Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alskdj

_____Uwaga do naszej klasy_____________________

Polecane posty

Gość alskdj

Niby dobra rzecz- można się odnaleźć po latach. Lecz jedno "ale". Gówniarstwo się za to zabrało, ktore chodzi w chwili obecnej do szkoły. I najlepsze jest to, ze bez pardonu oczerniają nauczycieli nieżyjących, już nieuczących, a co gorsza uczących OBECNIE!!! Moim zdaniem to skandal, żeby oczerniać ludzi na cały kraj. Każdy może to przeczytać. To świadczy przede wszystkim o osobie, która takie rzeczy pisze, o jej poziomie kultury. Co najdziwniejsze uczniowie nawet nie pomyślą o tym, że za takie oczernianie mogą zostać oskarżeni. dla mnie to bulwersujące, choć wcale nie jestem nauczycielem. Co Wy o tym myślicie?

Gość powinni zamknac ten portal

Gość alskdj
To jest naprawdę niedobre, ze każdy moze wejść i czytać o innych ludziach. Zresztą regulaminowo powinno być zabranienie oczernianie nauczycieli itp. i automatycznie usuwane.

Gość alskdj
:O chyba każdy wie, co oznacza to słowo

tez to zauważyłam:o na forum mojej szkoły piszą bardzo niepochlebnie o nieuczących już nauczycielach- co zabawne są to zwykle ludzie, którzy albo nie mieli w ogóle styczności z tymi pedagogami, albo tylko przez krótki okres czasu:o coraz bardziej mnie wkurza n-k

Gość podnoszęęęęęęęęęęęę

no to widzę, ze ten portal wyrządze wiecej szkód niż korzyści nie tak dawno temu słyszałam o pierwszych włamaniach i kradzieżach, bo taka "nasza-klasa" to przecież kopalnia informacji

Gość SPOKOJNIE -mozna to chyba
gdzieś zgłosic ! Też nie zgadzam sie z takim podejsciem ... Sama mam swój profil i nie spotkałam sie z czyms takim ...

Gość uważam że tworzenie nowych
klas powinno być dozwolone dopiero po 5 latach po ukończeniu gimnazjum. Szczeniaki by już zdążyły trochę rozumu nabrać A poza tym to ma służyć odnalezieniu i odnowieniu nzajomości po latach. przecież aktualnie chodząc do szkoły i trochę po każdy z każdym się widuję i posiada jakieś tam inf.

Gość alskdj
no właśnie, to jest głupie, ze osoby, które teraz chodzą do szkoły zakłądają sobie konta. przecież doskonale się znaj.a, bo widza się ze soba codziennie. A to zazwyczaj oni wypisują takie oszczerstwa, bo to normalne, ze z niektórymi nauczycielami miało sie na pieńku. Ale to wstyd pisać publiucznie takie rzeczy. Spotkalam się z takimi określeniami, ze jestem w szoku. Moim zdaniem dyrektorzy szkół też powinni coś z tym zrobić. Są tez fajne tematy, np. powiedzonka nauczycieli, ale np. pytanie o nauczyciela, czy ta stara k... jeszcze żyje jest już nie tylko nie smaczne, ale kwalifikuje się do zgloszenia na policję.

Gość teżż tak sądzę
żenada

Gość coś nie działa