Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SexyBabySoon

Dobra! Koniec żartów! Odchudzam się! 15 kg do czerwca! START!

Polecane posty

Gość SexyBabySoon

Mam dosyć gapienia się na seksowne, zgrabne dziewczyny noszące rozmiar S.. to jest obłędne! Dlaczego mam patrzeć i zazdrościć skoro ja też tak mogę wyglądać! Do diabła! Pragnę tego z całego serca! Przysiegam sobie - w czerwcu na urodziny kupię sobie spodnie rozmaru S! Jeśli ktoś ma podobne pragnienie niech oprzytomnieje tak jak ja i dołącza do szalonej dwudziestolatki która pragnie wreszcie poczuć się kobietą! Lejdis! Poczujmy wreszcie te męskie spojrzenia na sobie! I nie zaczynajcie od jutra bo mama na kolacje zrobiła spaghetti.. nie od poniedziałku bo lepiej się zmobilizujecie.. tylko od TERAZ! START!

ja jestem z toba :) jaka diete bedziesz stosowac? ja właśnie nagotowałam sobie gar warzyw i bede je jadla :)

Gość Justysia6_6
Ja też tak chcę!

Gość jmhbjhkv
to chyba niezdrowe zrzucić tyle w tak krótkim czasie:o

Nieźle się zaczyna... ;) Ja jestem w czasie mojej walki. Będe tu zaglądać i Was dopingować!

Gość jmhbjhkv
ale w sumie ja się nie znam:D tylko uważaj, żebyś sobie nie narobiła rozstępów przy tak szybkim odchudzaniu.

Hey Yryska :) Narazie zastosują swoja własną dietę. Przykładowo: śniadanie - płatki owsiane z mlekiem + banan II śniadanie - kanapka z bardzo ciemnego pieczywa z pomidorem obiad - duszona ryba np. dorsz lub łosoś + troszke ryżu kolacja - pół litra soku pomidorowego + jajko na miękko Muszę sie wyedukować pożądnie bo nie chcę efektu jojo.

Hey Ferdydurka :) Jak ja sie uprę to koniec żartów :D Trzeba sie wziaść w garść !! Ileż mozna zwlekać co nie ?? Dzięki za doping 👄

Ja jestem w szoku , ze teraz udało mi się wziąć w garść. Kilka razy juz probowałam się odchudzać, ale nie wychodziło. Teraz od dwóch tygodniu trzymam diete i ćwiczę i waga spada... ;)

ja bede stosowac metode montignac i zamierzam troszke poskakac w jakims klubie fitness:) proponuje ci swoja diete mozesz poczytac o niej w necie - moja kolezanka bardzo na niej schudla przez pol roku jakies 12 kilo dla mnie super jest ta metoda bo nie trzeba sie glodzic a tylko uwazac co sie je

Chetnie bym sie przylaczyla ale obawiam sie ze znowu skonczy sie u mnie na pustych obietnicach... Strasznie słabą mam wolę!

Doris i właśnie o to tutaj chodzi ! Ja też mam słabą "silną wolę" i muszę się wziąść w garść! Nie chcesz byc sexy dupeczka ?? No weź pomyśl ?? Czy warto znowu to odkładać ?? Wiem że bedzie cieżko ale trzeba! PO co tracić najpiękniejsze lata swojego zycia! Think about this bejbe 👄

Podziwiam determinację i zgłaszam chęć dołączenia! Chyba mamy podobne cele więc mam nadzieję że teraz nam się uda i bedzie świetny efekt w wakacje :)

Ja mam dodatkową motwację, ponieważ za pół roku mój brat bierze ślub więc byłabym okazja zaprezentować się odmienioną :)

BRAVO!!! Jestem dumna z Was :D Doris widzisz!!! Będziesz sexy ciacho na wesele brata!!! Ja mam niedługo swoje własne weselicho więc ja też mam dosyc mocną motywkę :D

ooo to podobnie mamy :) ja jeszcze blizej ustalonej daty ślubu nie mam ale napewno niedługo :) a w ogóle to jakie plany na wieczór ?? będą jakieś ćwiczonka ??

Hej dziewczyny!!! Z checia sie przylacze!!! Jak widze jak jestescie zmobilizowane to az mi samej sie bardziej zachcialo odchudzac!!! Mam do zrzutu ok 10-12 kg...Tylko ze wole troche szybciej niz do czerwca, daje sobie 3 miesiace. Zreszta zdrowo sie chudnie nawet 4 kg miesiecznie wiec jest ok... tak bardzo mi sie marzy zgrabna, szczupla sylwetka...i w koncu chcialabym dumnie wyjsc na plaze czy basen w bikini i czuc te zazdrosne spojrzenia...:)ehh...musi mi sie udac! Zaczelam dzis 800 kcal, ale mi wyszlo 1100:/ . Jutro bedzie lepiej...Limit 1000 kcal dziennie niech nawet bedzie i jem zdrowe rzeczy. Przydaloby sie tez zaczac ruszac...Licze na wasze wsparcie i pozdrawiam :)

Moze postaram sie wrocic do A6W! Efekt naprawde widoczny, ale trzeba być cierpliwym! Ja najdluzej wytrwalam do 15/16 dnia! Poza tym to trzeba się uczyć, w końcu sesja tuż, tuż...

wczoraj bylam na fitnessie a dzis zrobilam lezący rowerek . Cwicze tylko wtedy kiedy jestem sama w domu :) a ty planujesz jakies cwiczenia?

witajcie:) no ja tez sesja, tyle zaliczen, ale biegam od tego czwartku az do wtorku po 30 minut dziennie:) musze nadrobic:) a dietka mz i czesc produktow zlikwidowana- slodcze, biale pieczywo, makaron, jedzenie po 18, bede wpadac:) jesli moge oczywiscie:)

Mande strzałeczka --> :) Witaj w domu :) Tutaj dostaniesz tyle powera że hoho :D A tak poważnie to stare przysłowie pszczół mówi ze trzeba być optymistycznie i z humorem nastawionym do danego postanowienia :) Myślę ze Ty tez dasz radę :) 👄 Dziewczyny piszcie stopki żebym mogła podziwiać Wasze osiagnięcia :)

W zeszłym roku miałam ambitny plan chodzić na siłownię. Niestety na planie się skończyło! Mieszkam w małej miejscowości i same dojazdy i powroty o tak późnej porze by mnie wykończyły! Plus zajęcia to wychodził cały dzień poza domem...