Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznajoma_1

MÓJ CHŁOPAK ZACHOWUJE SIĘ JAK IDIOTA

Polecane posty

Gość nieznajoma_1

MÓJ CHŁOPAK MA 21 LAT. OBRACA SIĘ W ZŁYM TOWARZYSTWIE. CO ZA TYM IDZIE JA RÓWNIEŻ ZNAM TYCH LUDZI, ALE DO SEDNA. GDY JEST POD WPŁYWEM ALKOHOLU JEST BARDZO AGRESYWNY. NIE ZEBY MNIE BIŁ BO BYM SIE NIE DAŁA, ALE STRASZNIE MNIE WYZYWA O BYLE CO. NA DRUGI DZIEŃ PRZEPRASZA MNIE I KUPUJE MI KWIATKY, ALE CO Z TEGO JAK JA TO PAMIĘTAM I NADAL MNIE TO BOLI. NIE WIEM CZY MAM DALEJ TO ZNOSIĆ CZY DAĆ SOBIE Z NIM SPOKÓJ. JESTEM Z NIM JUZ 6 LAT I BARDZO GO KOCHAM ,ALE JAK TAK DALEJ PÓJDZIE TO ODPUSZCZE. ROZMAWIAŁAM Z NIM O TYM SETKI RAZY I ZA KAZDYM RAZEM ZAPEWNIA MNIE, ZE TO BYŁ OSTATNI RAZ. NIE WIEM SAMA CO MAM Z TYM ZROBIĆ.

Gość gadfg
mam ten sam problem.a i moj jeszcze powidzial do mnie wczoraj wiesniara.nie odzywam sie juz caly dzien... a serce peka...

Gość nieznajoma_1
ON TEŻ TAK DO MNIE MÓWI ALE MÓWI DO MNIE DUŻO STRASZNIEJSZE RZECZY.... DOBRZE ZE MI NA RODZINĘ JESZCZE NIE WJEŻDZA

Gość arwil
och,sorki...ale wy głupie dziewczyny jestescie!!!!!! dlaczego dajecie sie ponizac??? jakim prawem,ktos ma wam ublizac,ponizac i upokarzac? i ty jedna z druga wierzysz,ze ''to ostatni raz''? a ile juz było tych ''ostatnich razow'' co? twoj chłopak ma cie szanowc,grzecznie sie do ciebie odnosic!!! i nie tlumaczy go to,ze robi to po pijaku!!! tak nisko sie cenicie,ze pozwolicie sie traktowac jak niewolnice? jak bym miała miec takiego faceta,to juz wolałabym byc sama.... powiedz mu prosto,raz,i wyraznie-jezeli jeszcze raz m,nie tak potraktujesz to z nami koniec...i w razie czego dotrzymaj słowa!!!!!!! wiem,ze bedzie bolało,ale tego kwiata to pol swiata.....znajdziesz kogos,kto zasługuje na ciebie!

Gość tak se myslę że
zostaw pojeba bo po slubie bedzie tylko gorzej

Gość gadfg
i chyba tak zrobie...

Gość nieznajoma_1
MOŻE I MASZ RACJE RAZ JUŻ Z NIM PRÓBOWAŁAM SKOŃCZYC , ALE NIE WYSZŁO, PONIEWAZ ZAPEWNIAŁ MNIE ŻE NAPRAWDĘJUŻ SIĘ ZMIENI NIGDY TAKI NIE BYŁ PRZEZ OSTATNIE 5 MIESIĘCY TAK SIĘ ZMIENIŁ, ŻE GŁOWA BOLI.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..... i tak sie rodzi problem kobiet dotknietych przmoca w rodzinie. coz zazwyczaj na własne zyczenie. kobietko, uciekaj, on sie nie zmieni, no chyba ze na gorsze, bo to akurat jest pewne

Gość gadfg
te pojebane nietoperki zawsze tak mowie.ide kupie sobie piwko papieroski i mam go w dupie...a i moze wieczorem odmowie rozaniec proszac Boga aby pozwolil mi o nim zapomniec

Gość gadfg
tak... to prawda naleze do kobiet objetych przemoca w rodzinie.doswiadczylam tego w dziecinstwie.ojciec byl alkoholikiem...

olej gościa zanim Cię pobije. Agresja słowna to też znęcanie się. On na razie wyzywa, za jakiś czas uderzy. Uwolnij się od tego typa, bo na Ciebie nie zasługuje.

Gość nieznajoma_1
NAPRAWDE CHCE O NIM ZAPOMNIEC ALE NIE JEST TO TAKIE PROSTE BO ON MIESZKA BARDZO BLISKO MNIE

Gość nieznajoma_1
DOBRZE ŻE NIE DOSZŁO DO ZBLIŻENIA

Gość arwil
no to trudno,ze blisko mieszka...nikt nie mowi,ze bedzie łatwo ale pomysl o sobie-o swoim z nim zyciu...i odpowiedz sobie na pytanie-czy TAK własnie ma wygladac mo je zycie? czy tego chce dla siebie a w przyszłosci dla moich dzieci? no chyba nie... a jezeli tak-to trudno -kochaj i płacz-wybor nalezy do ciebie i jeszcze jedno ci powiem-ZADEN facet na swiecie nie jest wart tego,by zmarnowac sobie dla niego zycie

Gość nieznajoma_1
jestem młoda mam dopiero 19 lat i mam nadzieje ze odkocham sie. dziekuje za wsparcie.

Gość arwil
tak...walcz o siebie...Boze...jestes taka młoda...zycie przed toba dopiero ...zycze ci powodzenia...

Gość nieznajoma_1
dziekuje

Gość gość
Czytając wasze wypociny kobiety zastanawiam się czy wy jesteście lotne intelektualne czy udajecie takie głupie same na to zasługujecie żeby zawsze chłopaki was tak traktowali i to prężnie