Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koszałka

Dwudziestoparolatkowie - poszerzamy grono znajomych?

Polecane posty

U mnie podobnie, choć raczej nie zdarza mi się chodzić do klubów :) Ale koncert w jakimś pubie to jest to co lubię najbardziej :) Czasem budzi się we mnie leń i nic nie jest w stanie wyciągnąć mnie z domu :P Nudziara taka ;) Polityczna, z której części Polski jesteś? Mamy już dwie dziewczyny z południa, jedną z centrum i jedną z Warmii :)

padlo pytanie o imprezy:), wiec z tym to bywa roznie, zalezy to od nastroju, pogody i miejsca:). Czasami fajny klub z paczka znajomych, czasami pogawedki z kieliszkiem dobrego wina w dobrym towarzystwie :), czasami babski wieczor z gora lodow, czekolady i wszystkiego co zakazane heheeh:)

Oooo, jak mi brakuje takich babskich wieczorów :( :( :( "Psiapsióły" się powyprowadzały albo pozaręczały i już tamte czasy nie wrócą A kiedyś nie doceniałam tych spotkań...

---> Ilona No, wszystkie spoważniały :( Jak próbuję nakręcić taką piżamową imprezę w starym stylu (wino, piżamy, duużo jedzenia itp.) to niby wszystkie ucieszone, ale jak dochodzi do konkretów to żadna nie może :/ ---> Polityczna Ja też z okolic Warszawy :) A z której strony? Ja zachodnia :)

Koszałka true ------------- a ja taki polnocny-wschod :) hehe a odnosnie babskich wieczorow, naprawde sa fajne:), poprawia sie nastroj:)

Słuchajcie, pizza się dopieka, muszę szybko dorobić jeszcze sosu i trzeba zabrać się za jedzenie :) Pewnie wrócę tu później, do przeczytania!

w takim razie smacznego Koszałka :) ja też zmykam trzeba coś trochę w domciu porobić, być może jeszcze tu wrócę dzisiaj, a jeśli nie to jutro na bank :) także papa dziewczynki 🖐️ 🌼 🌼 🌼

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci