Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

candywoman

Jak to jest z tymi majtkami na Studniówkę?

Polecane posty

Ale to wygląda... Na ślubie podwiązkę ściąga mąż, co ze 100dniówką? Pan z orkiestry? :o

mój partner studniówkowy nigdy nie pretendowal do tegpo nawet aby byc moim mężem :D co do tradycji o kopie - to u nas to tez funkcjonuje ale co do pożyczonego - to już chyba obszar tradycji slubnej bardziej?

Kopniak obowiązkowy. Bez tego matura oblana, koniec! Tak samo obrona i kolejna obrona i następna... ;)

Gość czerwona bielizna musi byc
dziecko ty chyba powaznie nie piszesz? a ktora z nas nalozylaby gatki z kwartalnym brudkiem. zastanow sie przeciez my sie smiejemy. czytac nie potrafisz chyba. ale co do nauki to masz racje, kuj, kuj ku, i tak ci sie to kucie na nic zda. bo teraz sa tescki jak mniemam. no chyba zdajesz bog wie co? moze tez etyke?

moze pozyczane to rzeczywiscie bardziej pod slub podchodzi ale ja mowie, ze mialam cos pozyczonego.i wcale to nie zaszkodzilo.

zeschniety sluz , niezle:D

jeżeli zwracałas sie do mnie per "dziecko" i cała ta wypowiedz była skierowana do mnie, to wybacz, ze nie wyczułam twojej subtelnej ironii wyobraź sobie, że znam osoby, które faktycznie nie prały majtek, dlatego nie tak trudno mi uwierzyć a ja się uczę - nie kuję, duża różnica

Gość kruuufka
Hmmm moja studniowka w piatek, bede miec i podwiazke i majciochy =) Ale podwiazka to u nas daaawno..... Kto zdejmuje? a to musi ktos zdejmowac?:P A podwiazki są tez bardzo przydatne teraz po to, zeby łatwiej było dziewczynom przemycic alkohol. O. takie moje zdanie :P Tak to TERAZ wyglada ;p

z tego co pamietam ( a moge miec przestarzale infio o jakies 6 lat) ale maja byc czerwone majtki, a pozniej te same na mature :)

Gość Już nie bądźcie takie
higienistki!! W temacie "do czego nigdy byscie sie nie przyznały" kazda pisze, ze nie myje sie, wącha se dupe i nie zmienia gaci przez miesiąc, a tu nagle wielce oburzone. Gaci po studniowce sie NIE PIERZE , bo to pecha przynosi. Ja nie prałam i jakos nie umarłam ze smordu, a mature zdalam spiewajaco :P

Gość majty majty majty
jakie podwiazki???? to nowomoda bez tradycji.

Gość palciaaa
Czerwone majtki jako tradycja muszą być, jednak podwiązkę właśnie dla higieny zaczęto traktować za zwyczaj studniówkowy... nie trzeba sie matwić tym,że sie nie zda matury bo sie majtki wyprało tylko od wypadku ma sie podwiązkę prosto ze studniówki ze względów wiadomych nie potrzeba jej prać po balu...

Gość kaczy leb
chuja se zaloz nie podwiazke

Gość japierdziele
Ale z Was, drodzy internauci - forumowicze... ZJE*Y !

Gość Lola19
Na studniówce dla dziewczyn obowiązuje czerwona bielizna , może to być czerwony biustonosz, majtki lub podwiązka bez różnicy. No i zakładamy to także na maturę. Ponadto w butach których idziemy na studniówkę powinnyśmy się bawić przez cały bal:)

Gość zakręcona585
To ja już wogóle nie wiem jak to jest:/ gdzieś przeczytałam,że obowiązkowo czerwone majtki założone na lewą stronę,i czerwona podwiązka na Studniówkę. A na maturę te same majtki tylko na prawo... Hmmm... Jak to jest NAPRAWDĘ ???

Gość maturzysta
a moja kumpela się nie przejmowała i na studniówkę poszła bez majtek tylko w podwiązce!!!!

Gość EG
a co może widziałeś??

Gość maturzysta
Nie tylko ja. Na początku wiedziały o tym jej najlepsze koleżanki, a potem zobaczyła cala klasa podczas oglądania filmu ze studniówki. Była zadedykowana jej piosenka (jest przewodniczącą) i kamerzysta zaczął ja filmować gdy była tyłem do kamery a w momencie gdy zaczęła się obracać, podnosząc równocześnie sukienkę, nie wiedziała ze kamera jest za nią i wprost na przeciw kamery (dla niej niestety) sukienka była za wysoko. I wszyscy widzieliśmy co pod spodem miała, a raczej to czego brakowało. ;)

Gość Tara Ried
O jaaa!!! nie chciałabym być na jej miejscu ;/ żeby cala klasa widziała moja cipkę ;/ ale sama sobie winna, trzeba było majtki ubrać.

Gość GaGuska
idę za 2 miesiące z chłopakiem na studniówkę.... Majty czerwone obowiązują???a podwiązkę też mam wziaśc???

Gość Chopok
Najlepsze gacie to chabrowe

Gość zwariowanaarleta
Hej. Mam ten sam problem. W przyszlym tygodniu mam studniowke. Dla siebie kupilam juz czerwone majtusie a powiedzcie mi dziewczyny czy partnerzy musza miec moro majtki? Moj brat mial dwa lata temu studniowke i mial moro majtki i te same mial na maturze bardzo dobrzeja zdal.

Gość jadzia88y7895668
U nas w szkole ten zwyczaj tez jest bardzo popularny, chociaz mi osobiscie wydaje sie za dziwny. Lepiej zeby ubral, po co ryzykowac.

Gość paulinkanoganoga
Dziewczyny ogarnijcie sie. Moro majtki zakladaja tylko ci co maja 100dniowke a nie wasi partnerzy.

Gość adaskopelasko19
Hej dziewczyny nazywam sie Adam w tym roku mialem studniowke i koniecznie moro na dupie musialo byc. Tak jak mowi moj tato "dupa w moro ubrana , matura na maksa zdana". Pozdrawiam zycze udanej studniowki

Gość gość
A jakie majtki koronkowe czy bawełniane ???

Gość gość
A jakie majtki koronkowe czy bawełniane ???