Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koszałka

Dwudziestoparolatkowie - poszerzamy grono znajomych?

Polecane posty

----> Gackowata Założyłam ten topic pod pomarańczowym jako "Koszałka", potem wcięła się inna Koszałka, zaczerniła nicka no i się zabawia... Postanowiłam dać ignora :)

Koszałka true to jest wieża widokowa na najwyższym szczycie gór - Wielkiej Sowie, wybudowana jeszcze za czasów Niemców, ponad 100 letnia niedawno odrestaurowana, a jakie cudne widoki :)

----> Ilona śliczna :) Kurczę, na majówkę z Moim planowaliśmy jechać w Góry Stołowe, ale może się wybierzemy w Sowie? Pewnie z noclegami w tej okolicy nie ma problemów?

ok... ok... byle by tego jureczka wyprosic i wszystko wroci do normy .. popieracie ??????

Koszalka true u nas z noclegami nie ma problemów, turystyka szeroko rozwinięta, na prawde warto przyjechać bo naprawde można wypocząc tutaj:) jakby co to moge Was przenocować :P

....ja tez kochsm gory .... zawsze myslalam ze morze mnie bardziej pociaga ..ale sie mylilam zdecydowanie wole gory 🖐️

sam sobie pójdę, bo nie jestem spragniony zachwytu forumowych dewotek :classic_cool: a w ogóle, trzeba obejrzeć jakiś film :classic_cool:

dwudziestoparolatkowie, to i ja mogę - lat 27, Olsztyn na Warmii (dodaję umiejscowienie, bo tu widzę się rozwinęła dyskusja na temat miejsc urokliwych :))

W tym roku spędziłam urlop nad morzem i po dwóch dniach mi się znudziło :) Po górach można chodzić i codziennie zobaczyć coś nowego, a nad morzem? Plaża, piasek, morze, kąpiel, opalanie i tak w kółko :) Ma to swój urok, oczywiście, ale na dłuższą metę staje się monotonne.

My w tym roku planujemy Chorwację chociaż jeszcze daleko do urlopu i zobaczymy co z tego wyjdzie, a chciałabym pojechać gdzieś, gdzie nikogo nie znam, wszystko jest inne itp:)

No, Chorwacja to świetny pomysł :) Znajoma była na dwutygodniowym urlopie - przejechali samochodem całą długość kraju. Wróciła jak Mulatka :) I przywiozła takie zdjęcia, że wprost nie mogę się napatrzeć...

ja się właśnie napaliłam na Chorwację po tym jak zobaczyłam zdjęcia z wczasów znajomego, cudnie, nie mówiąc o opaleniźnie:D czyzbyśmy same zostały?:>

Jurek się zniechęcił, moja podszywaczka też... Ale Wiedziemka chyba jest? Jesteś? :) Pojeździłam już trochę za granicą, ale nigdy w ciepłym kraju... Dlatego tak mnie ta Chorwacja zachwyciła, te kolory - turkusowa woda, piaskowe skały :) Jak inny świat! Pewnie się wybiorę, ale raczej nie w tym roku..

A propos imprez... Gdzie i jak się bawicie? W klubach, na domówkach, koncertach, czy może domatorsko, z książką czy filmem i kocykiem? :)