Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka jedna zołza

MÓJ PIERŚCIONEK ZARĘCZYNOWY!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zakonna
też mam z białego złota ale mój to taka klasyka z wystającym oczkiem który sie we wszystko wczepia i kontrastuje mi z innymi pierściokami z żółtego złota

Gość wez idz sobie do jakiegos
obrzydliwy, szczerze powiedziawszy, wole proste i delikatne i dorosle przede wszystkim

Gość czarodziejka z ksiedza
moim zdaniem okropny

no cóż każdy ma inny gust:) ja lubie wlaśnie takie pierścionki i nie uważam że kształt serca jest dziecinny... moim zdaniem odpowiedni to sytuacj bo zaręczyny to symbol miłości tak samo jak serce :)

Gość zakonna
no właśnie i myślą że się facet nie postarał. mój oczywiście przesadził bo poszedł do jubilera na rynek jakby nie wiedział że zapłci za lokalizacje. moim zdaniem przepłacił

mój się postarał i moge im to udowodnić po 1 kiedyś jak bylismy w lubilerskim robilismy komuś prezent , to popatrzyłam na ten pierścionek i od razu powiedzialam mojemu Skarbowi jka bardzo mi się podoba wię mu podpowiedziałam nieżwiadomie po 2 pamiętał otym pierścionku przez 2 miesiące i udalo mu się kupić a był ostatni po 3 zaręczyny odbyły sie na wycieczce w Paryżu prezent od niego dla mnie ( ja ja traktowałam ze pod choinkę) po 4 zaręczyny 01.01.08 o godz.00.00 pod wieżą Eiflla :) dla mnie niezapomniane wrażenia do końca życia

Gość najka najka.
tez mam z bialego zlota z malenkim kwiatuszkiem - sama sobie wybralam :)

Gość jak dal mnie to...
to ten pierścionek jest dziecinny i wyglada na odpustowy ja lubie skromne ierścioneki nie takie na pół palca ale kto co lubi. Luiza może link dobrze wkleiłaś ale stona nawala :)

jerstem pod wrazeniem szczegolniego szyku zadałaś ta wiżą Eiffla z niecierpliwoscią oczekuję relacji ze slubu :O

Przypominam że topik nie ma na celu komentowania pierścionka autorki ale chwalenie sie swoimi pierscionkami :)

w pierwszym poscie pisze aby dzielic się opniami - to po 1 a po 2 - jakos tak się skałada, ze nie mam fotki swojego pierscionka bo wklejanie go gdzie popadnie nie jest w moim stylu dziwne? byc może..... :O

to jakies jaja z tym pierscionkiem z serduszkiem??? nie wierze w to ze ktos DOBROWOLNIE nosi takie cos?? no chyba ze DODA

Gość asdasd
DLa mnie ten pierwszy z serduszkiem to odpustowa tandeta

o gustach się nie dyskutuje podobno ;-) każdemu sie podoba co innego ;-)

Gość zabawny
;)

to fajnie ze ci sie podoba :-) ale chcialas uslyszec tez opinie innych wiec uslyszalas :-)