Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie powiem kto

co dalej

Polecane posty

Gość nie powiem kto

mam pracę tak nisko płatną,że nie wystarcza na wiele, z pensją męża jest jako tako. Mam dziecko, wynajmuję mieszkanie. Nauczyłam się minimalizować własne potrzeby. Mam 30 lat, mażę o studiach. W grę wchodzą tylko w systemie zaocznym, bo muszę pracować. czy mam szansę:O?

Istnieje szansa, że na studia mógłby skierować cię pracodawca? Zawsze to jakieś rozwiązanie - zaoczne kosztują sporo.

Gość nie powiem kto
ill_ to praca na czarno:(

Kurcze... a może stypendium socjalne? Na niektórych prywatnych (zaznaczam) uczelniach są spore stypendia i ludzie studiują sobie za darmo. To też jakieś wyjście, popytaj się, zorientuj.

Gość nie powiem kto
a warto jeszcze? mam już wątpliwości. Chcę na UMK. Nie dla papierka, dla satysfakcji. Co roku okazuje się, że mnie na to nie stać.:(

Gość trrtrtrtrt
nie masz... ja się borykam z tym problemem od dawna- nie stac mnie, nie ma dla mnie pracy gdzie pracodawca pozwoliłby mi czasowo na studia a na dzienne (mam 25 lat) nie mam szans... bo gdzie znajdę pracę za min 1500zł żeby się utrzymać? albo raczej przebiedować bo za mieszkanie płace 900zł a studia tez kosztują w zimie dopłacam jeszcze ok 200zł więc 1100 idzie na utrzymanie chaty... zostaje 400zł na życie, a dojazd do uczelni, a ksero materiałów, a zeszyty a książki ... nie mam szans a coraz bardziej bolą mnie ogłoszenia min. wyższe wykształcenie do pracy w.... jestem nikim a staję się menelem :(