Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieeetkaaaaaaa

Iść czy nie iść.. ? Czy to właściwe..

Polecane posty

Gość Kobieeetkaaaaaaa

Hey , może uznacie ze to głupie pytanie i będą równie dla was zabawne a dla mnie przykre odpowiedzi jednak mam nadzieje ze ktoś bedzie inny. No więc, jutro mam cięzki dzien , a dokładnie to w szkole na pewnym przedmiocie z nauczycielem mam problem , sprzeczamy się i takie rózne nie chce o tym pisać narazie bo to jest ciezko tak ;( no ale się pokłocilismy.. i za wszelka cene nie moge isć jutro do szkoły tak bardzo nie chce z tego powodu iść bo już wiem,że nie będzie to miła z nim rozmowa;| nie powinnam uciekać od trudnych spraw choc wiem ze to ze nie pojde jutro nie oznacza ze nie bedziemy kiedy indziej rozmawiac ale to o jeden dzien dłuzej do przemyślenia tego.. I co zrobić na wagary nie mogę bo zebranie jest za kilka dni , mama tego nie zrozumie, i tylko zacznie krzyczeć (;() ;( I co zrobić? Prosze..

Gość lady gggg
Zdecydowanie powinnas isc, unikanie problemow nic nie da, mozesz sie przyzwyczaic ze od nich uciekasz i bedzie ci ciezko kiedys... Poza tym nauczyciel pomysli ze sie boisz, albo pomysli ze ma racje w tym waszym sporze

Gość słoneczko777
a co do ciebie powiedział i na jaki temat sie kłóciliście ,zależy od tematu nie uciekaj ,pomyśli że sie boisz ;)

jesli uciekasz od rozmowy to znaczy ze sie boisz bądz odważna ucieczka niczego nie da