Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SexyBabySoon

Dobra! Koniec żartów! Odchudzam się! 15 kg do czerwca! START!

Polecane posty

Cześć Brandy :) Wiadome w kupie siła :D Ja zjadłam jeszcze trochę musli z mlekiem.. na dzis wystarczy.. czuję się najedzona ale nie przejedzona i o to chodzi :) Najważniejsze że nie jestem głodna :) A ja aktywność fizyczną mam w pracy. 8 godzin się schylam po puszki z piwem albo noszę palety z winem :D Takze lajcik :P Do jutra dziewczynki :D Idę spać 👄

ahh...troszke mnie nie bylo, mialam awarie neta...przyznaje ze wczorak zjadlam troche ciastek...za duzo, ale dzisiaj bylo 1000 kcal i nawet sporo sie zmiescilo tego jedzenia...w ogole glodna nie bylam...jutro planuje jajecznice...pomidorowa i kurczaka na kolacje....przegryzac bede owocami:) i pochwale sie ze zaczelam dzisiaj A6W:) mam nadzieje ze wytrzymam do konca:) wazyc sie bede w poniedzialek dopiero, ale chwalcie sie sukcesami:) pozdrawiam

Gość oliwka 23
hej dziewczyny zaczynam z wami do czerwaca musze ważyć 65 kg, a mam obecnie 82 kg więć mam 17 do zgubienia , jak może to napiszczcie jakie diety stosujecie

Ja nie stosuje żadnej diety. Jem mało, wykluczyłam zupełnie słodycze, alkohol i białe pieczywo, w zasadzie jem tylko wase i wafle ryżowe z pieczywa. Czasami ewentualnie jakas grahamka. Poza tym skromniutkie kolacje około godziny 18. Czasem to tylko szklanka maslanki. Sporo ruchu. I chudnę... ;)

Gość oliwka 23
Ferdydurka a ile czasu zajeło ci schudnięcie tych kilogramów, a kawę pijesz ??? Ja mam zamiar zapisać się na basen rok temu chodziłam i schudłam 5 kg , w miesiąć bez większej diety tylko pływanie A więc od jutra leko i niskokalorycznie mąż kupił mi rowerek stacjonarny więc tylko musze się zmotywować do jazdy pozdrawiam

Ograniczyłam jedzenie 2 stycznia. Kawe piję. Czasem nawet z mlekiem. Basen to super sprawa przy odchudzaniu. Rowerek stacjonarny też mam ale troche mnie nudzi. Wolę aerobik i ćwiczenia przy płytach dvd. Albo spacery.

Gość oliwka 23
pozdrawiam życze miłego wieczoru ,uciekam do mężusia się przytulić i filmik jakiś oglądnoć , jutro rano tutaj kiknę Pa

Oliwka 23 poszlas? a ja mam do ciebie pytanko:) ile razy w tygodniu chodzilas na ten basen ??

Witam z rana ( pierwsza o tej porze? Wy jeszcze spicie??!! :) ) Wczoraj byłam grzeczna, wieczorem tylko ok 19 robiłam mężowi kolację i podgryzłam pół bułki... ale sie powstrzymałam od dalszego konsumowania ;) Własciwie nie jem chleba wiec chyba mialam straaaszną ochotę... Wczoraj wieczorem byłam na rowerkach w fitness-clubie. Rzeczywisice jakbym miala w domu to by mnie zanudził, a w grupie i z odpowiednią instruktorką normalnie wylewam ostatnie poty :) Zbieram sie do pracy Odezwe sie później, buziaki i miłęgo dnia

wczoraj mialam dzien zalamki.. najadlam sie jak swinia..:O chcialam sobie odpuscic ale wracam do was.. biegac nie moge bo pada, ale bede narazie cwiczyc w domu dopoki pogoda sie nie poprawi..:)

Gość oliwka23
witam ja narazie jak zwykle piję kawkę , od dzisiaj też zaczyhnam walkę z kilogramami na maksa planuję diete ok 1000 kcl, albo troszkę mniej yryska co do twojego pytanka to chodziłam 2 razy w tygodniu i pływałam rzabką ok 40 minut

Gość oliwka23
a ja mam pytanko do Salana na jakim obciążeniu jeżdzicie na tych rowerku i jak długo ja mam rowerek i nie wiem jak jeżdzić żeby był efekt

Witam:) Kasiulka20 nie poddawac sie. to najwzniejsze! Kazdy ma chwile slabosci, ale super ze nie rezygnujesz tylko walczysz dalej! Ja dzisiaj zjadlam muesli na sniadanko potem banana i jablko na lunch bo bede poza domem a na obiad zjem rybke...mam troche zryty humor w tym tygodniu...nikt nie ma dla mnie czasu, nie mam z kim sie spotkac...moja kumpela znalazla sobie super chlopaka a ja ciagle sama:/ ale chyba to mnie jeszcze bardziej zmobilizowalo do odchudzania! Uda nam sie, tym razem na pewno! Milego dnia:)

oliwka23 ----> cwicze raczej na najniższym obciążeniu, w trakcie cwiczeń instruktorka mówi zeby zwiększac obciązenie ale zostawiam zawsze minimalne (1 lub 2) bo chce zrzucić tłuszcz a nie nabrać mięsni :) W domu mam orbitreka i tez cwicze najpierw 20 min na \"1\' a potem 20 min na \"2\". Czasem tez poskacze na skakance... Ja dzis zjadłam owsianke, na II sniadanie troche sałatki greckiej (UWIELBIAM) i jabłuszko. Na obiad coś lekkiego i finito:)

