Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość republika babska II

mezczyzna z klasa nie odrzuci dziewczyny tylko dlatego ze przytyla

Polecane posty

Gość republika babska II
mezczyzni powinni lubiec rubensowskie ksztalty, inaczej to pustaki!!!!

zacznijmy od tego co jest powodem zwiaekszenia wagi czy choroba czy ciaza to ok bedzie ja wspiera a jak baba z nudów wpierdala to ja ma trzymac jak kobieta ma poukłądane to bedzie trzymac figure

Gość vbeoa
ale dla kogo ma trzymac figure? Dla faceta? Jesli kocha, to powinien akceptowac kobiete taka, jaka jest.

Chyba ważne, żeby to kobieta się dobrze ze sobą czuła i się sobie podobała. A chłop... Chłop, jak chłop - dziś jest, jutro może go nie być, a ze sobą trzeba się męczyć całe życie :P:)

Gość
vbeoa=> jeśli kobieta kocha to tę figurę trzymać będzie. Jeśli ma faceta w dupie roztyje się jak świnia. Jęsli się roztyje = nie kocha = równa się rzucić :P

Gość
komiczne => nie musi też być trzeźwy, pomagać w pracach domowych, być wierny, mówić kocham etc, etc. Jak kobieta kocha to zaakceptuje :P

Kobieta, jak głupio kocha, to wszystko zaakceptuje. Nawet, jak ją chłop bedzie lał co piątek i zdradzał z sąsiadką :P

masz racje... ale mężczyźni nie kochają głupio :P co nie wprost sama zuważyłas:P

Gość
Vivirra => wielorybofile? :P Podsumujmy dotychczasowe wnioski: Jeśli mężczyzna jest głupi zostanie z kobietą, która roztyła się żrąc na potęgę :P

Oj zdarzają się i tacy, co głupio kochają, ale to zdecydowana mniejszość :) Mądra kobieta, myśli o sobie. Głupia myśli tylko o chłopie :P Na szczęście, nieliczne jednostki płci pięknej z wiekiem mądrzeją :)

"komiczne : nie zapominaj o wyjątkach" Pamiętam, pamiętam... Np o Vivce, która wyjątkowo jest po 30 a mimo to jest wyjątkową żyletą i na samą myśl o niej ślina ścieka mi dość obleśną kaskadą na dokumenty, które leżą przede mną na biurku :P

Jeśli kobieta poprzez niepohamowana konsumpcję produktów wszelakich, chce osiągnąć swoja wymarzoną i upragnioną wagę, w której będzie się dobrze czuła, to kij w oko chłopu, jak ją rzuci :P Ale jak sie roztyje w myśl zasady - jak już złowiłam sobie męża, to mogę przestać robić cokolwiek dla siebie - oj biada jej biada :):):)

Gość republika babska II
ale jesteście puści :-o ja nie mówię o przypadku, kiedy ktoś roztył się bo żarł nieopamiętanie ale o sytuacji gdy ktoś jest chory, ma problemy ze sobą i zajada je, czuje sie nieakceptowany i je itd... to choroba i takich kobiet nie nalezy odrzucać bo to powoduje nasilenie tego stanu jeszcze bardziej ale co was to moze obchodzic ignoranci :-( najłatwiej powiedzieć MNIEJ ŻRYJ debile :-o

dokładnie masz racje - wcale nas to nie obchodzi podobnie jak Ciebie nie obchodzą nasze problemy

Gość
republika babska II => ale jesteś pusta :o ... Normalnie poniżej wszelkiej krytyki. My z mr Komiczne piszemy o sytuacji kiedy facet, mający problem z tyjacą babą ze stresu, zaczyna pić, nie myć się i zdradzać z sąsiadką. I na koniec z powodu tego stresu i problemu grubą babę zostawia :)

Gość
komiczne => piękna pointa.

kobieta jak kocha to chce byc ciagle atrakcyjna wiec dba o siebie nawet bedąc w ciazy a jak jej nie żalezy to roztyje sie i juz

komiczne : zostaw może swoje płyny ustrojowe na jakiś lepszy okaz :P:P do Salmy Hayek to mi baaaaaardzo daleko :P Swoją drogą dobrze, że tylko ślina Tobie pociekła :P

republika : o tym pisałam, jeżeli tyje się z powodu choroby, to inna sprawa, natomiast jeżeli sie po prostu zażera stresy, to albo należy zacząć je zażerać marchewką (nietuczące) albo iść do psychologa lub do psychiatry i niech specjalista coś poradzi.

Gość ksiezniczka karolina
repubkika babska-w zupelnosci sie z Toba zgadzam,bardzo ladnie piszesz.Sa kobiety-i mezczyzni tez-ktorzy mimo ze jedza dietetyczne jedzenie to maja np.atletyczna budowe,czyli nie sa anorektykami i co-maja byc skazani na samotnosc? Najwazniejsze jakim sie jest czlolwiekiem.Co mi po facecie ktory bedzie ze mna po jestem zalozmy piekna,szczupla a po ciazy np.przybedzie mi 2o kg. I co-taki facet nadal bedzie mnie kochal?Wiadomo ze zanim te 20 kg sie zrzuci to uplynie pare mcy..

no więc właśnie. zajadanie stresów oznacza jedynie, że człowiek nabył błędny mechanizm radzenia sobie ze stresem. mozna z powodzeniem z tego wyjśc:)...natomiast niekoniecznie oznacza to brak klasy, cokolowiek to znaczy:P

Gość Znakomity wątek
ubaw po pachy. Grupa hipokrytek i frustratek chce wmówić światu, że wygląd zewnętrzny się nie liczy. Wobec tego proponuję wam związać się z jakimś autentycznie szkaradnym i odrażającym mężczyzną.Ile jest chętnych, przecież może mieć piękne wnętrze, hehe.