Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka jedna zołza

MÓJ PIERŚCIONEK ZARĘCZYNOWY!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość uwielbiam imię Kevin
pierścionek zaręczynowy nosi się na serdecznym palcu...szczerze to nie podoba mi się...

aha :)...najważniejsze że tobie się podoba pierścionek,wkońcu jest twój :)...a już wisz kiedy ślub? :)

mi nie podoba się jego kształt i to że jest z białego złota...

co do sluby to jeszcze dokladnie nic nie wiemy , no i ja jak bym mogla to byl by juz za rok w czerwcu ale... ja nosze aparat na zebach i niestety nie wyobrazam sobie zamążpojscia z nim na zebach.... a sciagnac go mam dopiero w pazdzierniku 2009 roku wiec dopiero wtedy bedzie slub.

ja dostalam taki jak Homerkowa. biale zloto z diamentem na srodku skromny i ladny a pierscionek autorki topiku mi sie nie podoba bo jest wielki i ogolnie jakis taki przesadzony moja kuzynka ma taki rozowy z serduchem a w srodku barbie :) z festynu

no szczerze to chyba nikomu sie nie spodobal :-( ale wiesz to kwestia gustu jesli Tobie sie podoba to jest OK i nie ma co na ten temat dyskutowac :-)

no raczej im sie podoba chyba ze klamia... no ale watpie:P w niektorych opiniach uslyszalam cudny, sliczny... no i ja tez tak uwazam dlatego wlasnie te opinie na kafe mnie dziwia

wiesz, moze nie chcieli robic Tobie przykrosci bo wiedza ze to dla Ciebie wazna rzecz a moze im sie podoba nie ma co gdybac :) wazne ze Tobie pasuje :D ja chcialam skromny, mnie odrzuca to serduszko na srodku bo jest wieeeelkie

eeee nie przejmuj sie tak tym. mi sie osobiscie nie podoba ale co z tego:-) ja jesli mi sie cos podoba to nie zwracam uwagi na opinie innych-tylko wazne jest to zeby MI sie podobalo. ty jestes zadowolona i jest OK.

Gość silvin
autorko ..... śliczny pierścionek a te pozostałe komentarze są zastanawiające jasne wszystkie macie klasyki ... czyli te malutkie oczka które gołym okiem trudno zauważyć to pierścionek zaręczynowy nie urodzinowy ... Tw.ój właśnie taki jest piękny i jak patrzę na niego to widzę miłość

to wlasnie potwierdza ze o gustach sie nie dyskutuje bo kazdy ma inny :-)

Gość zabawny
Ja osobiście lubię duże pierścionki z białego złota więc to na plus. Na minus kształt - wolałabym łezkę albo serce z jednego kryształu zamiast kilku. Jest bardzo... słodki, może to o to chodzi.