Ohoho się porobiło!!! Kasiulka20 no ładnie.. każda z nas ma chwilę załamania i to jest okropne i nie wolno sie usprawiedliwiac że miałaś cieżki dzień czy poprostu miałaś ochotę na zarełko.. ja dziś zjadła 3 kawałki placka jabłkowego i chyba zaraz się zeżygam z rozpaczy :( Jest mi żal..dzis ogólnie zjadłam jakieś 800 kcal..dzis zjem jeszcze banana i może jakieś warzywo.. Panie Boże żebym tylko nie skusiła się na pizzę.. albo piwo :/ Idę zapalić papierosa.. ale nerwy.. zła jestem.. nie poddaje się nie ma szans.. za bardzo pragnę idealnego ciała.. ale ciężko.. Dziewczyny fajnie że ćwiczycie.. to jest zaj.. ważne. Mi sie nie chce.. ninawidze ćwiczeń.. ale trzeba :]

Gość subuuu
Czesc Dziewczyny mam 180 wzrostu waze 83 kg z tym ze moj problem jest taki kopie pile nozna, i trener mi ciagle wmawia ze stalem sie wolny malo zwrotny itp. zaznaczam ze 6 miesiecy temu moja waga wynosila 65 kg kiedy bylem u lekarza po zdolnosc teraz jest taka jaka jest..codziennie mam treningi jestem w stalym ruchu ale brzuszek jak jest tak jest...Chcialbym cos z tym zrobic przede wszystkim zrezygnowac z fast fodow i piffka ! A pytanie do was dziewczyny wasze menu na dzien ! Napisalem tu po znalazlem to forum od tak wpisalem w google dieta wszedlem na to forum i kliknalem na ten topic i chcialbym sie do was dalaczyc !

Gość Pszczolka09
Cześć, nie odzywalam sie, bo nie mialam czasu. Dzisiaj mialam 11 dzien A6W - bardzo ciezko, a bedzie coraz gorzej. Diety jakos sie trzymam tzn. narazie stopniowo ograniczam jedzenie. Calkiem niezle mi to idzie, żołądek już się chyba trochę obkurczył, bo dość szybko najadam się do syta. Wazyc się nie będę żeby nie zapeszyć. Poczekam jeszcze z tydzień:) Najgorzej że idzie weekend. Pewnie jakaś impreza wypadnie, a tam wiadomo - alkohol, czipsy itp. i jeszcze pewnie skacowana nie dam rady "szóstki" zrobić:) Wybiorę się od przyszłego tyg na siłownię to odrobię straty za weekend. A Wy jakie macie plany?

Pszczolka82-----> ja tez cwicze A6W ale dzis jest dopiero trzeci dzien :( powiedz mi czy widzisz juz efekty twojego 11 dnia? subuuu-------> ty tez powinienes cwiczyc znami szóstke skoro nazekasz na brzuszek ;) dziewczyny z jakiego miasta jestescie? to tak z ciekawosci pytam :/

subu --> Aerobowa Szóstka Weidera jest stworzona dla facetów więc spróbuj :) Ja piję właśnie GIN z tonikiem.. ile to ma kcali ??

Witajcie ;) Wczoraj nagrzeszyłam, zjadłam troche słodyczy (po których zresztą było mi niedobrze :O chyba juz sie odzwyczaiłam), piłam piwo i wódkę, a na wadze dziś rano 67,9 ;) Chyba wytańczyłam sporo kalorii... Dziś znów mam silną motywacje. Pogoda kiepska, ale chyba wybiore się na jakiś spacer... A stopke zmienie sobie w środę, bo wtedy jest mój dzień oficjalnego ważenia. A jak u Was? Waga spada? Pozdrawiam 🌼

ja dzis ide troche na miasto wiec pewnie cos tam wypije :( ale postaram sie zaraz wszystko wytanczyc . nie mam narazie zalamek jesli chodzi o diete tylko cwiczyc mi sie nie chce- najgorzej jest mi zaczac jak juz sie wezme to spoko jakos daje rade

hey (: mam 17 lat i moim celem jest zmniejszenie wagi z 65 kg do 50 kg do końca czerwca. no coż, zaczęło mi przeszkadzać to, że na zakupach ledwo wchodzę w największe spodnie w sklepie. jakby nie patrzeć, z tego powodu od 4 miesięcy nie kupiłam żadnych spodni... mam sporą pupę, a mój największy problem, to dużee i szerokie uda. w ostatnim czasie przybyło mi też trochę wałeczków na brzuchu... na diecie jestem od tygodnia, jak na razie ubyło mi może 0,5 kg. piję zieloną herbatę, slimfigurę, staram się ograniczyć słodycze. postanowiłam przejść na dietę montignac, ćwiczyć min. pół godziny dziennie, jeździć na rowerku stacjonarnym. mam nadzieję, że na postanowieniach się nie skończy. trzymam kciuki za Was i liczę na wsparcie. (:

Green91-------> witam :) ja tez stosuje diete montignaca a przynajmniej staram sie ja stosowac - wiec jestesmy razem :) cwicze A6W i teraz namowilam mojego nazeczonego na basen raz w tygodniu - ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu staram sie tez raz w tygodniu byc w fitness klubie ;) ale to tez roznie mi wychodzi

yryska - miło mi (: i co z tą dietą? daje jakieś efekty? z basenem zaczynam przygodę od połowy lutego, aktualnie nie mam na to czasu. planuję pływać 3 razy w tygodniu, czy mi wyjdzie? zobaczymy.

czy daje efekty? jeszcze nie wiem na diecie jestem dopiero od poniedzialku i postanowilam wazyc sie w kazdy poniedzialek wiec dam cie wtedy znac , ale słyszałam ze daje i to nie od jednej osoby:) z jakiego miasta jestescie??