Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmarta25

Jaki materac do łóżeczka? Tyle tego jest...

Polecane posty

tzn ile? ponoć najgorsza pianka (bo nieprzewiewna, za miękka i może uczulać) gryka i kokos są ok (w tym mieszanki)

Gość mmarta25
No dużo np. kokos-pianka-kokos gryka-pianka-kokos gryczano-kokosowy trawa morska pianka "bonell" (na sprężynach) Z tego co wiem, to gryka-pianka-kokos jest dobry bo w zalezności od wieku układa się gryką lub kokosem na wierzch.

myśmy kupili kokosowy teraz to są dylematy :O kiedyś się sienniki z siana robiło, za naszych czasów dziecinnych królowała gąbka - i jakoś żyjemy :D

fakt to sa dylematy... no coz ja sie nei umialam zdecydowac i kupilam wszystkow jednym czyli kokos-pianka-gryka 9cm wys, mata kokosowa moze byc wyciagnieta, ma pokrowiec co mzona wyprac itd... mnie sie podoba czy malemu bedzie sie dobzre spalo trudno powiedziec, jedyny mankament to taki ze pzrze swoja grubosc nie miesci sie w pzrescieradelka z gumka :/ i nie byl drogi cos ok.100zl ale doradzac nie bede bo sama nie wiedzialam co kupic, faktycznie pianka jest do kitu, mialm w moim popzrednim lozku i niezbyt bylo mi wygodnie, za to teraz mam sprezynowy i tez nei jest mi wygodnie weic dziecku tym bardziej bym nie kupila sprezynowego

Gość tsh niskie
a ja kupie z pianki. teraz tyle tego powymyslali ze nie wiadmo co najlepsze.

Gość rena23
ja kupiłam kokos-pianka-gryka