe, ale nie łatwe, jeśli facet ciągle by gadał o niej i mówił to i owo... to znaczy, że niestety jest nią zainteresowany chyba trochę bardziej niż jako przyjaciółką.

Gość ottomaroko
hmmm sentyment czasami zostaje... różnie to bywa mam ex do której mi serce pika czasami i zastanawiam się czy jest szczęśliwa i zdrowa, choć nigdy bym do niej już nie wrócił, a jest ex którą poprostu lubię i wyskoczyc na piwo to nie problem ale wisi mi to czy jest ok... ogólnie jak się kończy związek to powinien być koniec, a jak się czuje szanse czy miłośc do ex to nie zaczyna się zwiazku- może ma sentyment w końcu byli ze soba ale nie koniecznie chce do niej wrócić... może zapytaj sie go o to szczerze- daj mu tydz. na zastanowienie i poczekaj cierpliwie jesli będzie się wahał to daj sobie spokój- lepiej poszukaj kogos z kim będziesz szczęśliwa niż takiego któremu będziesz robić za poduszkę ;)

Gość jestem po drugiej stronie.
moj byly proponowal mi spotkanie, glownie dla seksu, kiedy probowalam omowic z nim szczegoly, dowiedzialam sie, ze on ma dziewczyne... nie sadze, zeby cos do niej czul. aczkolwiek do mnie tez nie.

Gość motokrz
:( juz sama nie wiem co mam myslec. rozmawialam z nim o tym, twierdzil ze to tylko przyjazn, sentyment nic wiecej i ze nigdy wiecej nie beda razem, tyle, ze jak ona prosi go o pomoc to on nie jest w stanie jej odmówic:O a ja nie wiem wtedy czy to z powodu prawdziwego sentymentu do czasu kiedy byli razem czy z powodu jeszcze jakiegos laczego ich uczucia:O

Gość juz nie chceeee tegoo nie ne
tez to slyszalam bleeeeeeee

Gość motokrz
i jesli to ma jakies znaczenie, to on odszedl od niej i jak twierdzi ona nie robi nic aby znow mieliby sie zejsc ( tak mi powiedzial) wiec po co po niego dzwoni? nie ma innych znajomych?

Gość juz nie chceeee tegoo nie ne
bo jest głupiaa, ja nienawidze byłej mojego bylego!!!!!!

Gość dfsdfgsa
Odszedł od niej ale ciągle ma nadzieje,że będzie z nią.Ty jesteś tylkopoczekalnią.

Gość motokrz
chyba macie racje:O pora sie zwijać :(

Gość motokrz
dioda...czekac ale na co?? na ich powrót? przecxytalam troszke temat do ktorego podalas mi linka:) Dzieki:) lapie doła:O

Gość błysk w oku
jezeli rozstanie jest z powoduu tylko jednej osoby , to ta zostawiona nie bedzie potrafiła traktowac ukochaną osobe tylko jako przyjaciela..