Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wklejajcie

KTO MA NAJLADNIEJSZA CHOINKE?

Polecane posty

A ja mam pytanie trochę nie na temat: kto rozbierze moją choinkę? Bo mi się nie chce, a w środę już Wielki Post się zaczyna😭

A ja przyznaję swój głos wszystkim choinkom. Nie umiem wybrać. Dla mnie wszystkie są najpiękniejsze :)

Gość i nie waiadomo kto wygrał
:(

Gość w gore bo wazne
:classic_cool:

Gość Bardzo****
Nie ma sprawy Kabelku - to taki fany topik;) - pociągniemy go i w tym roku !!!!! 🌼

Moja choinka w tym roku będzie inna niż wszystkie;) Mam już pomysł na nią, teraz tylko szukam ozdób ;)

Bardzo**** >>a pewnie ze pociagniemy :)..inne choinki inne mozliwosci i pomysly tworcze :) Floriana ;) >>> tylko swojej nie probuj postawic do gory nogami :)....to moj pomysl 😠 :D.... jestem na etapie mocowania donicy do sufitu ;)

🖐️ robaczku ;) 😘.... nigdy sie nie zastanawiam nad tym co chce dostac ....moze dlatego ze nic mi nie trzeba :)....skupiam sie na tym co moge podarowac :)

Oj....a ja nie wiem, nie wiem czy dam radę w tym roku tak chatkę wystroić:o:o Może dlatego , że potwornie tęsknię za córką , która na Święta nie przyjedzie😭....jakoś mnie to zniechęca a tak czekam co roku na ten czas:o Prezenty....= kasa - wszystko od niej zależy. Co bym chciała....? Pracę. Florianko - jakich ozdób poszukujesz? Poszukaj;) http://deccoria.pl/galeria,id,9624 Kabelku - cygaro -hm - są ale czy zwijane na kolanach staruszki ..... Ja uwielbiam pieczołowicie przechowywane bombki z... http://i33.tinypic.com/2w3ork0.jpg ❤️

bardzo ładna****>>>> sa takie cygara :)....recznie zwijane maja zazwyczaj wyzsza cene niz maszynowe.....moge kuppic takie ...sa na allegro ,ale to nie to samo co dostac w prezencie :) Z calego serca zycze by mikolaj przynosl Ci worek z ofertami pracy :) robaczek :D -starzeje sie.... hehe poprawilas moje samopoczucie :D

---> Kabelku - jeszcze nie....może w niedzielę ? Później nie będzie czasu....chociaż powinnam mieć go aż za nadto - a jednak tak nie jest:o Ale ! Ubierajcie i.....wklejajcie;) 🌼

Gość w tym roku
nikt się nie pochwalił :O

Gość i co ubraliście ?
?????????