Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koszałka

Dwudziestoparolatkowie - poszerzamy grono znajomych?

Polecane posty

Gość Koszałka

Może uda się nawiązać jakieś niebanalne znajomości poprzez to forum? Niekoniecznie damsko - męskie, choć i takie nie są wykluczone ;) Zapraszam do pogawędek, tematyka dowolna - od poważnych problemów i zwierzeń poprzez ploty i totalne abstrakcje :) Pokolenie Czernobyla - łączmy się! :P Pozdrawiam [cześć]

Gość Koszałka
To na górze to podszyw... Czernobyl - 1986r., ja jestem z 1984 i mnie trochę to dotknęło ;)

ja mam klopoty z piciem ..jedzeniem i moim psem ...... no i czasami z nerwami pozatym oki ;)

przez ten czernobyl to mi chyba piersi nie urosły :( czy myslicie że mogłabym pozwać o odszkodowanie rząd ukrainy?

Gość Koszałkaa
Widzę że mój nick się spodobał komuś kto nie może znaleźć sobie niczego do roboty ;) A jakie masz kłopoty z jedzeniem i piciem? :) Za dużo, czy za mało?

picia za duzo ..jedzenia ..tak skromnie ... pies zrzera wszystko co na swojej drodze spotka zyc nie umierac

Chociaż mało wybredny jest ;) Może wyrośnie? A z piciem mam odwrotnie, mogłabym żyć na szklance napoju dziennie... I tak odkąd pamietam :( Nic dziwnego że moja skóra jest w niezbyt dobrym stanie. BTW, ile masz lat?

gackowata czasem pierdolnie głupotę ale idiotka nie jest :P

no to o czym sobie dzisiaj pogadamy? może o tym jakie macie plany do zrealizowania w tym roku? podszywacz sio

Gość Franek Virnikowy
to bedziemy pisac..heheh

a miałam ci zaimponować? w ten sposób wyraziłam moją sympatię :P

No dobra Koszałko bis, to zaczyna być ciekawe :D Ja chciałabym zrobić prawo jazdy. Mam pewne obawy, nie wiem czy nadaję się do tego... Jestem trochę roztrzepana :(

oczywiście ilonko, zapraszam serdecznie. częstuję wszystkich plackiem drożdżowym - sama dzisiaj upiekłam :)

Gość Franek Virnikowy
To o czym?to forum ma być?

a ty masz małe tzytzki i rozstępy i rozmnażasz się przez pączkowanie dlatego obżerasz się pączkami :classic_cool:

meaaa...czytaj miedzy wierszami poprosze Ciebie ja 🖐️ Jurek ty szczurze...wszedzie Cie pelno :p